S-a băgat moaşte!

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

Citat:
Dati-mi si mie un citat din Noul Testament unde se spune clar: "cutare si-a facut semnul crucii/s-a inchinat la imaginea pictata a lui.../a pupat si s-a rugat la ramasitele pamantesti, dar SFINTE, ale lui.../s-a rugat in sensul divin la altcineva decat Dumnezeu.

Ham te rog eu nu-l provoca, ca ne intortocheaza Biblia(si-asa n-o intelegem pe deplin!!) si o interpreteaza, si mai cred unii...(interpretare aberanta...)
Numa cand ma uit la interpretarea Cortexiei imi dau seama ca sustine o parere cu un text fara legatura. Dar daca suna bine de ce sa nu-l scrie? .
A crezut ca nimeni de aici nu a citit Biblia si ne da peste ochi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cortexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui BeLucci

Numa cand ma uit la interpretarea Cortexiei imi dau seama ca sustine o parere cu un text fara legatura. Dar daca suna bine de ce sa nu-l scrie? .
A crezut ca nimeni de aici nu a citit Biblia si ne da peste ochi

Succesul fara Dumnezeu inseamna faliment!:)

De fapt, pe asta ma si bazam, ca partenerii de forum sunt foarte buni cunoscatori ai Bibliei.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stefanna

Si Cardinal... daca Sabat si Sambata e asemanare lingvistica, cum e cu directiva explicita din porunca 4.... ziua a saptea!
crestinii de azi se inchina in ziua intai, ca serbeaza invierea nu-i asa?!Si vezi ca de spui ca ai referinta biblica contrazici catehismul Bisericii Catolice care afirma ca prin autoritatea BISERICII s-a transferat solemnitatea zilei a saptea catre ziua intai pt a serba invierea.
Si cu acestea citandu-l pe Caragiale "orevoare si bon soar"
nu-i asa ca cei care tin sambata in loc de duminica incalca porunca a 4a ? Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Cardinal,memorabila postare.Cata rabdare...si daruire!
Vreau sa te intreb ceva: ce cunosti tu despre Constantin?Ce cunosti tu despre crestinismul timpuriu unde NU existau icoane, NU existau moaste pupate, NU exista semnul crucii,NU exista duminica,ca zi de odihna?
Sau crestinii timpurii(stii,chiar aia de la Pavel incoace) erau...eretici?OUPS.Te rog, daca se poate sa-mi raspunzi scurt si la obiect,ok?
PS tu te rogi la sfinti?Ca de icoana m-ai lamurit.
crestinii timpurii venerau sfintele ramasite ale martirilor credintei si construiau altare si biserici deasupra lor, vezi ca ti-am mai dat exemplul Sfantului Policarp, episcopul Smirnei,contemporan cu Sfantul Apostol Ioan.http://ro.orthodoxwiki.org/Policarp,_episcop_de_Smirnala fel si semnul crucii e folosit din perioada bisericii primarehttp://ro.orthodoxwiki.org/Semnul_cruciicat despre intrebrea ta adresata lui Cardinal...tare ma tem ca stie mai multe decat tine Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
Asa spui tu Irina? Adicatelea crestinii timpurii isi faceau cruce? Permite-mi sa nu te cred.
iti permit, sigur ca iti permit, de ce n-as face-o? Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.

Citat:
citat din mesajul lui Stefanna

Si Cardinal... daca Sabat si Sambata e asemanare lingvistica, cum e cu directiva explicita din porunca 4.... ziua a saptea!
crestinii de azi se inchina in ziua intai, ca serbeaza invierea nu-i asa?!Si vezi ca de spui ca ai referinta biblica contrazici catehismul Bisericii Catolice care afirma ca prin autoritatea BISERICII s-a transferat solemnitatea zilei a saptea catre ziua intai pt a serba invierea.
Si cu acestea citandu-l pe Caragiale "orevoare si bon soar"

nu-i asa ca cei care tin sambata in loc de duminica incalca porunca a 4a ?

Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)

am blog

Nu-i asa.

IIsus incalca porunca a 4-a cumva?Bancurile se scriu la alta sectiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Cortexia si/sau Cardinal:

In primul rind, bun venit pe DC!
In al doilea rind, va informez ca pe acest forum nu e permisa postarea simultana de pe doua conturi aparent diferite dar care, in realitate, au acelasi proprietar. In lipsa unei explicatii credibile pentru faptul ca userii cortexia si cardinal impart acelasi IP, ar trebui luata decizia banarii unui cont. Care??

Multumesc pentru intelegere

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilanda

Cortexia si/sau Cardinal:In primul rind, bun venit pe DC!
In al doilea rind, va informez ca pe acest forum nu e permisa postarea simultana de pe doua conturi aparent diferite dar care, in realitate, au acelasi proprietar. In lipsa unei explicatii credibile pentru faptul ca userii cortexia si cardinal impart acelasi IP, ar trebui luata decizia banarii unui cont. Care??Multumesc pentru intelegere "I am a deeply superficial person" - Andy Warhol
poate folosesc oamenii acelasi router, la asta te-ai gandit? Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cardinal spune:

Explicatia aceluiasi IP (89.41.205.42) este simpla: stam in aceeasi casa, fiind casatoriti.
Avem un router comun si doua calculatoare.

Cardinal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cardinal spune:

Mesajele teologice urmeaza mai tirziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cardinal

Explicatia aceluiasi IP (89.41.205.42) este simpla: stam in aceeasi casa, fiind casatoriti.
Avem un router comun si doua calculatoare.

Cardinal

Multumesc frumos pentru explicatie. E credibila :-)

Mergi la inceput