S-a băgat moaşte!
Raspunsuri - Pagina 36
BeLucci spune:
Citat: |
Dati-mi si mie un citat din Noul Testament unde se spune clar: "cutare si-a facut semnul crucii/s-a inchinat la imaginea pictata a lui.../a pupat si s-a rugat la ramasitele pamantesti, dar SFINTE, ale lui.../s-a rugat in sensul divin la altcineva decat Dumnezeu. |
Ham te rog eu nu-l provoca, ca ne intortocheaza Biblia(si-asa n-o intelegem pe deplin!!) si o interpreteaza, si mai cred unii...(interpretare aberanta...)
Numa cand ma uit la interpretarea Cortexiei imi dau seama ca sustine o parere cu un text fara legatura. Dar daca suna bine de ce sa nu-l scrie? .
A crezut ca nimeni de aici nu a citit Biblia si ne da peste ochi
cortexia spune:
citat din mesajul lui BeLucci Numa cand ma uit la interpretarea Cortexiei imi dau seama ca sustine o parere cu un text fara legatura. Dar daca suna bine de ce sa nu-l scrie? . A crezut ca nimeni de aici nu a citit Biblia si ne da peste ochi Succesul fara Dumnezeu inseamna faliment!:) |
De fapt, pe asta ma si bazam, ca partenerii de forum sunt foarte buni cunoscatori ai Bibliei.....
irina.c. spune:
citat din mesajul lui Stefanna Si Cardinal... daca Sabat si Sambata e asemanare lingvistica, cum e cu directiva explicita din porunca 4.... ziua a saptea! crestinii de azi se inchina in ziua intai, ca serbeaza invierea nu-i asa?!Si vezi ca de spui ca ai referinta biblica contrazici catehismul Bisericii Catolice care afirma ca prin autoritatea BISERICII s-a transferat solemnitatea zilei a saptea catre ziua intai pt a serba invierea. Si cu acestea citandu-l pe Caragiale "orevoare si bon soar" |
am blog
irina.c. spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ladyJ
|
am blog
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui irina.c.
nu-i asa ca cei care tin sambata in loc de duminica incalca porunca a 4a ? Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007) am blog |
Nu-i asa.
IIsus incalca porunca a 4-a cumva?Bancurile se scriu la alta sectiune.
lilanda spune:
Cortexia si/sau Cardinal:
In primul rind, bun venit pe DC!
In al doilea rind, va informez ca pe acest forum nu e permisa postarea simultana de pe doua conturi aparent diferite dar care, in realitate, au acelasi proprietar. In lipsa unei explicatii credibile pentru faptul ca userii cortexia si cardinal impart acelasi IP, ar trebui luata decizia banarii unui cont. Care??
Multumesc pentru intelegere
irina.c. spune:
citat din mesajul lui lilanda Cortexia si/sau Cardinal:In primul rind, bun venit pe DC! In al doilea rind, va informez ca pe acest forum nu e permisa postarea simultana de pe doua conturi aparent diferite dar care, in realitate, au acelasi proprietar. In lipsa unei explicatii credibile pentru faptul ca userii cortexia si cardinal impart acelasi IP, ar trebui luata decizia banarii unui cont. Care??Multumesc pentru intelegere "I am a deeply superficial person" - Andy Warhol |
am blog
Cardinal spune:
Explicatia aceluiasi IP (89.41.205.42) este simpla: stam in aceeasi casa, fiind casatoriti.
Avem un router comun si doua calculatoare.
Cardinal
lilanda spune:
citat din mesajul lui Cardinal Explicatia aceluiasi IP (89.41.205.42) este simpla: stam in aceeasi casa, fiind casatoriti. Avem un router comun si doua calculatoare. Cardinal |
Multumesc frumos pentru explicatie. E credibila :-)