Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (133)
Raspunsuri - Pagina 20
kalosalina spune:
Aaaa, Ellenuta am uitat sa-ti spun (s-ar putea sa-ti fii zis si doctora): dupa ce ii colectezi pipilica, punguta cu totul o pui intr-un recipient de urina pt adulti. Sa nu faci tu transferul din punguta in borcanel ca se poate contamina urina...
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Ioanact spune:
kalosalina multumesc.
monicaa am vazut pozele Clarei- foarte frumoase, cred ca ii era somn, am observat ca ducea mana la ureche. Ioanei cand ii este somn duce mana la ureche, bineinteles se scarpina si la ochi. M-am uitat la filmulete impreuna cu Ioana, uitati-va cum chiuia Ioana la filmuletul Sarei.![]()
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
micsunea spune:
Pupici zuzici,
am fost plecata in vacanta si inainte de asta nu am scris vreo 2-3 saptamani, doar v-am citit.
Na, sper ca v-a fost dor de mine ;-)
Am intrat sa va pup ca e prima zi de birou, si am asa de mult de lucru (si asa va fi pana la ... urmatorul concediu). Cica acum intram in perioada critica cand e mult prea mult ed lucru :-(
O sa incerc sa fac niste recuperari asa printre picaturi...
Amandina mea e bine, i-a placut in vacanta. I-a iesit si primul dintisor in vacanta.
Sunt foarte incantata cand vad ce cresc puiutii vostri!!!
A mea NU CRESTE. Sunt destul de speriata, are 9 luni si numai 66 de cm (poate 67 dar nu cred), si aproape 9 kg (e dolofana bine ca in greutate ia cat trebuie, dar nu creste in inaltime).
Creste cativa mm acolo pe luna, abia daca ia 1 cm la 2 luni maimuta mea, of, si doctora cica sa urmarim! Pai ce sa urmarim atata?! Avea 50 de cm la nastere maimuta, deci nu e ca era mica la nastere...
Hai ca va las, ca in curand plec acasa, dar o sa va citesc ca de obicei (eu scriu foarte rar dar de citit citesc), sper sa am si eu acolo un pic de timp de la birou...
NUmai bine,
Pupici,
Micsunea si Amandine 9 luni
monicaa spune:
Seara buna mamici
Elle ce bine ca i-a scazut febra!! Off..aveti grija de voi. 
Ma bucur ca v-au placut filmuletzele. Ii era foarte somn nu somn (a dormit imediat dupa 2 ore) dar a fost un exemplu tare bun de cum se alinta ea. Ca de..asa a rasfatat-o buni.![]()
Fetelor sunt lesinata de emotii.
Luni incepe Clara mea gradinitza. O sa aiba o zebra semn al ei. M-a surprins iarasi cat de super arata si cat de simpatice sunt educatoarele.Patutzul ei, sertarasele ei..
Cred ca luni ma apuca plansul.
Micsunea bine ai revenit!
Ma duc sa ma joc cu puiu meu ca mi-a fost un dor nebun de ea (si n-am lipsit decat o ora si jumatate
)
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
ginnette spune:
Helene, ti-a zis bine si Alina si Camelia; pui pungutza astfel incat gaurica sa fie in mijlocul gaurii pungutzei - desfa-i putin labiile astfel incat sa intre marginile in interior; si, poti pune capatul pungutzei spre fund.
Ideal este s-o tii in picioare sau lungita, dar cum toti sunt "viermuila" acum, tine-o in brate; si dak ar bea si 50ml de lichid, as fi super.
fetele!
Am vazut poze cu cretzulina Clara (de monica) - o dulceata!
Succes la gardi!
Dana(danonique) cum a fost la dr?
Mai vroiam sa zic ceva, dar ma 'hartzuie' buburuza ca vrea si ea la tastatura
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
zuzici .. va multumesc pentru ajutor. daca mai face febra, ma duc la urgenta cu ea .. sunt tare ingrijorata de febra asta care tot revine ..
promit ca maine, de la job
, ma uit la toate pozutele si filmuletele.
acum ma duc sa ma joc cu eva pana la 9 cand o culc .. nu ii mai fac baita seara asta .. o spal doar la fundulet si gata.
moni
o sa vezi ca o sa-i fie bine claritei la cresa! sa nu plangi!!
alinusca, camelia
multumesc mult! cred ca o s-o tin in picioare .. vad eu maine dimi ..
pupici!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ioanact spune:
Avem si noi poze si un filmulet ,cum isi iubea
papusa "Ingeras". 
ALBUM
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
danonique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicaa Danonique am si eu un nume pentru listutza ta Pupici ![]() Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi |
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
17+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert
roli25 spune:
Am culcat Andreiul mic si mucios care e infundat si respira greu. Aseara i-am picurat 2 pic de Karvol si s-a odihnit bine. E prima data cand folosesc, in disperare de cauza...dar am vazut ca e pt. copii peste 2 ani. Ati folosit? Aveti idee? Ma gandesc ca daca pun doar 2 pic si nu o capsula intreaga nu-i asa rau...ca tare i-as pune si in seara asta...dar sunt in dubii
Astept baietii mari (Marc si tati) sa vina de la buni si sa-l culc si pe Marc sa termin ritualul de seara ca nu prea mai am putere.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Ioanact spune:
Off roli e greu cu 2
, cand il voi avea si eu pe al doilea voi vedea cum e.![]()
ALBUM
Alte POZE
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)