Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (133)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Ere ce ai mai facut cu interfonu?l-ai incercat la priza?

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

nu pot face nimik,mi se solicita prezenta de 2 ori la un nani de o ora

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Hello!
La multi ani pt Miky mamica!!!
La multi ani clopoteilor sarbatoriti zilele astea!
Felicitari clopoteilor care au facut progrese!!
roli...
Imi cer scuze da am cam citit in diagonala ca am avut mult de recuperat si timp putin.Am lipsit din cauza de apa oprita 4 zile,alergat la mama sa spal si fierb biberoane,sa fac mancare,sa spal,sa facem baie...apoi dat drumu la apa,facut curatenie,oprit apa ca nu se stie cand o va opri iar ca sunt probleme la scurgere si lumea nu cotizeaza...etc,aper ca nu v-am plictisit...
In plus invat de zor,cand am timp,ca mai am doar 6 ore si si examenul poate fi si peste 1 luna si peste o saptamana de la terminarea scolii depinde de bafta...
Si in plus am si un copil care ma striga in continuu si se agata de mine de cate ori ma prinde ca s-o iau in brate,in plus a inceput sa nu prea mai pape...
Si pt ca m-ati dat disparuta... si daca va e dor de Bibi,am pus catevaPOZE noi la semnatura....
va si revin cand mai am timp,imi e tare dor de voi

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Hello!
roli...
Imi cer scuze da am cam citit in diagonala ca am avut mult de recuperat si timp putin.Am lipsit din cauza de apa oprita 4 zile,alergat la mama sa spal si fierb biberoane,sa fac mancare,sa spal,sa facem baie...apoi dat drumu la apa,facut curatenie,oprit apa ca nu se stie cand o va opri iar ca sunt probleme la scurgere si lumea nu cotizeaza...etc,aper ca nu v-am plictisit...
In plus invat de zor,cand am timp,ca mai am doar 6 ore si si examenul poate fi si peste 1 luna si peste o saptamana de la terminarea scolii depinde de bafta...
Si in plus am si un copil care ma striga in continuu si se agata de mine de cate ori ma prinde ca s-o iau in brate,in plus a inceput sa nu prea mai pape...
Si pt ca m-ati dat disparuta... si daca va e dor de Bibi,am pus catevaPOZE noi la semnatura....

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

am savurat pozutele cu bibi printesa! pupa mama pe ea de fetitza frumoasa si rasfatata! ce haioasa e boroscuta aceea. tare imi place cum misuna bibi peste tot!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Nu am citit nimic din urma am reusit sa pun cateva retete facute de mine la ZUZELE IN BUCATARIE sper sa va fie de folos.
Sper ca toata lumea e bine,ma cam grabesc ca trb sa merg cu bubulina la controlul lunar la pediatra.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Ura!!! Bubu meu e sanatos tun!!!

Ptiu ce emotii am avut. De fericire si pentru ca e soare afara desi sunt 5 grade am venit pe jos 7 km. Acum as trage un somn dar n-am cu cine. Clara e cu joaca in toi. Si am mutat-o la ea in camera desi nu a venit mocheta inca. Se pare ca ii si place mai mult ca se joaca cumintzica si fara sa ma vada.

Elenutza uff uff. Te cred ca esti necajita. Fa-i repede analizele si sigur va trece repede cu tratamentul adecvat.

Roli imi pare rau pentru credit. Sora mea lucreaza in domeniu la VB. Daca acolo nu ai incercat inca iti pot da datele ei sa o contactezi. Si ea e insa super pesimista in ce priveste creditele.

Bravo Antonia!!! Wow..abia astept sa ajunga si Clara la faza asta.

Mai vroiam sa spun ceva...revin imediat

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Hello!
roli...

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

Minunata Bibi!!!!Ce si-a gasit ea sa traga de tastatura!!!
Imi plac tare mult covoarele tale, mai ales cel verde, zici ca e iarba pe jos.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ce fetita frumusica si ochioasa ai tu , acolo, lala20!

Monica, acum esti in Ro sau in Germania? Scuze pt indiscretie, dar m-ai bulversat cu 7km pe jos.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Asa...vroiam sa va povestesc ce am mai discutat astazi cu pediatra (clar cu titlu informativ)

1. Borcanelele de la 8 luni contin sare. E ok? - Mi-a spus ca da. E putina, exact cat sa nu faca rau si e iodata asa ca ajuta la dezvoltarea corecta a gandei tiroide.

2.Bucatelele in mancare si mestecatul - Mi-a spus ca e super important sa inceapa inca de acum (8-9 luni) sa invete sa mestece. E foarte important pentru vorbire. Se incepe ca si cu hrana solida putin cate putin sa se obisnuiasca copilul. Si se persevereaza chiar daca masa dureaza mai mult asa.

3. Suzeta - e ok pentru alinarea "suferintelor" si pe post de dop la crizele de nervi dar dupa linistire trebuie scoasa si ascunsa.
Suptul indelungat la suzeta, biberon are efect negativ in dezvoltarea vorbirii si in special suptul la biberon (chiar daca e apa in el!!) ataca dintii si provoaca carii.

4. Platfuss - am intrebat pentru ca pediatrul in tara mi-a spus ca are Clara. Mi-a spus ca la varsta asta nu se poate vorbi de asa ceva. Dupa ce incepe copilul sa mearga la modul serios(adica nu e vorba de primii pasi prin casa) se poate face un control si daca e nevoie mers la un ortoped.

So..asta am mai aflat eu astazi.

Pupici

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns breaz spune:

fetelor, explicati-mi si mie de ce fierbeti carnea separat de legume. eu le fierb impreuna legumele cu carnea, ii dau supica strecurata cu biberonul, ii place f mult supa, bea cam 150 ml la masa, si apoi mixez legumele cu carnea. oare nu fac bine. azi ii fac la carla urmatorul meniu, poate faceti si voi:

pun la cuptor peste pangasius peste praz si orez cu un pic de lamie si usturoi. e f bun si sanatos.

carla papa cam asa.

8-9 240 ml lapte
pe la 11-12 un mar ras cu biscuiti si brinza facuta cu calciu(nu neaparat mar ras tot timpul mai pun si alte fructe), in principal mere acuma ca am adus din Maramures mere bune si ecologice

pe la 14 supica 100-150 + cam 150 de legume cu carne de pui/vitel, sau cartof cu ficat, spanac cu galbenus, peste cu orez si praz, sau conopida cu praz si carne, si alte combinatii de genul asta

17-18 un iaurtel de la hummana sau iaurt de la milli cu biscuiti, sau cereale

21-22 240 ml lapte

Nu in fiecare zi programul asta e identic.
apropo de miere nici eu nu i-am dat si mie personal avocado mi s-a parut destul de rau, nici carla nu a mincat.

va pup si sanatate la bebeii bolnaviori.

Citat:
citat din mesajul lui cristacoman

Laura, mersi. Eu intrebam daca avem voie sa dam supa de carne la pitici. Adica eu fierb carnea, separat de legume si arunc apa, iar carnea o mixez cu legumele. Acum o mananca asa taiata bucatele cu legumele piure.

La Multi Ani, Miky!!!

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 8+ lunitze.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput