Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (133)
Raspunsuri - Pagina 19
EliaElia spune:
punguta o pui sub fundulet, ideal ar fi sa se miste cat mai putin eva sa nu se dezlipeasca.Camelia si
Laura (06.02.2008)
EliaElia spune:
Acum am intrat si eu si am citit putin din urma. Imi pare rau sa vad ca Eva nu se simte bine. Daca face temp. mare la noapte du-te la medic, cum zic si fetele.Camelia si
Laura (06.02.2008)
NataliaS spune:
Elle - ma bucur ca a mai scazut temperatura, insa din experienta mea perioada critica e noaptea de la 10-11 pana spre 4...sper sa nu fie si la voi asa
Alina - mi-ar placea mie sa pot cere ajutorul cuiva din jur, dar din pacate...n-am cui...nici macar sot n-am pana pe la 6-7...noroc cu tanti care vine de la 10-14...
Cat despre cumnata ta - felicitari, sa-i fie sanatoasa fetita, iar referitor la atitudinea ei...ignore, daca nu vrea sa asculte pe nimeni...
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
kalosalina spune:
Ellenuta, ideal e sa stea intinsa sau in picioruse. Cand sta intinsa pe spate i-o ti in fata, adica nu sub funduletzul ei si fii pe faza cand face ca sa i-o dezlipesti repede sa nu se scurga in afara...
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
kalosalina spune:
Vad ca ma contrazic cu Camelia
. Acum vezi si tu cum ti se pare ca ar fi mai bine dupa ce ii pui pungutza...
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
EliaElia spune:
ciudat, ca eu doar asa am reusit sa recoltez, cu punga sub fundulet.Camelia si
Laura (06.02.2008)
EliaElia spune:
Alina
E aiurea pentru Elle pentru ca la ea e urgent. Eu am facut experimente vreo 3 zile, odata m-au si trimis inapoi ca nu era suficient.Camelia si
Laura (06.02.2008)
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LaLa_20 Hello! La multi ani pt Miky mamica!!! ![]() ![]() La multi ani clopoteilor sarbatoriti zilele astea! ![]() Felicitari clopoteilor care au facut progrese!! ![]() roli... ![]() Imi cer scuze da am cam citit in diagonala ca am avut mult de recuperat si timp putin.Am lipsit din cauza de apa oprita 4 zile,alergat la mama sa spal si fierb biberoane,sa fac mancare,sa spal,sa facem baie...apoi dat drumu la apa,facut curatenie,oprit apa ca nu se stie cand o va opri iar ca sunt probleme la scurgere si lumea nu cotizeaza...etc,aper ca nu v-am plictisit... ![]() In plus invat de zor,cand am timp Si in plus am si un copil care ma striga in continuu si se agata de mine de cate ori ma prinde ca s-o iau in brate,in plus a inceput sa nu prea mai pape... Si pt ca m-ati dat disparuta... ![]() ![]() si daca va e dor de Bibi,am pus catevaPOZE noi la semnatura....va si revin cand mai am timp,imi e tare dor de voiCea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii Printesa mea Bibi se face mare! VIDEO In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
Te dadusem disparuta...
4 zile fara apa ?? Nasol moment...

Vizionat pozele!
lui biencuta cea frumoasa!Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
EliaElia spune:
Fetelor care mai luati magne b6, voi v-ati facut analizele? Ca eu mi-am luat azi rezultatele la analize si am exces de magneziu. Eu am 2,4 limita maxima 2,3. Abia vineri ajung la dr. dar nu-mi fac probleme ca nu e mare "depasirea" dar ideea e clara, nu mai iau. Si-asa luam cam la 3 zile, simplu nu forte.Camelia si
Laura (06.02.2008)
kalosalina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EliaElia Alina E aiurea pentru Elle pentru ca la ea e urgent. Eu am facut experimente vreo 3 zile, odata m-au si trimis inapoi ca nu era suficient. Camelia si Laura (06.02.2008) |
Ce sa zic Camelia?...eu i-am facut urocultura Dariei de vreo 6 ori si mereu asa am procedat! Daca punguta sta sub greutatea funduletului atunci unde se mai strange urina? Si despre cantitate, mie mi-a zis o asistenta de la laborator ca sunt suficienti si 10 ml.
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina

Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea