Puiuti de randunici 2008!!! (123)
Raspunsuri - Pagina 18
mihatp spune:
La Multi Ani, David-de-Delphin, Bianca-de-Pucca, Luca-de-Cami, Daria!!! Sa cresteti mari, voiosi si sanatosi!!!
Elara
, nu stiu nimic de mop!
Bitza, nu te-am vazut de mult! Imi pare rau ca ati avut neplaceri la burtica
sa treaca.
Mihaela, a mers bine la vaccin, am barbatel in casa, fara probleme dupa. nici la picior se pare ca nu simte nimic.
Florio, eu inca nu am ajuns la branzica. Rabdare si tie mamico! Ca imediat pleaca la facultate
.
Ursu…a mancat rosie? I-a placut?
Clau pentru mandra ce nu-i place in
…da’ ce mandrete de fata are mama!
La fel si pe Liana, fete care au Te(r)o la indigo! Am vazut Robin Hood de sertare… e tare sprintena frumoasa ta
Ariel 

poate-ti da putere! Daca nu faci un ceai din ele si poate tot ajuta!
Raluca ti-am vazut printesa frumusica, ai tinut-o ascunsa... ei ei ei!
Tuchi esti minunata! Bravo bravo bravo! Si-mi pare rau de masina si de Ilinca dezamagita. eu zic ca meriti o tigara 
Inca nu am ajuns la zi, ca
din spate puternic…asa ca nu sunt pa punct cu ultimele stiri…revin
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 5
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
Nelia, nu-ti fa probleme, e in mare grafic! Incearca totusi sa-l schimbi noaptea, chiar daca trebuie sa-l readormi. Cred ca nu doarme noaptea si pentru ca e ud. Luca nu se suporta cu scutecul ud, face mare scandal. El sta bine in fund, inca de la 4 luni isi dorea tare mult pozitia asta, dar nu se ridica, nu se intoarce decat fooooooooooarte rar de pe o parte pe alta, nu merge de-a busilea. Din pozitia de pe burta el se impinge in maini, ridica fundul si merge...in spate! Dar are alte acumulari. Cu unele e in urma, cu altele e inainte. Asta e frumusetea unicitatii omului.
Mimo
…habar n-am de incaltari…iar de la Baia Mare… Felicitari pentru bucataria noua… acum chiar esti o duamna
!
Adriana…Luca la 5 luni si 3 saptamani avea 8,200 kg (de la 3270 la nastere) si nu il consider grasut. Nu are colacei, e pietros, voinicel. Asa ca nu te stresa, e chiar bine!
Si avea 71 cm (de la 51).
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 5
Luca creste
Miha scade
amira_roxana spune:
va 
pe toate, imi e dor de voi! din pacate timpul meu e cam limitat...
am fost in we la munte si am inaugurat cu maxim succes si absolut intamplator branzica topita! ieri i-a luat randunoiul branzica topita pt copii si e absolut innebunita dupa ea. ca sa nu mai zic ca ieri a gustat si un pic de ciorbica de pui! nu crdeam ca o sa o vad vreodata asa disperata sa manance ceva cum era aseara cu ciorba...nu am de gand sa fac un obicei din a-i da ciorba, dar din cand in cand... in rest, suntem bine, am scapat si de muci...
am si eu o intrebare pt cele care au facut prevenan la pui: puii vostri au racit sau nu?
sper ca voi sunteti ok vesele si opimiste cum va stiu!

tuchi felicitari pt rezultat!
LA MULTI ANI PT TOTI BEBEII ANIVERSATI!
mihatp spune:
Pidana, Roxana
se pare ca pe cand am ajuns la zi nu mai e nimeni pe aici...frumos, ce bafta am!
Edit ca m-am scapat si am pupat-o pe printesa in loc de mama. Dar o
din tot sufletul si pe
.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 5
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
mimoooooooooooooooo...ai zis ca ai program de creanga!
cum ti-a mers cu mirodeniile?
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 5
Luca creste
Miha scade
luny spune:
bitza eu chiar nu cred ca de la avocado, scoala americana si nu numai recomanda de la inceputul diverfificarii tocmai ptr ca e ff bine tolerat si plin de vitamine, si chiar nu e comparabil cu vanata!! este un mit ca e gras, are intr-adevar grasimi, dar d-alea 'bune'!..
Antonia sa treaca..
beeeey, liana, mimo si cami si eu vreau Sangria, ca-s mare fan, cu fructe sa fie!!
![]()
mimo, liana voi ii incaltati cu ceva in casa?..eu il tin pe Mufy numai in sosete, si sta mult in picioare, nu in premergator, ci catarat pe mobila..are ceva, tre o talpa ceva special, ca demult vreau sa intreb?..
tuchi, anapoda zi,dar ptr rezultat te felicit, bravos!!

revin dupa Mondenii!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihatp spune:
sunteti la baita cred...eu mai fac si azi pauza dupa vaccin. nu stiu daca are vreo legatura dar mai bine stau pe
meu.
de azi am inceput sa lucram la casa noastra, ii ridicam mansarda, acum locuim in cea a parintilor mei. sunt in aceeasi curte. asa ca a fost plin de mesteri, galagie cat incape...si Luca a dormit pe bucati scurte si stresate. acum doarme dus, ma tem ca n-o sa se trezeasca nici la papa. saracul era terminat pe seara! sper sa nu-i stric obiceiurile. ca e tare cumintel, doarme bine noaptea, ceea ce-i este de tare mare ajutor mamei muncitoare si denaturate. imi place ca are independenta in petrecerea timpului, se joaca singur, gangureste pentru ajutor (schimbat, atentie etc).
cred ca l-am auzit plangand de vreo 3 ori in astea 6 luni...atat cat sa stiu ca are lacrimi. in rest, cand nu-i convine ceva le zice mai "apasat", parca ne cearta- pupa mama pe cumintel! nu stiu cu cine seamana, ca noi doi suntem cam apucati
.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 5
Luca creste
Miha scade