Aspirante optimiste > 20 (363)
Raspunsuri - Pagina 5
doula spune:
Buna fetele
Am vorbit aseara cu Nico. Se simtea rau, avea senzatie de voma si ameteli, crede ca de la duphaston (sau cum se numeste). Era la servici
, dar pana la urma si-a sunat seful si a plecat acasa. Ar fi trebuit sa lucreze si azi dar sper ca si-a luat medical. Oricum trebuia sa isi faca analiza sangelui acum dimineata si primeste rezultatele dupa 12. Sper sa fie bine.....
Andreea
www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama
doula spune:
Carmen
ca naiba.... Ceva mai bine ca ieri, dar ameteala asta si cu greata ma inebunesc
. Mi-am anulat si azi ziua de lucru.
Cred ca imi induc toate simptomele cum spune si botic. Si mai nou, am gatul uscat, salivez de nu mai pot si am o seteeeeeeeee. Dar nu pot bea mult ca ma apuca greata.
In rest, am dureri de burta ca la ciclu.....
Andreea
www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama
CarmenAlbu spune:
Andreea nu stiu ce sa spun, din ce imi amintesc eu luna trecuta nu aveai asa simptome inainte de ciclu!
Eu sper sa fie la dublu!! Poate ai ovulat inainte sau de 2 ori!
Eu aveam azi TB 37 si ieri 36,9
Poate om avea si noi noroc!!!!
Joi sau vineri trebuie sa-mi fac testul! O sa-mi iau si maine sa vad ce e poate nu va mai scadea!
Vrancioaia spune:
"salutare fetelor...nu v-am uitat, mai sunt pe-aci..cam rarut ca-s prinsa la servici si scoli , de n-am aer...se fac disponibilizari, micsorari de salarii si concedii fara plata...etc., deci toate bune si frumoase..
...se pare ca la mine lucrurile nu sunt chiar asa roz...sambata am sangerat, nu mult, doar o pata...destul cat sa ma puna pe tot felul de ganduri negre...duminica a fost ok, n-am mai sangerat...luni si marti iarasi, - ceva amestecatura , mai mult cafeniu ...apoi mai apare si ceva rosu inchis la culoare. NU curge ca la CM, doar cate o pata pe zi...
Imi iau in continuare utrogestanul si vitaminele...asta e. Am inceput sa ma auto-linistesc, ma gandesc ca selectia naturii are justificarea ei si n-are rost sa ma consum...Un embrion sanatos ar fi mers pana la urmatorul stadiu...Joi am din nou control sa vad daca mai e acolo bobocelul meu sau s-a dizolvat...
Va pupic..multa sanatate si zile fara stres...caci asta ne omoara cu zile.. 
Rallu spune:
Vrancioaia fi optimista...poate e doar spotting.
Daca nu curge mult si cu cheaguri, sunt multe sanse sa fie totul in regula.
Multe fete au patit asta in primele luni de sarcina si acum au bebei frumosi si sanatosi.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
4+
ancadragoman spune:
Vrancioaia asa am avut si eu prin saptamana 6 si nu a fost nicio problema,daca nu curge mult si nu te doare nimic nu cred ca este un pericol.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
Vrancioaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rallu Vrancioaia fi optimista...poate e doar spotting. Daca nu curge mult si cu cheaguri, sunt multe sanse sa fie totul in regula. Multe fete au patit asta in primele luni de sarcina si acum au bebei frumosi si sanatosi. "Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla." Atat e de mare burtica 4+ |
...sar'mana pentru incurajari...sa dea Doamne sa fie asa si sa reziste samburelul la tensiunile la care il supun de cateva zile...
Ah, vroiam sa va intreb...a citit careva prospectul de la Vitamina E, recomandata de doctor?...caci eu de cand am citit n-am mai luat decat Elevit (multivitamine ptr. gravidute, cu doze zilnice recomandate) si nu separat Vit E . In prospectul de la Vit. E scrie:
"datele din literatura obtinute din studii preclinice nu au evidentiat efecte teratogene dar au evidentiat un efect fetotoxic de tip retard de credstere intra-uterina in cazul administrarii Vit. E la animal. Vit. E traverseaza bariera placentara in proportie de 20-30% din concentratia plasmatica materna. Deoarece nu exista studii care sa evidentieze siguranta administrarii vit. E la femeile gravide, nu este recomandata administrarea vit. E in doze mai mari decat necesarul zilnic, in timpul sarcinii. Vit. E se excreta in laptele matern...idem mai sus. etc. Din aceste motive produsul Vit. E nu este adecvat administrarii in timpul sarcinii sau alaptarii."
1 capsula=100 mg acetat de tocoferil si excipienti.
Am citit pe alte site-uri ca doza zilnica recomandata la adulti este intre 12-20 mg.
Elevitul are 15 mg.
...pupici...
Rallu spune:
Eu am citit...si nu ma incanta sa iau.
Desi mereu mi-o recomanda.
Momentan iau doar acid folic dar o sa iau si Elevit.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
4+
ancadragoman spune:
vitamina E nu se recomanda in sarcina pentru ca trece prin placenta si nu e bine ptr bb.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2