Puiuti de randunici 2008!!! (123)
Raspunsuri - Pagina 19
CristinaGoji spune:
Miha - stiam ca n-are treaba baita cu vaccinul si nici cu iesitul afara.
Mimo - a iesit incisivul, primul
, dar nu ala ma trezeste pe mine, Vladut cu programul lui, am mai zis - se culca dupa ora de iarna si se trezeste dupa ora de vara
, ieri la 5 jumate, azi numa aproape de 6. De incaltari n-am ce sa recomand, ca eu n-am probleme din astea.
Ai mei in casa stau desculti, iar afara Daria e doar cu ciorapei deocamdata.![]()
Tuchi - felicitari!!! Naspa cu masina.
Cand va aud cum va chinuie puii asa va compatimesc, sincer, ca tin minte bine de tot cum a fost cu Vladut.
Va doresc sa se cuminteasca cat mai repede puii, nu asa ca Vladut al meu, ca el inca nu s-a linistit prea tare ![]()
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
mihatp spune:
roxana ce faci acolo?! iesi la 
Luca face bine
precum povesteam (credeam eu) singura mai devreme. un dulce. ma distreaza ca nu stiu de unde s-a gasit sa nu-i placa sa fie pupacit. e mare santajist, povesteam zilele trecute ca de cateva saptamani tuseste cand vrea sa obtina atentie. nu am crezut ca se poate de la varsta asta sa fie atat de smecheri. azi a vazut ca nu mai merge tusea, a trecut la alta tehnica...impinge ca pentru kk, ca stie ca sarim imediat sa-l schimbam. si daca-l luam in brate rade cu gura pana la urechi. e un hlizit si un povestitor.
e tare minunat sa ai copii,
nu am crezut inainte ca poate fi chiar asa o fericire! am luat-o ca un lucru natural...minunat...dar eram departe de ceea ce simt acum. il vreau si pe al doilea, desi toata viata mea am zis ca unul ajunge.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 5
Luca creste
Miha scade
luny spune:
mimo, si eu sunt mare fan usturoi, si cimbru!! mancarea mea preferata este mujdeiul![]()
...cu cartofi prajiti!!eu ii pun de o saptamana in fiecare piure de legume, praz, ca doar e pui de oltean!! ii place, normal![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihatp spune:
Cristina, ma gandeam eu ca e numai un pretext sa sar peste baie! dar sssst, nu spunem la nimeni.
cred ca m-a terminat ziua de serviciu (cu o comisie de la 9 la 2, analiza a vreo 60 de persoane daca pot iesi la munca fara sa ne faca vreo boroboata), plus mesteri dupa program, fara relaxare, si cautam si eu un motiv.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 5
Luca creste
Miha scade
amira_roxana spune:
miha ce tare e luca cu cersitul atentiei...faza cu tusea am mai auzit-o la o prietena, iar cu pupatul , nici amira nu suporta sa o pupacesc asa mult cum vreau eu!
cristina multi

si eu ii dau Amirei in picioare tot botoseii aia cu talpa din piele, dar peste dres, sau pantaloni si asa nu mai aluneca![]()
CristinaGoji spune:
Ok Miha, eu n-am spus nimic. 
Roxana ce super de voi ca ati calatorit! Vreau si eu sa ies din Clujul asta
Luny -si noua ne place prazul!!!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
amira_roxana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CristinaGoji Roxana ce super de voi ca ati calatorit! Vreau si eu sa ies din Clujul asta ![]() Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006) Vladic Daria |
vino la Bucuresti! te asteptam cu drag!
amira_roxana spune:
ce tare e gineri-miu
i-a sa-i dau si eu Amirei praz ca si ea e olteanca (de la tataie)

mihatp spune:
stiti vreun tratament ceva mai tare decat hemorzonul? ca ma omoara!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 5
Luca creste
Miha scade
clauclau spune:
Am terminat si noi programul de seara si Rebecca s-a culcat singurica, fara san si fara leganat! Ssssstttt sa n-o treziti ca rar se intampla sa adoarma ea asa in pat langa mine...
Miha, asa e , tare santajisti sunt puii astia mici! ![]()
Va pup, ma bag si eu la dormitor, poate vad ceva la televizor si apoi somnic.
Sa aveti nopti linistite fara frichineli.

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!