Aspirante optimiste > 20 (363)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Cum te mai simti Rallu, ceva schimbat?
Apropo Rallu mai ti minte cand am spus ce mai face fetita ta? A fost chiar acum luna asta. Vezi ca am avut gura de aur. Ai acum un samburel , chiar daca nu sti inca ce este.
Fetelor eu din pacate numai de aici de la servici pot sa va scriu ca acasa nu merge netu, asa ca scuze ca nu pot vorbi mai multe.
La mine nimic schimbat. Doar atat ca in sfarsit luna asta nu mai iau nici un medicament. Cred ca de 5 luni nu a fost luna sa nu iau ceva, ori pt stimulare ori alceva. Singura diferenta care am observat-o este ca nu ma mai dor asa de tare ovarele, si nu mai am asa de tare secretie, cum am de obicei.

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

de ce stai ascunsa Lalala?

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

nu stau ascunsa...dar i'watching you..asa din umbra

le astept pe fete nico si rallu sa vad ce au facut

si vrancioaia ce mai face

si fetele care se testeaza

si fetele care au hiperstimulare

si fetele care sunt in asteptare.....adik noi

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata fete si viitoare mamici!!
Aseara am citit peste tot pe forum, si m-am incumetat sa pun un subiect intrebare pentru toate mamicile, intreband despre simptome ca sa avem ce compara! Stie cineva cum il atasez la Optimiste?
Poate vom auzi o multime de raspunsuri cu ce se intampla in corp in primele 2 saptamani
Dorm tare bine in ultima perioada, nu mi s-a intamplat de mult!
Mai am de asteptat pana joi vineri sa vad ce e cu testul dar nu-mi fac sperante, am zis ca merg la un alt medic in noiembrie, sa-mi refac toate analizele, daca nu e bebe!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

neataa!

carmen, eu am toaaaate simptomele posibile, in fiecare luna. nimic nu ratez . dar degeaba...daca-ti doresti cu ardoare bebe simptomele sunt irelevante, ca ti le induci..

cred ca cel mai bun simptom este intarzierea cm

sunt tare ingrjorata pentru nico, abia astept sa ne dea vesti bune!

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Stiu, si eu sunt tare ingrijorata, cred ca e speriata deaia nici nu intra!!!
Nico iti doresc vesti bune de la doctor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Sal'tare fetele,
Iaca am venit si eu de la spital.
Ce sa spun, m-a intors pe toate fetele.
Din pacate e prea devreme sa vad ceva la eco. Mi-a zis ca se vede foarte, foarte vag un punct.
A incercat ea sa mi-l arate...dar recunosc cu mana pe inima ca n-am vazut nica.
Am mai prestat inca un test de urina la fata locului.
Au tinut musai sa fie testul lor. La fel...intai aparea linia test apoi, in cateva secunde a inceput sa apara si liniuta mea, la inceput mai pala dar am vazut ca prindea contur bine.
Evident ca n-am scapat si m-am trezit imediat cu acul in brat pt. bhcg.
La ora 14 maxim am rezultatul...pe care bineinteles ca o sa vi-l comunic si voua.
Ce sa spun, am putine emotii sa vad rezultatul la sange

Momentan mi-a dat numai acid folic si vit.E.
Saptamana viitoare ma duc din nou pt. inca o intra-vaginala si cred ca ma baga si pe utrogestan.
Cel putin asta am inteles eu in timp ce ma tot invarteau pe acolo.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marianebuna spune:

Fetelor, un topic de aspirante pesimiste si depresive nu exista? Cred ca acolo mi-ar fi locul...

Am mai intrebat si in alta parte, dar nevroza nu-mi da pace.... si merge cam greu forumul asta, sau nu i-am priceput eu regulile...
Deci... am la activ vreo 11 luni de teste negative, m-am "benoclat" dupa liniute de mi-au iesit ochii ca la melc... era mereu o singura linie rosie (sau albastra) si atat...

Luna asta, pentru ca am fost la dentist si mi-era teama sa nu fac vreo prostie, am facut un test barza la care dupa cateva minute a aparut o a doua... chestie, ca liniuta nu pot sa-i zic. La fel de lata ca linia de control, in locul unde ar fi trebuit sa fie cea de test, dar aproape invizibila. Am repetat dupa amiaza, tot cu un barza, a iesit acelasi lucru. Nu arata ca un test pozitiv, dar nici ca unul negativ. A doua zi am luat un test de la ozone, tot asa a iesit ceva foarte neclar, un picut rozaliu, dar daca sunt jaluzelele trase nu semai vede. In fine, ieri am facut un surecheck, aceeasi poveste. Stau si ma uit la ele, ca le-am pastrat pe toate, vad ceva acolo, dar altcineva nu cred ca ar vedea. Am fost si mi-am recoltat sange pentru un betaHCG, dar dureaza al naibi de mult (oare de ce nu pot sa-l faca pe loc?).
Ati mai patit asa ceva? A avut cineva liniute transparente pe mai multe teste? A fost sarcina sau alarma falsa?
Si inca ceva... stiti care sunt valorile la bHCG? Daca astept sa ajung la medic ca sa-mi interpreteze rezultatul ma mananca balamucul....

Mergi la inceput