S-a băgat moaşte!
Raspunsuri - Pagina 11
kariguld spune:
Elena, mama, da eu incerc sa ma exprim frumos, , nu dau in cap la nimeni , sunt de acord cu ce se spune, nu ma duelez cu nimeni , nu am biciuit ...sa mai continui?
si tu te inverzesti aici? pai corect e??
am sa iau legatura cu denizel, prin SMS, sa-mi trimita si mie codul ala pentru teleportare in viitor
denizeelll, ajutooorrr, vreau codulll!!! da sa mi-l trimiti corect, sa nu gresesti 'fr-un nr, ca sa nu ajung in trecut, la aia cu Inchizitia, ca ma prajesc de vie! ajutoorrr!
hai gata, ca ma plecat. astept SMS_ul.
Kari
Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!
fdoina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ nu orice inchinare e idolatrie.Ci inchinarea la IDOLI.Dpdv religios si biblic. |
pai asta ziceam si eu, ca eu ma inchin la Dumnezeul meu (care a sfintit osemintele), iar altii se inchina la niste scorneli
si apropo, nu stiam ca "biblicul" a devenit asa sfant pentru tine
fdoina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hannen
What?? Scuze,ai fost prea profunda pt. mine,ce insemneaza fraza de mai sus? |
scuze, am uitat ca pentru tine Iisus Hristos nu e un om ca toti oamenii, e un om deosebit
fdoina spune:
citat din mesajul lui xenocid [quote]citat din mesajul lui fdoina Doina nu multumesc :) . Chirila e medic naturist si homeopat. www.sihastru.net/mirem/crez_orth/umanism_homeopat.html" target="_blank">Atitudinea ortodoxa fata de aceasta www.carnaval.com/dead/huitzilopochtli.gif" target="_blank">practica draceasca si inselatoare o stim prea bine. |
nu stiu cat de homeopat e Chirila, dar cu siguranta e medic
eu cred ca a vazut multe in activitatea lui de medic ( mai multe decat la Lourdes)si asta i-a schimbat perspectiva asupra medicinei...si cred ca incearca sa foloseasca putinul pe care-l poti castiga din orice teorie, fie ea stiintifica au ba
mie mi-ar prinde bine uneori ca medicii la care apelez sa stie ca uneori ceaiul de tei e mai eficient ca antibioticul...si ca e mai folositor un ardei gras rontait la micul dejun decat un comprimat de vitamina C...sa nu zici ca stiu asta, or fi stiind dar eu n-am aflat de la ei
cat despre homeopatie, aceea e o parere ortodoxa, nu o dogma oricum, io tin sa-ti multumesc ca nu mai dau banii pe oscilococcinum
Criss75 spune:
[/quote]
scuze, am uitat ca pentru tine Iisus Hristos nu e un om ca toti oamenii, e un om deosebit
[/quote]
Tocmai cei care se dau sfinti nu au nici cea mai mica urma de bun simt si respect fata de ceilalti.
Pardon, m-am exprimat gresit. Nu fata de toti ceilalti ci doar fata de cei care intamplator nu se inchina la niste oase.
Criss si Alex (11.05.2003)
irina.c. spune:
citat din mesajul lui Criss75 |
[/quote]
Tocmai cei care se dau sfinti nu au nici cea mai mica urma de bun simt si respect fata de ceilalti.
Pardon, m-am exprimat gresit. Nu fata de toti ceilalti ci doar fata de cei care intamplator nu se inchina la niste oase.Criss si Alex (11.05.2003)
[/quote]in schimb la voi da respectul pe-afara Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
Criss75 spune:
citat din mesajul lui irina.c.
scuze, am uitat ca pentru tine Iisus Hristos nu e un om ca toti oamenii, e un om deosebit |
Pardon, m-am exprimat gresit. Nu fata de toti ceilalti ci doar fata de cei care intamplator nu se inchina la niste oase.
[/quote]
in schimb la voi da respectul pe-afara
Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
[/quote]
La care "voi" ?
ladyJ spune:
citat din mesajul lui fdoina
pai asta ziceam si eu, ca eu ma inchin la Dumnezeul meu (care a sfintit osemintele), iar altii se inchina la niste scorneli si apropo, nu stiam ca "biblicul" a devenit asa sfant pentru tine |
Doina,cum o dai cum o sucesti tot nu poti sa iesi nesifonata.
Daca pui asa problema,iti sugerezi sa revezi momentele(??) in care Dumnezeu a sfintit osemintele.Eu nu am citit pe nicaieri ca ar exista un Dumnezeu care sfinteste ramasitele pamantesti ale cuiva...asta apropo de scorneli
Dar,desigur,poate nu am citit eu unde trebuie
Cat de sfant e ´´bibilicul´´ pentru mine,te las sa ghicesti.Dar macar eu nu tun si fulger pe aici cum ca indeplinesc intocmai cele scrise in Biblie,mergand in acelasi timp sa pup nu´sh ce racla cu ramasite in ea.
irina.c. spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ladyJ
Doina,cum o dai cum o sucesti tot nu poti sa iesi nesifonata.Daca pui asa problema,iti sugerezi sa revezi momentele(??) in care Dumnezeu a sfintit osemintele.Eu nu am citit pe nicaieri ca ar exista un Dumnezeu care sfinteste ramasitele pamantesti ale cuiva...asta apropo de scorneli Dar,desigur,poate nu am citit eu unde trebuie Cat de sfant e ´´bibilicul´´ pentru mine,te las sa ghicesti.Dar macar eu nu tun si fulger pe aici cum ca indeplinesc intocmai cele scrise in Biblie,mergand in acelasi timp sa pup nu´sh ce racla cu ramasite in ea. |
am blog
Criss75 spune:
Pai si acum de ce nu se mai intampla astfel de miracole? De ce nu invie mortii si nu se mai vindeca boli?