Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (133)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Roli, imi pare rau de problemele cu banca! e si foarte naspa momentul!

Antonia, . bravo pentru primii pasi!!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Elle, ce naspa cu febra Evei! musai sa-i faci analize sa vezi ce e acolo!

lala, ce frumos momentul cu cizmulitele tale!!! si m-ai speriat un pic cu fundul rosu de la portocala. i-am si eu lui stefan aseara...de dimineata l-a schimbat taica-su...acum astept sa se trezeasca sa merg sa ma uit...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata,

si eu la

Laurici, aici sunt; am fost la Cantacuzino sa duc pipi (asta e ultima tura, sper sa n-am vre-o surpriza vineri).

(edit: colectia de papusi a fost aparata cu sange - la propriu - de invadatori (adik vara'mea mai mica cu 1 an ca mine) - i-am spart capu' chiar c-o papusa)

Helene, off, ce mai tragi cu febra; la infectie urinara (ca prin asta am trecut) nu este obligatoriu sa faca febra (nici macar 37.7) si nici sa fie apatica. Nu stiu dak va mai aduceti aminte, dar Adela (in afara de episodul de la 6 luni) nu mi-a mai facut febra (max avea 37.5) si era jucausa si activa. Si m-am chinuit 2 luni sa-i gasesc bacteria.
Nu vreau sa te sperii, dar fa-i analizele; macar sa fii tu paranoica decat sa aive Eva ceva ascuns.

Am vazuc c-a nascut Mav - o tin minte pt ca ea m-a trecut pe lista zuzelor. Sa fie sanatos si norocos, Antonio! Si Sebi!

Off, mai Ven ce mai tragi si tu; baiatul!

Si felicitari Antonia pentru mersul singurica!

Mandra mea a adormit la 20:20 si s-a trezit la 7:30 (doar mici foieli peste noapte). Era sa-mi adoarma in cada.

Revin!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

neata ,zuze buburuze

raportam inca o noapte dormita mai bine, singurel in camera lui. trezire la 1 30 pt leganat cu tati, la 3 30 pt supt ,dormit pana la 8 30 .Doamne ajuta

elle, fetele. sper sa ajungeti cat mai repede la analize, chiar daca nu e nimic, mai bine sa fiti sigure.

am mai citit de bebeluci bolnaviori , le trimit mii de sa le treaca

Roli25, ma rog sa se linisteasca apele cu bancile . eu am patimit vreo 4 luni de zile sa iau credit pt apartament ,dar am reusit intr-un final. m-a costat inca 100 mil peste pretul apartamentului dar cel putin l-am luat . eu va propun sa veniti in giurgiu, cu 40 000 euro va luati un apt cu trei camere central . la ce preturi aveti voi pe acolo

ven , sar'na, chiar nu am vazut asa ceva pe aici .dar arata cool

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!!!

Antonia minune mica, felicitari pt primii pasi!!!

Roli25 imi pare rau pt problemele tale.Sper sa gasiti o solutie cat mai buna.

Maine dimineata mergem sa repetam exudatele.Razvi e bine, nu mai tuseste deloc dar cu mancarea ma mai chinui din cand in cand.Cred ca ii voi scoate o masa, desi pt el nu prea e indicat, dar am vazut ca daca trec 4 ore jumate de la ultima masa atunci parca mananca mai bine.Nush, o sa vad.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Yiannis Alexandros(adrianka),Mihai Victor (angi),Karla (adiagrozav),Lulua (nour) SAFITI SANATOSI SI NOROCOSI

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

YANNIS
PUPI
KARLA
LULUA

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

neatza tuturor
Ellenutasanatate multa Evei si sper sa gasiti buba cat mai curand
Angi offff... saracul Pupi.Sper sa treaca repede si la el mucisorii.
Cristina felicitari pentru primii pasi ai Antonieila cat mai multi.
Roliimi pare tare rau ca nu ati reusit sa obtineti creditul. si noi am pierdut ocazia cand erau ap. ieftine si acum ne crucim cat au crescut preturile si culmea, am incercat la toate bancile si nimic asa ca si noi stam in chirie
LalaD am patit la fel cu funduletul lui Adelina tot de la portocala si dupa ce am incercat n creme a trecut roseata cu o crema preparata in farmacie. aici ii spun "baby"
ce frumos din partea mamei tale ca a pastrat ghetutele poate le vei pastra apoi si tu
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI AZI! YANNI, MIHAI(PUPI-SANATATE MULTA)KARLA, LULUA

Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ceau zuze....
mai ce de am avut de citit si nu stiu daca am retinut prea multe dar am cateva in capsor....

Pupicu si Evita cate un sa treaca mama ei de muci si febra

Alina eu zic ca ar trebui sa o duci pe Ioana sa o asculte un doc sa stai linistita ,nu stiu alta recomandare ,doar doc iti poate spune ce e cu acel harait

am mai citit de Roli care e suparata pt imprumut,te cred ca esti disperata dar poate sare totusi norocu cu iepuru si se rezolva pana la urma,BAFTA multa iti doresc si nerrvi de otel sa nu cedezi mami

avem si o plimbareata mica......BRAVO ANTONIA BRAVO ....SI GO GO GO BABY GO

Lala d cred ca a fost super fain sa iti vezi bondocu mic cu cizmulitele tale,emotionant moment sunt sigura,pe mine una ma fac praf chestii de genu asta

bafta si lui Ra cand va repeta analizele sa fiti scapati de balaur,bine ca nu mai tuseste Razvi inseamna ca e ok ,nu?
un ma bag pe la deretecat prin casa cat mai face Sari nani

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

'neatza fetelor! sunt treaza de la 7 dar am trebaluit (o parte)...
Elle seamana a infectie urinara...fa-i analizele si sigur rezolvi problema.
LalaD nu merge uleiul fiert si racit pt funduletz? Dudu nu a avut nici o pb cu portocala dar sotul mi-a zis sa o introduc intr-o zi fara carne, ou si branza.
Ozi iar are pb cu stomacul...aduce mai mult a indigestie (de la must) decat a enteroviroza...dupa o repriza de enteroviroza este sensibila un an aproape...am culcat-o si l-am adormit si pe Dudu...sper sa-si revina (ma simt vinovata ca i-am atras atentia ca s-a ingrasat juma de kg si ea mi-a zis ca numai cand se imbolnaveste il da jos...incearca doar sa nu mai puna pe ea).
v-am spus ca invat engleza? e ciudat dar am prins drag de ea...un prof nebun din generala m-a facut sa nu o suport...isi radea de mine ca nu pot pronunta where...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput