Puiuti de randunici 2008!!! (123)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Tuchiiiiiiii prima?
FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In rest, sanatate Sebaceului si imi pare tare rau de luneta. Sfat pt randunoi: Casco in rate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

tuchi felicitari pentru "prima pe lista"! mult noroc pe mai departe [%%-]
ufff, nasol tare cu masina, sper sa gasiti o cale de rezolvare rezonabila.... la sebaceu, sa se faca bine

uuffff, plange teo si ma ia cu manutele de gat, isi baga capsorul in mine ...si isi roade mainile....cred ca sapa rau dintii aia

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

fete dragi,poate aveti si pt mine timp sa ma mai sfatuiti ca sunt cam ingrijorata..
bebele meu de 7 luni jum ,supa parerea mea face cam putine lucruri
-sta in fund
-se agata de gratiile patutului dar mai sus de genunhi nu reuseste sa se reidice si apoi isi da drumul dintr-o data pe spate direct de celelalte gratii
-nici acum nu doarme noaptea fara sa ma trezeasca din ora in ora(asta din cauza faptului ca se invarte mult de pe o parte pe alta
-cam la 2 zile ma trezesc ud pe pijama de pipi ca trece pe langa pempars(el doarme doar pe stanga sau pe dreapta)si apoi tre sa dorm cu el in brate oana dimineata ca sa nu ii fie frig ca nu il pot schimba noaptea...am mai incercat si se trezeste cu totul chiar si fara lumina
-si nu avem nici dinti
si ar cam fii mai multe-nu merge buselea caci doar acum s-a perfectionat cu statul in fund si nici nu sta in 4 labe
deci singurul lucru care il face e zburdatu prin scoala de mers CRISmobilul sie sanatos tun cea ce este cel mai important..nu a prins nicic o raceala si nici nu a avut muci vreodata desi eu preventiv ii mai scormonesc prin nasut sa nu fie ascunsi sau aprind mereu umidificatorul cu solutie de muguri de brad pt inhalare
.DAR SPUNETI-MI SI VOI ,BBII VOSTRII CE STIU SA FACA SI CUM I-ATI DETERMINAT SA SE AVANTE ASA LA PLIMBAREALA CA SA FAC SI EU.acum nu il mai pot lasa nici in patut 2 min ca isi crapa capul

mamica de cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Tuchi , felicitariiiii pentru prima pe lista! Bravos mami! Ce super ca te-ai mai linistit intr-o privinta!
Imi pare tare rau de masina, e nasol tare ce s-a intamplat, sper sa rezolvati repede ca e greu fara masina.

Bubule, unde disparusesi mami? Bine-ai revenit, ti s-a simtit lipsa pe crenguta!

Liana, am spus pe pagina anterioara de mocasinii aia de la Miniblu, are Rebe si nu stau in picioruse...Imi pare rau ca se chinuie micuta, eu i-am dat lui Rebe o tetina de cauciuc de la un bibe si trage de ea de parca ar fi plastilina...O intinde in toate partile, se vede ca o chinuie si pe ea gingiutele.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Bubule in nesimtirea mea am uitat sa-ti zic condoleante!

Liana, da-i mama niste nurofen daca se chinuie rau! Va face bine la amandoua!

Am executat geamul din dormitoorul meu...ce harnica sunt, nu?
Am nevoie de un sfat de la gospodine- exista ceva pentru rama alba de la termopan care s-a facut galbena cu stropi maro de la ploile" curate" din Bucuresti?

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neli, stai mami linistita, Cristian este in grafic. Nu este deloc obligatoriu sa mearga de-a busilea , nici Rebe nu poate si are 8 luni. Si ea se scoala noaptea din ora-n ora pentru ca este indragostita de tzitzi, suge 3 minute si mai doarme o ora si tot asa. Eu nu o iau in pat langa mine decat daca e foarte agitata sau trezirile sunt la mai putin de o ora...De ridicat se ridica pe gratiile patutului, dar cred ca face asta de maxim 2 saptamani, deci iarasi este foarte bine Cristian. Fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare, nu trebuiesc fortati in nici-un fel. Pana la uram toti ajung la aceleasi performante mai devreme sau mai tarziu. Unii sunt mai rapizi, altii mai inceti, nu conteaza, important este sa fie sanatosi ca-n rest, o sa vezi ca o sa le faca pe toate! mamica ingrijorata ca puiul ei este in urma! Nu este, crede-ma, este un pui perfect, bucura-te de el asa cum e!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

clau ...deci nu are rost sa dau banii....mimo pica varianta asta se pare...mai cercetam

nelia, fiecare bebe are ritmul lui de dezvoltare, nu cred ca la varsta bebelului tau ceea ce spui tu e motiv de ingrijorare; isi da el drumu' usor, doar nu se dezvolta toti dupa sablon
ai incercat sa schimbi chiloteii cu o alta marca? poate nu e tocmai cea mai buna alegere ce ai acum...eu cred ca nu e deloc bine sa nu il schimbi daca face pipi; poate sa faca iritatii urate, nu e deloc indicat sa il lasi asa ud; si asta e un disconfort care il face sa planga si sa se trezeasca, pentru ca nu e deloc placut pentru el sa stea asa ud la pielicica si pe hainute...cred ca mai usor il obisnuiesti acum, micut, decat mai tarziu (bine, nu o sa poarte chilotei din astia o vesnicie, dar probabil mai trece ceva vreme pana va face la olita)......

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Forumul asta merge f greu sau mi se pare mie? Am spalat un maldar de vase si am pus la fiert legume pentru piure...am schimbat calculatorul (noroc ca nu e Teo acasa ) pentru ca al meu a luat razna definitiv scrie 44444444 la nesfarsit ...sa fie o apreciere la adresa mea?
Multumesc pentru sfaturi cu botosi, ma mai uit ma mai gandesc
Am uitat sa va spun ca proiectul masina de spalat vase incet incet prinde aripi dar dupa cum ma asteptam bucataria TOATA va fi demolata si schimbata...ca daca tot luam masina, luam si aragaz si daca tot le luam le si incastram ...si daca tot le incastram mai bine schimbam mobila...si daca tot schimbam mobila sa si zugravim...deci desi intr-un fel ma bucur , ca o sa fie totul nou, curat, frumos si f practic
Tuchifelicitari pentru pozitia fruntasa si multa bafta la privata , unde sunt convinsa ca o sa-ti fie bine din mai multe puncte de vedere ...cat despre povestea zilei de azi or veni ele si zile mai bune Geamurile albe galbene cu pete asa sunt ele, asa-i modelul
Bububine ai aparut

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Isarescu la frizer. Tzac, tzac,tzac!
Frizerul: Domnu Guvernator, cum mai merge economia?
Isarescu : mm, bine... Tzac, tzac, tzac!

Dupa cateva minute...
Frizerul: -Domnu Guvernator, cum mai merge economia?
Isarescu : mm, bine...
Tzac, tzac, tzac!

Dupa cateva minute..
Frizerul: DomnuŽ Guvernator...
Isarescu: Auzi, da ce ma tot intrebi?
Frizeru: Pai cand va intreb vi se ridica parul si il tai mai bine!!!

Mergi la inceput

tuchi i-am dat si nurofen, si calma baby si gel pe gingii......uneori o mai calmeaza un pic, dar pentru scurt timp....chiar acum am "sedat-o" nitel cu nurofen si gel pe gingii...e in teo-mobil, scotoceste peste tot

bubu...chiar azi ziceam ca imi e dor de tine ...si uite ca ai aparut....

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput