Puiuti de randunici 2008!!! (123)
Raspunsuri - Pagina 13
ariel_7000 spune:
buna fetele! ma terorizeaza teo rau de tot!!! imi vine sa urlu deja!
...asa ca iar nu am citit nimic din urma, poate voi reusi mai tarziu, acum trebuie sa plec pana undeva...
ce rugaminte am eu la doctorese, puteti sa ma ajutati (de fapt pe o prietena) sa "descifreze" un rezultat de analize? e in engleza. e in varianta pdf...
revin, mai tarziu, daca nu ma ucide terorozaurul!!!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
clauclau spune:
Liana, si Teo la fel? Nasol tare...,a mea urla de se uita tot parcul la mine, ma simt cea mai penibila mama... E musai s-o iau din carut caci altfel suna cineva la protectia copilului, asa de rau tipa! 
Ea nu suporta sa o imbrac gros si sa-i pun caciula pe cap!
Ce-o sa facem la iarna, nu stiu...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
mimonix spune:
Bitza daca bebelusa ta nu a avut probleme cu stomacelul pana acum (gen reflux, diaree, etc) eu cred ca reactia la avocado e pura coincidenta...nu a mai semnalat nimeni asa ceva pana acum si nici pe departe avocado nu poate f comparat cu vanata dpdv seminte, toxine, etc.....pe de alta parte nu e nici obligatoriu sa manance avocado un copil, daca tu ai retineri mai bine nu-i da...dar in general merge si e f bogat in uleiuri proteice si vitamine
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
da, clau
...si teo la fel.....si era asa cuminte afara pana acum... eu tot pun pe seama dintilor, ca vad ca isi freaca gingiile cu tot ce prinde, si raaaau...
ariel
Liana, mami de Teo
mimonix spune:
Arielintra pe mess pls
Claunu esti nici pe departe cea mai penibila mama cu cel mai urlator copil , crede-ma
Eu asa plimb copilul de cand s-a nascut
noroc ca ma ajuta burta mare sa imping carutul ![]()
Am vazut filmuletul si am citit scrisorica de la Rebecoasa
mai-mai ce frumos ce joaca ea...si noi la fel ne distram, cel mai bine e pe jos pe covor ...de ce om fi cumparat noi tarc ? 
Lunyma bucur ca a mers branza ...cu delta mai vedem, pot sa-mi tin fitzele in frau vreo cateva zile, dar nu ma crede nimeni ![]()
Ralucaam vazut Dariuta scumpa 
Sovimai ce ochi ai in poza aia cu sacu' de gunoi in cap
ptiu-ptiu...cred ca se accentueaza nuanta de la sacul ala
Cat priveste asemanarea cu Sashonul, m-a convins Olgutzaca aveti acelasi nas ![]()
CristinaGde ce beai tu cafea asa cu noaptea-n cap? Au iesit cumva incisivii aia? Sai ii ies lui Vladutz maselele? 
Lianade bine ce ziceam cu sertarele , iaca azi a fost deschis si la noi primul
Iuteala de mana si nebagarea de seama 
Camisi eu sunt solo
Mai e sangria?
Si Vladutz caraie intr-una..are un milion de dorinte pe care si le exprima prin zmuceli in toate directiile si un immmmmmm continuu care ma seaca de tot 
Intrebare la domniile voastre : exista pe lumea asta si niste tarlici care stau in picioare si nu cad ca eu nu mai pot sa ma aplec de 100 ori /ora sa incalt copilul
Ma dor salele 
Recomandare pentru consumatorii de peste mari si mici : in afara de peste pescuit de domniile voastre si domnii vostri eu zic sa consumati peste oceanic ca ala e cel mai pur, mai neotravit , mai sanatos...restul pestiucilor din magazin sunt de crescatorie 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
floriio spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri.
De maine execut o branza din lapte Milli 1,5. Da domnul sa o si pape.
Mimo, nu, Nan-ul nu e HA e normal. O sa il donez unei familii sarace de la noi de la tara care are gemeni.
Fetelor, de cateva zile Anderi e teroare. E marait, e carait, nu-i convine nimic iar afara in carut urla exact ca Rebeca de Clau si ca Teo de Liana, de trebuie sa stau numai cu el in brate ca altfel se uita lumea la mine.
In plus, in rarele momente cand nu maraie TIPA. Dar urat rau de tot, tare de cred ca se aude pana la parter, cred ca zic vecinii ca il jupoi de piele. Urla pentru ca ii place cum suna si repeta sunetul pana raguseste. Oare cand o sa treaca de faza asta, ca eu in curand o sa ajung la spitalul 9.

lianam spune:
mimo
...a zis bine ala de-a zis cu "never say never"
...stii tu din "antecedente" ca tre' sa ai grija la ce te gandesti ca vladutu "vede" "gandurilii matale"
....eu am vazut la miniblu niste sosetele cu talpita cauciucata, moale, speciali de mers prin casa, si mi s-au parut destul de stabili pe picioruse (si eu am aceeasi problema cu teo, ii pica shoshonii prin casa cand umbla cu teo-mobilu'
)...n-am luat inca, dar ma bate gandul sa-i incerc
Liana, mami de Teo
lianam spune:
mimo
...a zis bine ala de-a zis cu "never say never"
...stii tu din "antecedente" ca tre' sa ai grija la ce te gandesti ca vladutu "vede" "gandurilii matale"
....eu am vazut la miniblu niste sosetele cu talpita cauciucata, moale, speciali de mers prin casa, si mi s-au parut destul de stabili pe picioruse (si eu am aceeasi problema cu teo, ii pica shoshonii prin casa cand umbla cu teo-mobilu'
)...n-am luat inca, dar ma bate gandul sa-i incerc
Liana, mami de Teo
lianam spune:
ete ca a aparut si mesajul meu de 2 ori, da' la mine nu e chiar asa frig inca, asa ca nu "aspir" deocamdata la chilotii de duamna![]()
mimo, na ca am uitat: daca nu mai are cami sangria, am eu
....are fata aproape "di tati", la cerere
; zic aproape ca martini n-am ![]()
Liana, mami de Teo
clauclau spune:
Liana, Mimo, eu am mocasini din aceia ( cica asa se numesc ) si nu stau nici ei in picioare! Se duc imediat, in special daca o pun in premergator sau jumper . Si eu m-am saturat de aplecari, am multe perechi de botosei si toti cad!
Offf Flori, te inteleg si eu simt uneori ca ma duc pe campii!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!