Puiuti de randunici 2008!!! (123)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Sper sa mearga la puii vostri mocasinii astia, la Rebe nu stau in picioare. Noi i-am luat de la Baby Expo si aratau super, dar tot asa, dupa ce se frichine ea cu piciorusele incep sa iasa din talpici. Dar poate or sa mearga la voi.
La noi cel mai bine merge acum pantalonas cu picior si-i pun apoi sosetute in loc de botosi si alea vad ca stau cel mai bine.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Offff Liana, nici noi n-avem o zi tocmai buna, mi-a tras o partida de tipete mai devreme de numai! Se uita in ochii mei si plangea si se vaicarea sa o iau in brate! Off, e asa de smechera, dupa ce o iau imediat incepe sa rada si sa chiuie! Nu sta frate locului nicaieri, vrea numai plimbata on brate. Mai nou, tipa si cand o pun in premergator, parca nu mai are saracul nici-o utilitate . Deh, e ea prea naravasa, dar ce sa-i fac. E fata lu' mama!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Bitza daca bebelusa ta nu a avut probleme cu stomacelul pana acum (gen reflux, diaree, etc) eu cred ca reactia la avocado e pura coincidenta...nu a mai semnalat nimeni asa ceva pana acum si nici pe departe avocado nu poate f comparat cu vanata dpdv seminte, toxine, etc.....pe de alta parte nu e nici obligatoriu sa manance avocado un copil, daca tu ai retineri mai bine nu-i da...dar in general merge si e f bogat in uleiuri proteice si vitamine

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mimo eu cred ca ai inteles gresit.....
In primul rand nu am zis ca este obligatoriu sa dai la copil avocado,pur si simplu mi s-a parut faina ideea lui Luny si am adoptat-o si eu.....adica mar si dovleac copt cu avocado si tocmai despre combinatie vorbeam,nicidecum numai despre avocado.
Probabil a fost mult prea concentrata sau grea combinatia pentru stomacelul ei.
Si in al doilea rand nu ma referam la vanata decat in sensul ca avocado se digera greu ca si vanata.
In fine, eu am zis pur si simplu ce mi s-a intamplat si nu vreau sa influentez pe nimeni.
Antonia nu a avut niciodata probleme cu stomacul sau altceva este prima oara cand este bolnava si am dat vina pe combintia asta pentru ca pana acum este singurul lucru diferit care l-am facut pana acum.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

adriana, aia sunt
liana, nu am comandat pe amazon, acolo am gasit poza. Eu i-am cumparat din magazin, la noi sunt 20 lei

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Raluca eu ii dau pepene galben de la 6 luni. Stiu ca pepenele rosu nu e bun pana la 1 an, dar nu imi amintesc de ce.

Neli si bebe al nostru e cam la fel. Doar ca el face pasi daca il tii de manute. La noi se intampla f rar sa se ude noapte si atunci il schimb imediat ce imi dau seama si apoi il adorm la loc. Cred ca nici nu poate sa doarma bine daca se simte ud.

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

nu incercati asa ceva acasa:

http://www.liveleak.com/view?i=86e_1225055845

Dana, mamica de Ana-Teodora(25.04.2008)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Sovi si noi am fost in delta acum 4 ani , cu nepotelul meu care avea atunci 1 an si jumatate . Mi-a placut f f mult si pozele mele preferate sunt de acolo.

In legatura cu rasfatatul de care zicea Nelia, sunt mai multe teorii si cred ca fiecare mamica adopta ce i se potriveste mai bine. Nici eu nu il las pe Iorgos sa cada nici cand sta in fundulet pe covor. Stiu ca asta o sa-l intarzie poate cu mersul, dar de ce sa ma grabesc ?! Ioanna a facut primii pasi la 10 luni si 3 saptamani si pt mine a fost mai mult decat ok. Cumatra mea are un baietel de 9 luni care merge singur, se urca singur pe canapea, coboara si urca scarile, etc. Ea insa l-a lasat singur si numai el stie cate cazaturi pe scarile de CIMENT !!! a luat. Bine ca nu a patit nimic, dar... eu nu as putea sa-l las. Finutul meu (tot baietel al aceleiasi cumetre) la 10 luni cand l-am cunoscut se urca singur in leaganele pt copii mari , din parc, cobora scarile de la biserica (scari pe care deabea le cobor eu daca port un pic de toc) de ii statea inima in loc preotului :))

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui PIDANA

Poze

Am ramas masca!!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mai fetelor...cand va aud ca va plang bebicii si tipa si urla si bombane...zau ca va compatimesc...imi pare rau, zau!

Mimo, usturoiul si cimbrul erau pt. Vladut? Chiar sunt curioasa daca ii place pt. ca si eu o sa-i pun pe la 8 luni. deja eu ma gandesc si la foaie de dafin. Dar o sa intreb maine pediatra.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui PIDANA

Poze

Ma doare inima
Cred ca lucreaza la circ individul. Imi era mila de copil dar la final parea fericit...sau doar ametit

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput