Aspirante optimiste > 20 (363)
Raspunsuri - Pagina 7
iulya25 spune:
am citit ca este buna si la femei si am o prietena care este farmacista si mi-a spus!
ce sa iau altceva?![]()
doula spune:
AAAA si am uitat sa va spun ca Vit E in doza de 600 - 800 IU, este foarte eficient cand exista amenintare de avort....Se ia pana ce sarcina este restabilita si pe urma se trece la doza normala. NU PT CELE CU TENSIUNEA MARE, DIABET SI BOLI DE INIMA!
Andreea
www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama
doula spune:
Si bineinteles ca vin si eu la petrecerea pt Rallu!!!!
Inca odata felicitari Rallu. Sa fiti sanatosi si numai noroc si bucurii
. Te voi urmari din umbra sa vad cum te simti, dar ma voi bucura mult daca vei mai veni si pe la noi la aspirante.....
Deci primim pupici
? Ca vrem sa ne imolipsim si noi...
Andreea
www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama
doula spune:
!
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabi2009 buna, fetelor! am si eu o intrebare: credeti ca la un CM de 28 zile un contact sexual in z23 ar putea aduce vre-o veste buna? eu am un ciclu f regulat si luna asta imi intarzie.. |
Sabi bine ai venit
! Ziua 23 la un ciclu regulat de 28 de zile este ffff tarziu pt ovulatie si deci pt un bebe. Dar poate luna asta ai ovulat mult mai tarziu ca de obicei ....deci orice e posibil. Oricum acum trebuie sa astepti pana in ziua 35-38 pt test...
Cat e zile iti intarzie?
Andreea
doula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulya25 buna fetelor! si eu incerc de ceva timp sa fac un bebe...dar el nu prea vrea sa apara. am inceput sa iau branca ursului,sa veden ce o sa iasa. va pup! ![]() |
Bine ai venit si tu Iulya. Sper ca bebe sa vina repede. Branca ursului este o planta mult mai efectiva pt barbati....Deci poate ar fi bine sa te gandesti la altceva...De unde stii sau cine ti-a spus sa iei planta asta?
Andreea
sabi2009 spune:
Multumesc pentru raspuns!
Intarzierea nu este mare, doar de o zi, insa mie imi apare fara exceptie un spoting de 3 zile inainte de menstruatie, insa nici acesta nu a aparut vineri, cand ar fi trebuit.
Ultima menstruatie am avut-o cam scurta si redusa si din cauza asta am facut un test imediat dupa, care mi-a iesit negativ
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui doula !
Sabi bine ai venit ! Ziua 23 la un ciclu regulat de 28 de zile este ffff tarziu pt ovulatie si deci pt un bebe. Dar poate luna asta ai ovulat mult mai tarziu ca de obicei ....deci orice e posibil. Oricum acum trebuie sa astepti pana in ziua 35-38 pt test... Cat e zile iti intarzie? Andreea www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama |
doula spune:
Iulya pana scrii 10 mesaje, ele iti sunt moderate si de aceea apar mai greu pe forum, deci noi nu vedem ce ai scris tu in timp real....Scrie repede cateva mesaje ca sa nu mai fii moderata...
Andreea
unboticutz spune:
bun venit fetelor noi!
rallu, se sparse petrecerea sau mai dau si eu un pic din buric?
nicoo, da-ne si noua un semn..
sa nu-i uitam!