Puiuti de randunici 2008!!! (123)
Raspunsuri - Pagina 16
lianam spune:
gata efectul nurofen, a trecut 

mimo
...4444.. e de la 44 de pahare, vine chefu' de la noapte 
![]()
Liana, mami de Teo
bubu05 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gudinde Isarescu la frizer. Tzac, tzac,tzac! Frizerul: Domnu Guvernator, cum mai merge economia? Isarescu : mm, bine... Tzac, tzac, tzac! Dupa cateva minute... Frizerul: -Domnu Guvernator, cum mai merge economia? Isarescu : mm, bine... Tzac, tzac, tzac! Dupa cateva minute.. Frizerul: DomnuŽ Guvernator... Isarescu: Auzi, da ce ma tot intrebi? Frizeru: Pai cand va intreb vi se ridica parul si il tai mai bine!!! |

Tuchi, multumesc!

Felicitari pt. locul fruntas!
Nelia, si eu zic sa nu te ingrijorezi degeaba, puiul tau e f. bine la varsta lui. E prea devreme sa mearga de-abusilea...doar daca e neam cu Adrian de Adriuta, precoce
Iar cu pampersii, schimba-l! nu-l lasa ud!!! chiar daca se trezeste, apoi stai cu el in brate sa-l adormi, daca vrei!!!
In primul rand i se poate irita pielea, pana iti dai tu seama ca e ud, poate deja ii e frig si nu e bine, poate raci...
I-ai un nr. mai mare de pampersi sau schimba marca!
Eu sunt fan Pampers. Doar la chilotei. Asa mi s-a pus mie pata. Am incercat si altii, astia imi plac pt. ca sunt subtirei. De curand am trecut la nr. 4 pt. ca nr. 3 erau deja ficsi si il gaseam si eu ud pe toata burta
, el dormind 90% pe burta. Din baxul cu nr. 3 mai aveam 3 sferturi si ii pun din astia ziua, ca sa-i termin. Inca ii vin, nu-l strang, dar sunt cam la fix pe burta. Iar din cei mari ii pun noaptea, au alta putere de absorbtie si sunt chiar super! Mai ales modelul cu elastic
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Bubu mare
bubu05 spune:
Liana, am vazut
. Gand la gand!
Of, imi pare rau de maraiciul tau, ca nu se mai linisteste! greu cu dintisorii astia...si cu dintii, unii sunt mai sensibili, agitati, ii doare mai tare...altii nici nu simt cand ies...depinde de copil...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
neliaCris spune:
multumesc fete!!!problema ar fii la mine caci eu l-am cocolasit prea mult!cred ca mai mult de 0 ori nu a dormit pe burta de cand era mic,asa l-am mai pus dar cand incepea deja sa maraie il ridicam.cred eu ca din cauza asta nu e prea "dezvoltat"cu spinarea!!!nu prea are forta nici in main pentru ca nu l-am lasat sa se forteze,sa aiba ceva experienta pana la 7 luni.iar patutul tot eu sunt cauza cici doar de 2 sapt l-am lasat injos pt ca avea 2 nivele:unul sus si unul la mijolc.pe la 5 luni cand sa il dau in jos m-am mirat cand am vazut ca daca il pun in picioare el are sf de gratii mai jos de subtioara...si asa am facut noi niste gauri improvizate mult mai jos dar cam tarziu...dar omul din greseli invata...la al 2 bebe am sa stiu totul numai ca nu se va mai potrivii unul cu altul deci ramane cum vrea domnul...
si in pat doarme cu mine pt ca e mult mai linistit...eu cand am fost gravida speram sa mai treaca si 1 zi sa fiu mai aproape de puiul meu sa il strang in brate...si asa noaptea nu prea am ce face...si e o placere sa il simt langa mine mereu.ma ia de gat si gangureste...sotul sfoaraie...e alegerea mea ...cand se va plictisi se va duce singur in patul lui...si am citit si eu ca bebelusi care au avut parte de multe mangaieri si au stat fr aptoape de mamele lor au mai multe sanse sa aiba mai multa incredere in ei pe viitor...ehe.ma bazez pe asta...desi cand voi ramane gravida iar si am sa nasc cred ca se va simtii tare suparat si tradat!(la inceputul anului viitor)va pup
mamica de cristian
mimonix spune:
Am pus in legume usturoi si cimbru...asta e gustul mancarii noastre preferate , a mea si a Teodorei
Sper sa am succes, va rog sa-mi tineti pumnii stransi ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
adrianadana spune:
Neli nici puiuta mea nu face mare lucru. Adica nu merge de-a busilea (de faptnu are nici cea mai mica intentie - cand o pun pe burtica sta un minut si se pune pe plans), de ridicat - nici vorba, abia se intoarce de pe spate pe burta (invers nu), sta in fundulet dar pica destul de repede. Aaaa .... si nu are nici dintisori. In schimb alearga cu premergatorul prin toata casa si chiuie de bucurie. Sincere sa fiu nici nu sunt nerabdatoare sa-i dea dinti sau sa mearga de-a busilea pt ca le aud mereu pe fete ce greu e...
Sa fi fericita ca e bebe sanatos pt ca e cel mai bine. La noi stresul e mancarea si greutatea, dar deja am inebunit pe toata lumea
.
chiar am uitat sa va spun... am ajuns la 7 kg
....ufff si toata lumea spune ca suntem grasuta

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
adrianadana spune:
Uauu Mimo cat curaj.. Asteptam rezultatul.
cami33 spune:
mimo, Luca poarta prin casa asa ceva
http://www.amazon.com/Bony-B-1-Moccasins/dp/images/B001F4C850 si sunt fff buni. Au talpa din piele si in sus sunt ca sosetele.
Si ov corse ca mai e sangria, dar dupa seara asta nu garantez ca mai ramane
cuscra si al meu m-a urlat azi in parc de-mi venea sa-l las acolo
. Norocul lui a fost ca era si una din nasicile lui cu noi si l-a plimbat doar in brate
.
norutza mea necajita
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
adrianadana spune:
Cami am gasit si eu asa ceva. am comandat sper sa fie utili
http://www.magicbebe.ro/catalog/c-Mocasini-c107/Mocasini-20-21-567,1.html
Pentru fetele interesate in oct e livrare gratuita
lianam spune:
cuscra
...iti dai seama ce iese intre 2 berbeci
?...da, cred ca botoseii aia sunt mai indicati, ca tin labuta piciorului mai bine.....mai, sa nu-mi spui ca ai reusit sa comanzi pe amazon
....am incercat de nu mai stiu cate ori, si cica la noi la romania nuuuu, cocotieri, maimute, lumea a 3-a
....cred ca e printre putinele tari unde nu se livreaza...
doaaamne, nu mai pot de cap
...iar are perioada de urlete din alea "necalmabile"
....sunt ca o "rabla ambulanta"
....sunt ragusita de la amigdalele astea, harai, carai, ma dor rinichii
.... sa mai zic
?
mimo ... usturoi
? as manca si cu prajituri
....uite buricata
sa-ti faca galerie sa iti iasa gateala bine 
a atipit
...probabil pentru 5 minute...da tot am timp sa incep sa fac mancare.....sper ca stati cu mine la noapte sa fac treaba, da
?
Liana, mami de Teo