S-a băgat moaşte!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AmethystRain spune:

Elena, si in ce consta jubilatia ta? Ortodocsii considera ca neoprotestantii interpreteaza Biblia dupa ureche, neoprotestantii considera despre ortodocsi la fel. So? Asa a fost si te asigur ca asa va ramane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elena

Irinuco, mama, ia uite-te tu bine in oglinda si gandeste-te cine minte !Remeber this? ca n-a fost chiar cu mult timp in urma :
Citat:
NP nici macar n-au o interpretare corecta a Scripturii, ci un valmasag de pareri omenesti, fiecare dupa cum il taie capul. Asta se vede clar si pe forum.
Jap-jap! si le-ai mai tras vreo doo 'ereticilor' sa se invete minte, nerusinatii care 'n-au nici macar o interpretare corecta a Scripturii"!Asa aperi tu ortodoxia, ducandu-te pe siteul np si acuzandu-i si atacandu-i?Sau poate ca speri sa dea Sfantu' Internetului ca intr-o buna zi sa fi si tu canonizata Sfanta-Irina-Aparatoarea-ortodoxiei-pe-internet? Sa vezi atunci coada de inchinatori veniti sa se inchine la si sa pupe 'sfanta' tastatura la care Irina a tastat ca o eroina mesaje la adresa tuturor celor care au indraznit sa spuna ceva despre ortodoxie si popi burtosi.

ei, si daca o sa fie asa o sa mori de ciuda sau ce?mare "dezvaluire" ai mai facut si tu, asta e o parere pe care am exprimat-o si aici in multe discutii, si am spus-o si acolo intr-un anume context, care e problema?nu e asa? mai ales pe forumul ala e super evident, daca pui cinci "sola scriptura" la un subiect iti da fiecare alta interpretarede altfel se vede si aici, daca citesti discutia Stefana- Beluci, cu aceeasi Biblie in mana se contrazic, fiecare e cu parerea ei oricum, multumesc ca ma urmaresti cu atata aviditate pe internet, inseamna ca sunt importanta pentru tine , vezi ca mai am si un blog, poate gasesti ceva de citat si de pe-acolo
Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Citat:
ei, si daca o sa fie asa o sa mori de ciuda sau ce?

Hai, mey, Irinel, nu schimba vorba! Hai zi-i ca nu ti-au scapatat okii si nu ti-a tresarit smerita-ti inima la o asa imagine! gandeste-te cum ai sta tu la o sueta cu Sfantu Internetului in cer si te-ai uita in jos la cazanele fierband cu np, catolici, musulmani, yoghini, atei, spunandu-le: 'vedeeeeeeti? v-am spus io"!

Citat:
mare "dezvaluire" ai mai facut si tu

Adica tu esti 'curata si perfect uscata", nu?
Esti destul de inteligenta sa iti dai seama ca nu e vorba de 'dezvaluire' aici, ci e vorba de F A T A R N I C I A ta. E vorba ca tu aici te dai lovita, ca saracii ortodocsi sunt asa napastuiti de np si oropsiti bietii de ei, iar pe de alta parte tu te duci pe forum np si faci EXACT acelasi lucru ce le reprosezi tu aici. Mie personal mi se pare urit si injositor ce faci, dar daca tu in fatza dumnezeului tau te simti ok sa procedezi asa, atunci da-i inainte cu ce stii tu ca-i mai bine pentru sufletul tau.

Citat:
oricum, multumesc ca ma urmaresti cu atata aviditate pe internet, inseamna ca sunt importanta pentru tine

Stiam io ca ai o parere buna despre tine, dar nu te supra-estima chiar asa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

IrinaC... nu crezi ca e mai bine sa ajung in iad pe seama a ce gandesc eu si inteleg dintr=-o carte considerata Sfanta, decat sa ajung sa ard pt ca m-a invatat traditia... mi-as pune ghiara in gat, nu alta.Hai sa ne gasim drumul bun cu totii, sa ajungem sus si sa ne imbratisam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui AmethystRain

Elena, si in ce consta jubilatia ta?

Jubilatie zici? glumesti. Io la ora aia iti dai seama ca o sa fierb in cazanu' cu smoala.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elena

Citat:
ei, si daca o sa fie asa o sa mori de ciuda sau ce?

Hai, mey, Irinel, nu schimba vorba! Hai zi-i ca nu ti-au scapatat okii si nu ti-a tresarit smerita-ti inima la o asa imagine! gandeste-te cum ai sta tu la o sueta cu Sfantu Internetului in cer si te-ai uita in jos la cazanele fierband cu np, catolici, musulmani, yoghini, atei, spunandu-le: 'vedeeeeeeti? v-am spus io"!
Citat:
mare "dezvaluire" ai mai facut si tu
Adica tu esti 'curata si perfect uscata", nu?
Esti destul de inteligenta sa iti dai seama ca nu e vorba de 'dezvaluire' aici, ci e vorba de F A T A R N I C I A ta. E vorba ca tu aici te dai lovita, ca saracii ortodocsi sunt asa napastuiti de np si oropsiti bietii de ei, iar pe de alta parte tu te duci pe forum np si faci EXACT acelasi lucru ce le reprosezi tu aici. Mie personal mi se pare urit si injositor ce faci, dar daca tu in fatza dumnezeului tau te simti ok sa procedezi asa, atunci da-i inainte cu ce stii tu ca-i mai bine pentru sufletul tau.
Citat:
oricum, multumesc ca ma urmaresti cu atata aviditate pe internet, inseamna ca sunt importanta pentru tine

Stiam io ca ai o parere buna despre tine, dar nu te supra-estima chiar asa .
Elena, eu stiu de mult ca nu ma agreezi, mi-ai mai spus ca sunt fatarnica si in multe alte feluri, dar nu e nici o problema, n-am pretins pe nicaieri ca as fi vreo sfanta,si nici nu sunt.

Dar fiindca ai adus de mai multe ori in discutie forumul np pe care sunt membra(forumul, nu forumurile, da?- cine umbla cu minciunele?) hai sa te luminez de ce sunt inscrisa acolo, ca vad ca te framanta rau problema- cei de acolo au deschis multe subiecte contra ortodoxiei, unde participa ortodocsi care aduc foarte multe informatii pe care eu nu am timp sa le caut in Sfintii Parinti sau in istoria bisericii, dar care ma intereseaza. Deci nu am intrat acolo ca sa acuz pe nimeni de ceva, ci ca sa ma informez si slava Domnului, am aflat foarte multe lucruri pe care nu le stiam. Intamplator unele discutii mi-au placut, m-au interesat sau m-au prins, si am participat la ele, dar nu am fost niciodata acuzata de lipsa de respect fata de membrii forumului respectiv, sau fata de credinta lor de catre administratori, asa cum insinuezi tu.
Intamplator mi-am facut si prieteni pe-acolo. Din pacate n-am mai intrat de multisor, ca nu prea am timp.
Si da, situatia de acolo nu se compara cu cea de aici, si sa-ti zic si de ce. Acolo neoprotestantii au deschis subiecte contra ortodoxiei si au invitat pe ortodocsi la discutii, ca sa le auda argumentele si parerile, si chiar daca uneori se schimba si replici destul de dure toata lumea se asteapta la ele.
Pe cand aici, cum se deschide subiect despre ortodoxie,hop si neoprotestantii maxim la a patra-a cincea postare sa ne explice ei ce si cum, desi nu i-a intrebat nimeni, si cand li se raspunde tot ei tipa ca sunt persecutati. Dar na, nu ma mai bag, sa explice sanatosi, uite de ce nu dorm eu la 12 noaptea. pa pa Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Stefanna

IrinaC... nu crezi ca e mai bine sa ajung in iad pe seama a ce gandesc eu si inteleg dintr=-o carte considerata Sfanta, decat sa ajung sa ard pt ca m-a invatat traditia... mi-as pune ghiara in gat, nu alta.Hai sa ne gasim drumul bun cu totii, sa ajungem sus si sa ne imbratisam
Stefanna, fa ce crezi, si lasa-i si pe altii sa faca la fel. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui fdoina
hannen ar putea sa-ti spuna ca se inchina unui om ca toti oamenii samd

What??
Scuze,ai fost prea profunda pt. mine,ce insemneaza fraza de mai sus?

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:

mai stimabililor, eu cred ca asta era un topic despre respectul pe care-l datoram celorlalti

sa nu ne calcam in picioare, va rog

Se vorbeste despre idolatrie aici.

Nu e un topic despre respect.E un topic despre Biblie,porunci si idolatria ortodoxa.

ah, lady, scuzati, eu credeam ca se discuta despre respect, bun simt si educatie (sau ma rog despre lipsa lor la altii, nu la noi)

atunci daca e despre idolatrie, hai sa zic si eu... am putea zice ca orice inchinare e idolatrie, nu? noi ne inchinam la un Dumnezeu care s-a intrupat si a sfintit materia, a ridicat-o la el...osemintele alea sunt sfinte pentru noi pentru ca Duhul Sfant si insusi Hristos viaza in ele...dar evident, in lipsa ununi minim respect, nimic nu e mai hilar decat ce are altul sfant

din punctul meu de vedere e idolatrie sa te inchini unui dumnezeu care nu exista decat in imaginatia ta, ala nu e Dumnezeu, ci e doar un idol pe care il confectioneaza omul, dupa chipul si asemanarea sa... xenocid ar putea sa confirme ca neoprotestantii se inchina unui personaj literar (o alta forma de idolatrie, no?) hannen ar putea sa-ti spuna ca se inchina unui om ca toti oamenii samd

eu zic ca-i totusi mai bine sa vorbim despre respect

PS be lucci, voiam doar sa-ti atrag atenia ca Biblia tot niste "popi" au scris-o, si tot niste "popi" au hotarat ce anume cuprinde ea...ce zici , suntem fraieri?

nu orice inchinare e idolatrie.Ci inchinarea la IDOLI.Dpdv religios si biblic.
Daca tu spui ca inchinarea la moaste este ceva ´´ce are omul sfant´´ atunci acel om ar trebui sa lase Biblia deoparte,ca ea nu vorbeste despre inchinaciune la moaste.Ba din contra,condamna inchinaciunea la orice altceva decat Dumnezeu.

Chiar,oare de ce nu se purcede la scrierea-rescrierea credintei? Nu de alta,dar nu prea mai corespunde cu vechea si contastata Biblie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.

edit- n-am de ce sa ma tem de neoprotestanti,cum au aparut acum o suta-doua de ani asa o sa dispara, in schimb Biserica lui Hristos are aproape 2000 de ani si va dura pana la sfarsitul veacului

daca nu te temi, atunci de unde ura pe ei?
biserica lui Hristos, e una din care fac parte multe denominatii de pe fata pamantului. doar nu avem pretentia ca numai unii sunt cei alesi?!

cine suntem noi sa decidem care face parte din Biserica si care nu?
noi sa ne facem partea noastra...

Kari

Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!

n-am nici o ura, de fapt am deja o lehamite de discutiile astea, oare de ce nu tac eu si sa va las sa spuneti toate mizeriile, ca oricum voi nu cautati sa stiti ce cred ortodocsii, ci doar sa mai adunati vreun adept de pe unde se poate.

mai bine fac o rugaciune pentru voi decat sa-mi mai racesc gura p-acilea de pomana

Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)

am blog

Da de ce zici ´´mizerii´´???
Nu are omul voie sa disece si sa se intrebe?

Mergi la inceput