S-a băgat moaşte!
Raspunsuri - Pagina 37
b.nica spune:
Da chiar!Eu am in casa router la care sunt conectate 2 calculatoare +un laptop;sotul meu are contul lui, dar si preferintele lui.
Pot sa spun ca nu ne intersectam in preferinte.Pot sa spun ca fiecare este cu forumul lui, ca ne respectam optiunile .
Dar daca am avea, sa zicem, gusturi comune dar pareri diferite,care este politica DC in acest caz Lilanda?
lilanda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Da chiar!Eu am in casa router la care sunt conectate 2 calculatoare +un leptop;sotul meu are contul lui, dar si preferintele lui. Pot sa spun ca nu ne intersectam in preferinte. Dar daca am avea, sa zicem, gusturi comune dar pareri diferite,care este politica DC in acest caz Lilanda? |
Ca ar avea pareri diferite, n-ar fi nicio problema; ba poate-ar fi chiar interesant. :)
Suspect e doar cind doua conturi cu IP comun se sutin unul pe altul la aceleasi subiecte, se incurajeaza, isi arunca pase la fileu, aparent fara nicio o legatura!! Insa atunci cind legatura e transparenta, totul e OK!
capcaunul spune:
citat din mesajul lui b.nica Eu am in casa router la care sunt conectate 2 calculatoare +un leptop; |
De unde ti-ai cumparat leptop?
b.nica spune:
Lilanda multumesc pt. raspuns.
Dar hai sa fim seriosi! Am avut destui useri cu scop bine definit care au intrat aici pe SC si care nu prin stangacii internaute s-au dat de gol; pot sa spun ca stateau bine cu "logistica" ba as putea sa spun ca stateau poate prea bine.
Nu vreau sa apar pe nimeni pt. ca sunt patita aici unde aparentele sunt de multe ori inselatoare.
Unii isi declara o credinta pe care o neaga cert prin afirmatiile pe care le fac incat nu-si dau seama ca se dau de gol(acest lucru il detest pt. ca o persoana daca apartine unui credinte si se leapada de ea in scopuri de el stiute mi se pare josnic),altii se dau liber cugetatori si apar aici combatand cu sarg numai anumite culte.
Cred ca in "jungla" virtuala putem sa ne bazam pe cateva lucruri:
-aici la SC pe ingerasul care este mereu pe umarul nostru si ne sufla cateodata ca e ceva ce scartaie;
-pe experienta unor moderatori eficienti ;
-pe prostia rauvoitorilor care nu rezista la replicile si la nr. mare de useri care ne gasim pe aici.
capcaunul spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui b.nica
Ce Capcaunule a cazut piata IT cu criza asta? Nu-ti spun, dar e bestial, e prea bun pt. mine asa ca nu-l folosesc eu . |
OK. Asta e, ma resemnez. As fi fost al doilea in toata tara care foloseste un leptop.
capcaunul spune:
Intrebare on topic (si in ton cu vremurile):
Daca am un sfant pe ecran ce trebuie sa pup: monitorul, hardiscul sau CD-ul pe care e stocata icoana?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
lilanda spune:
citat din mesajul lui b.nica Lilanda multumesc pt. raspuns. Dar hai sa fim seriosi! Am avut destui useri cu scop bine definit care au intrat aici pe SC si care nu prin stangacii internaute s-au dat de gol; pot sa spun ca stateau bine cu "logistica" ba as putea sa spun ca stateau poate prea bine. Nu vreau sa apar pe nimeni pt. ca sunt patita aici unde aparentele sunt de multe ori inselatoare. |
b.nica, cu placere. Si-s cit se poate de serioasa, sa stii: ma rog, in masura logisticii DC!! Clar nu sintem noi forensic, da' macar de ce e evident sa ne folosim!! :))
Capcaunu', citisi punctu' 9 din regulament?? Coltul din dreapta sus?? :)
b.nica spune:
Eu zic ca ar trebui sa te indepartezi de calculator sa-ti indrepti privirea spre rasarit si sa spui asa:
-Iarta-ma Doamne ca nu stiu ce vorbesc si ajuta-ma sa-mi regasesc sufletul si iubirea!Amin!
cortexia spune:
citat din mesajul lui b.nica Eu zic ca ar trebui sa te indepartezi de calculator sa-ti indrepti privirea spre rasarit si sa spui asa: -Iarta-ma Doamne ca nu stiu ce vorbesc si ajuta-ma sa-mi regasesc sufletul si iubirea!Amin! |
b.nica spune:
Lilanda .Da, am scris gresit.
Nu ma asteptam tocmai de la Capcaun sa se bucure de acest gen de scapari,Xenocid este mai eficient, el are tinte mai interesante!