S-a băgat moaşte!

Raspunsuri - Pagina 38

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

Citat:
Intrebare on topic (si in ton cu vremurile):
Daca am un sfant pe ecran ce trebuie sa pup: monitorul, hardiscul sau CD-ul pe care e stocata icoana?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Capcaunule incepe cu monitorul, ca e mai aproape apoi vezi tu cat de departe poti merge....LoL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

BeLucci, sa inteleg ca ai vrut sa adaugi in linie dreapta.Adica daca intre monitor si pat nu merge in linie dreapta, sa lase pupicii si sa se culce.
Acum, dupa atata timp cred ca a ales sa se culce .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilanda

Citat:
citat din mesajul lui Cardinal

Explicatia aceluiasi IP (89.41.205.42) este simpla: stam in aceeasi casa, fiind casatoriti.
Avem un router comun si doua calculatoare.

Cardinal

Multumesc frumos pentru explicatie. E credibila :-)

Asta se anunta inainte de ati aduce echipa "io centrez/tu dai cu capu' ", ca maine ma declar muslin si-mi trag 5 clone k neveste!
Sa vezi conversatie interconfesionala de mare efect si profund rafinament!

Pe ce pariem ca unu' din useri o lasa moale cu postarile, echipa ne-mai avand eficienta anonimatului.

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Intrebare on topic (si in ton cu vremurile):
Daca am un sfant pe ecran ce trebuie sa pup: monitorul, hardiscul sau CD-ul pe care e stocata icoana?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Priza de unde vine sufletu' revelatiei de pe display!
Sau direct apa din hidrocentrala, care-i un fel de Dumnezeu din ceruri, le face pre toate sa ie zicste, parerea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cortexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ham

Citat:
citat din mesajul lui lilanda

[quote]citat din mesajul lui Cardinal

Explicatia aceluiasi IP (89.41.205.42) este simpla: stam in aceeasi casa, fiind casatoriti.
Avem un router comun si doua calculatoare.

Cardinal

Multumesc frumos pentru explicatie. E credibila :-)

Asta se anunta inainte de ati aduce echipa "io centrez/tu dai cu capu' ", ca maine ma declar muslin si-mi trag 5 clone k neveste!
Sa vezi conversatie interconfesionala de mare efect si profund rafinament!

Pe ce pariem ca unu' din useri o lasa moale cu postarile, echipa ne-mai avand eficienta anonimatului.

/quote]

Nu stiam ca accesul userilor est ingradit pe forum. In fond, se pot face fente informatice "de mare rafinament" ca sa apari anonim pe internet (proxies, de exemplu), dar nimeni nu avea nimic de ascuns. Si daca te uiti mai bine la putinele mele postari, foarte "soft" si la postarile lui Cardinal (...), vezi clar ca sunt doua persoane total diferite.
DAR cred ca asta nu deranja pe nimeni, daca nu postam la SC si mai ales daca nu aveam alte pareri decit multi useri, printre care si tu.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cortexia

Nu stiam ca accesul userilor est ingradit pe forum. In fond, se pot face fente informatice "de mare rafinament" ca sa apari anonim pe internet (proxies, de exemplu), dar nimeni nu avea nimic de ascuns. Si daca te uiti mai bine la putinele mele postari, foarte "soft" si la postarile lui Cardinal (...), vezi clar ca sunt doua persoane total diferite.
DAR cred ca asta nu deranja pe nimeni, daca nu postam la SC si mai ales daca nu aveam alte pareri decit multi useri, printre care si tu.........

da, sigur ca da! in plus, Cortexia e mult mai rezervata si mai misterioasa, nu? Cardinal isi pune in profil un nume si o localitate, Cortexia e doar Cortexia.
In mod sigur sunt doua persoane diferite ;).
edit
Si, in alt plus , amandoi scriu cu "î". Doi soti care au multe puncte in comun .

Liliana, eu citesc explicatiile tale!! Culmea, le gasesc interesante!!! Nu cred ca o sa trec prea repede peste faptul ca nu m-ai inclus in lista ta de fani . Tocmai pe mine!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

deja se da in paranoia aici Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.

deja se da in paranoia aici

Citat:

Irina, salutari!
Felicitari pentru blog! Rar am mai vazut un blog atit de frumos si de linistitor!

Da, mai Cardinal, dar nici prea multa liniste nu-i mare scofala, se vede treaba .

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cortexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:

Irina, salutari!
Felicitari pentru blog! Rar am mai vazut un blog atit de frumos si de linistitor!

Da, mai Cardinal, dar nici prea multa liniste nu-i mare scofala, se vede treaba .

[/quote]

Credeam ca aici se discuta subiecte teologice. Suntem deja foarte departe de ceea ce dezbateam

...Si da, sigur ca da, ortodocsii, care reprezinta majoritatea populatiei, au nevoie de "clone" pe forumuri, ca sa le poata tine piept argumentelor "solide", bine documentate si perfect justificate ale forumistilor cu alte opinii religioase. Deocamdata nu am remarcat ca "obiectii", decit misto-uri, glumite, sarcasme si reluarea acuzatiilor de idolatrie, fara demonstratii clare.

Eu personal citesc parerile voastre, dar nu ma mai amestec, pentru ca stiu ca nu pot convinge pe nimeni si cred ca nici nu vreau; asa cum nici mie nu imi schimba nimeni parerile, oricit ar incerca sa demonstreze ca, de exemplu, Iisus nu s-a ridicat la Ceruri sau ca a avut un copil cu Maria Magdalena (a se vedea literatura de gara, cu faimosul "cod"..)

Si hai sa nu ne legam de ortografie; cite greseli am vazut pe aici...cred ca multi "mostenitori" ai regimului comunist care au inceput abia in adolescenta sa scrie cu "i" din "a" au pastrat vechile reflexe. Iar noi doi suntem de aceeasi virsta. Nu ca ar trebui sa ma justific in fata unora , "sceptici"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilianasoare

Citat:

Nu'ti faci tu un subiect separat despre cuvinte si despre cum s'au nascut ele (etimologie cum se spune mai scortos)? Ar fi foarte interesant!

Alin
Come to The Dark Side ... we have cookies!

Pai stiu si eu?! Acu', ca-i pierduram si pe Cardinal si pe B.nica, o sa ramanem doi la topicul asta despre etimologie: eu o sa scriu si tu o sa citesti
Macar o sa intram in analele forumului ca fiind subiectul cel mai putin vizualizat

Acum ,vorbind serios, nu m-am gandit la asta
Dar este o idee interesanta.

"Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori"

Hai ca citesc si eu!Promit!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

Mai Cardinal...dupa cum vezi suntem de diferiti. Unii pn altii ortodocsi altii catolici. Nu conteaza. Uite eu Stefanna, Lady, Ham si altii mentionati de tine nu gandim la fel din cauza religiei. In unele pct de vedere gandim la fel. Asta e din cauza ca am avut ca sursa Biblia ci nu scrierile unor alte pers(popi).
Ideea aici este sa avem argumente cu Biblia nu cu ideile altora.
Trebuie sa recunosc ca si eu citesc postarile tale pe diagonala pt ca esti obositor.
Tu nu ai prea avut nici un argument clar cu Biblia, ca sa ne convingi.
Sotia ta sau cine este Cortexia, nu cunoaste Biblia, cel putin pe mine ma convins. Dar ii mai dau o sansa sa-mi dea versete din Biblie pt argumentele ei.
Isus este exemplul meu, repet. Ce a facut Isus este demn de urmat, nu ce-mi spui tu din scrierile nushcui...
Isus nu sa inchinat la moste, la cadavrul lui Elisei de ex. De ce nu sa inchinat Isus la Elisei? Daca trebuia sa ne inchinam lui Elisei(sau la oricare sfant decedat), il aveam exemplu pe Isus, care ar fi facut-o. Isus nu a spus ca pentru pomenirea lui sa ne facem semnul crucii ca intotdeauna sa ne amintim de Jertfa Lui.
A spus sa luam cina in semn de aducere aminte.
Isus nu vrea sane chinuim si sa ne calcam in picioareca sa ajungem la Moldova(sau oriunde) ca sa pupam cosciugul nushciu.
Nu trebuie sa facem toate astea. Isus ne primeste asa cum suntem , fara sa ne zdrelim genunchii urcand sute de trepte pana nush unde, fara sa ne tavalim in noroi inconjurand Biserica nushcare...
Suntem pacatosi toti, dar Isus ne cere doar sa ne schimbam inima, gandirea...

Cortexia nu exista religia perfecta. Cauta-l pe Dumnezeu din toata inima si El iti va spune ce si cum trebuie sa fi/sa faci.
Dumnezeu sa-ti dea intelepciune.

Mergi la inceput