Puiuti de randunici 2008!!! (123)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Doamne ajuta, acum am pus-o ca aseara pe paturica pe jos si am inconjurat-o si de perne ca aseara a cazut pe spate din bataiala ei si a facut un scandal de numai! Vad ca se joaca cu ce i-am pus pe acolo, mai arunca un ochi la televizor, mai unul la mine sa ma verifice daca sunt langa ea... Offff, in sfarsit e putina liniste! Parca-s in rai!

Si a mancat si toate legumele la masa, multumesc Doamne!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Liana...Si pot sa intreb si eu ce este/unde este MiniBLUE asta? Ma bag la orice de baut ca trei zile a voastra sunt, casa mi-e goala ...numai fornaiciul meu are grija de mine sa nu ma plictisesc prea tare, in rest liniste si pace!
Poate apuc sa calc si eu incet-incet muntele de haine

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

helau!

zi inceputa foarte prost pt noi...dimineata agitata, aspirator, aerosoli, o mie de seringi si lingurite cu picaturi, siropuri, siropele- vai de sarmanul meu copil, si vad ca Liana imi zice si de zyrtec, sa mor daca ii mai cumpar si de ala- oricum e spre bine!

Termin de drogat Sebaceul, trezesc o Ilinca somnoroasa, fuga fuguta ca pleaca tati fara ea la bunica! Se aduna copilul cu greu, isi face planul cum o sa dea ea pufuleti la puiuti....ajungem in fata blocului, eu gatita pentru munca, prima data cu tocuri de la botez incoace, cu olita intr-o mana si Ilinca in alta, tatal cu 3 genti pe umeri si... luneta sparta, capota indoita....picase o caramida de la un balcon de sus taman pe masina noastra!
Plange copilul ca vrea la bunica, da-i explica-i ca n-avem mijloc de transport, aflu printre dinti ca sotul n-are CASCO la masina( ca cica era prea multi bani!)....plec intr-o fuga la policlinica unde ma asteptau neste doamne care ma sunasera...rezolv, ma plang sefului ca tre' sa plec ca unul are febra, altul boceste ca vrea la bunica...
ma rog, am ajuns sanatoasa acasa, cu niste sosete lycra foarte scumpe care-mi atarnau pe glezne de calitate buna ce-aveau, cu doua trei basici in talpa( de la pantofii cu toc, deh!)

randunoiul umbla creanga pe la politii, acuma e pe la service dar nici nu vreau sa ma gandesc cat timp va zacea masina acolo pentru o luneta si o tabla indoita...

Anyway, primesc si o veste buna...ma suna fost sefa care a fost secretar de comisie la examen si-mi spune ca tocmai ce-a facut mediile si ca am iesit prima, asta pentru palmares ca cica i-a intrebat pe profesori daca nu considera ca omul care a luat primul specialitatea nu ar merita un post in Institut si ei i-au zis ciuciu si ca ma steapta privatul cu bratele deschise...
Eu ma screm sa-mi fac un Cv ca lumea sa-l pun pe net si sa-l trimit pe la diverse "private"...dar de fapt nu-mi doresc acum decat un strop de liniste, sa-mi sterg geamurile din casa si sa ma intalnesc cu voi la o bere( suc pentru cumintele!) desi m-au terminat fetele astea cu sangria lor!
Acestea fiind zise ma duc sa fac ceva, nu stiu ce( as fuma o tigara dar mi-e ca vine randunoiul si ma prinde in flagrant!)...se aude Sebaceul cum se jaluie!

Mai zic ca m-a ucis montajul lui Sovi cu delta, unde n-am fost ever si m-as duce, dar nu stiu cand/cum/cu cine...poate fac schimb de randunoi cu cineva pentru un week-end!
Al meu se descurca foarte bine cu copiii!
PA!

Ariel, probabil ca nu eu eram prietena, dar sunt aici daca ai nevoie!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mimo sunt magazine pentru copii, cred ca apartin de lantul sensiblu...uite : http://///www.miniblu.ro/........Categorii/Imbracaminte/Hainute_pentru_bebe/Cauta/sosete
desi asa cum sunt in poza, parca nu-mi mai inspira incredere ...le-am vazut cand am luat teo-mobilul... eu am mai luat ceva asemanator din olanda, niste sosetele, care au stelute cauciucate pe talpite; insa sunt mult mai scurte decat astea si deja sunt cam mici de ea...

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Ce dor mi-a fost de voi!!
Am citit tot din urma, am vazut toate pozele si filmuletele, de Vio, cu Mufy, cu Rebe, cu bunicul si nepotii ...si nu mai stiu...cu Sovi cu bigudele...am o varza mare in cap...si ma mai si doare pe deasupra

Muciosii de pe crenguta vad ca tot muciosi...bag si eu o sa se faca bine mai repede!

Am vazut ca vorbeati de avocado. Cum sa se compare avocado cu vanata?? never! poate fi insa gretos, dar cu fructele nici nu se simte...Bitzule, nu stiu ce sa zic, poate alta a fost cauza de a vomat fata...si dovleacul copt are un gust aparte si poate nu i-a placut combinatia...

Cu laptele UHT, sa va uitati pe cutie, pe fundul ei, acolo sunt scrise niste cifre de la 1 la 5. Daca pe cutie scrie 5, inseamna ca laptele ala a fost re-pasteurizat a cincea oara si pus in cutie si pus pe raft ...so...atentie!

Eu ii fac branzica din Zuzu rosu, cu 3,5 % grasime, pasteurizat, nu UHT. Mie mi se pare ca cel cu 1,5 % e apa chioara...parerea mea, of cors

Nici nu mai stiu ce vroiam sa mai zic...si cui...nu mai nominalizez, ca nu mai stiu

Aaa, Raluca, bine ai venit pe crenguta!

Despre Stefanoi n-am nici o noutate...tot 2 dintosi avem, nici unul nou la orizont...papa tot, dorme mult si neintrerupt...cuminte, ca de obicei, un iubit! Acum face nani de la 2 jumate, frati-su de la 3 si un pic. La pranz a papat piure cu carnita de pui, i-am facut cu morcov, cartof, telina, ardei gras, si fasole verde. Dimineata a papat mar, para, banana si branzica.

Maine dimineata mergem la vaccinelul de 6 luni.

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Tuchi, imi pare rau de intamplarea cu masina...nasol, ce sa zic...pup un Seb doftoricit, sa-i treaca repede! si pe Ilincuta

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Scaunelul meu de masa e de la Miniblu, v-a zis si Clau, si l-a folosit Vlad pana la 2 ani si e f. bun in continuare. Nu-i mai gasesc curelusele de legat, dar ii pun tavita aproape si n-are loc de intors. Mie mi se pare super util spatarul reglabil, mai ales ca eu l-am pus pe Stef de la 4 luni si trebuia sa stea inclinat pe spate. Acum tot la pozitia a doua sta. Ar cam trebui sa-i spal husa aia
Mie imi mai plac si rotitele, ca-l trag prin bucatarie super usor, tavita reglabila, la fel e utila...se si pliaza/strange, dar nu l-am strans niciodata, dacat cand n-o sa-l mai folosesc...

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Multumesc pt cuvintele frumoase despre Dari-mic.
Tuchi imi pare rau pt masina
Si apropo de incaltaminte bebe eu am gasit ceva pe net, tot la miniblu, dar cum la noi in oras nu exista magazin ar trebui sa comand pe net. Dar una e poza si alta realitatea. Asa ca a vazut cineva (sau are cineva) asa ceva
http://www.miniblu.ro/Categorii/Incaltaminte/Incaltaminte/Sterntaler/Botosei_bebe_-_Sterntaler
Am vazut ca scrie - peste 12 luni, dar sunt marimea 21-22

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008

Mergi la inceput

eee...am castigat si eu cinstit niste chiloti de duamna fina, sau chiloti fini de duamna

...ma duc sa intind niste rufe...
Aaa, de 2 ore am dat drumul al Ac, erau 19 grade in casa si acum sunt 20 , mare realizare! Cred ca o sa platesc la curent de o sa ma indoi

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput