S-a băgat moaşte!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Citat:
de ce nu va vedeti voi de credinta voastra, daca e asa de minunata si extraordinara?in afara de critici la adresa ortodoxiei si a ortodocsilor vad ca neoprotestantii n-au nimic de zis.

Mai, mai, Irinuco, ce indignata esti tu! dar nu cumva si matale faci la fel?
Cel putin aici este un forum liber de discutii, NU este un forum ortodox, insa tu te duci pe forumuri neo-protestante sa-i critici si sa-i faci pe ei in toate felurile. Pai frumos iti shade?? tu esti cu gura cea mai mare pe aici, ca, vai steaua voastra, ce se ia lumea de bietii ortodocsi, in timp ce, cu cealalta mina, tastezi de numa' pe forum neo-protestant cat de asa-si-pe-dincolo sunt ereticii de neo-protestanti.

_

"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:
citat din mesajul lui fdoina

mai stimabililor, eu cred ca asta era un topic despre respectul pe care-l datoram celorlalti

sa nu ne calcam in picioare, va rog

Se vorbeste despre idolatrie aici.

Nu e un topic despre respect.E un topic despre Biblie,porunci si idolatria ortodoxa.

ah, lady, scuzati, eu credeam ca se discuta despre respect, bun simt si educatie (sau ma rog despre lipsa lor la altii, nu la noi)

atunci daca e despre idolatrie, hai sa zic si eu... am putea zice ca orice inchinare e idolatrie, nu? noi ne inchinam la un Dumnezeu care s-a intrupat si a sfintit materia, a ridicat-o la el...osemintele alea sunt sfinte pentru noi pentru ca Duhul Sfant si insusi Hristos viaza in ele...dar evident, in lipsa ununi minim respect, nimic nu e mai hilar decat ce are altul sfant

din punctul meu de vedere e idolatrie sa te inchini unui dumnezeu care nu exista decat in imaginatia ta, ala nu e Dumnezeu, ci e doar un idol pe care il confectioneaza omul, dupa chipul si asemanarea sa... xenocid ar putea sa confirme ca neoprotestantii se inchina unui personaj literar (o alta forma de idolatrie, no?) hannen ar putea sa-ti spuna ca se inchina unui om ca toti oamenii samd

eu zic ca-i totusi mai bine sa vorbim despre respect

PS be lucci, voiam doar sa-ti atrag atenia ca Biblia tot niste "popi" au scris-o, si tot niste "popi" au hotarat ce anume cuprinde ea...ce zici , suntem fraieri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

Xenocid, am vrut sa-ti fac dedicatie, am vazut recent la teveu un interviu cu Pavel Chirila, era o emisiune "stiinta si credinta" asa ceva (intre altele pomenea si de Lourdes)

ma rog, mi-a placut mult emisiunea, imi place mult Pavel Chirila...din pacate nu e urma de el si nici de emisiune pe youtube...asta e genul de ortodox autentic, nu e ortodox de internet

Pavel Chirila e medic, apropo, adica vreau sa zic ca a studiat si evolutia in scoala, nu ca noi astia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elena

Citat:
de ce nu va vedeti voi de credinta voastra, daca e asa de minunata si extraordinara?in afara de critici la adresa ortodoxiei si a ortodocsilor vad ca neoprotestantii n-au nimic de zis.
Mai, mai, Irinuco, ce indignata esti tu! dar nu cumva si matale faci la fel?
Cel putin aici este un forum liber de discutii, NU este un forum ortodox, insa tu te duci pe forumuri neo-protestante sa-i critici si sa-i faci pe ei in toate felurile. Pai frumos iti shade?? tu esti cu gura cea mai mare pe aici, ca, vai steaua voastra, ce se ia lumea de bietii ortodocsi, in timp ce, cu cealalta mina, tastezi de numa' pe forum neo-protestant cat de asa-si-pe-dincolo sunt ereticii de neo-protestanti._"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
vezi ca nu e frumos sa minti,dar cred ca stii si tu asta, nu?scrie in Biblieam cont pe un singur forum np unde n-am mai intrat de multa vreme, de altfel.Iar acolo am participat in principal la un singur subiect, unde se discuta despre ortodoxie Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Stefanna

IrinaC cartea 4 regi vazui e dintre cartile apocrife,
ai vazut prost, 4 regi corespunde cu 2 Imparati din editia Cornilescu
Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.

edit- n-am de ce sa ma tem de neoprotestanti,cum au aparut acum o suta-doua de ani asa o sa dispara, in schimb Biserica lui Hristos are aproape 2000 de ani si va dura pana la sfarsitul veacului

daca nu te temi, atunci de unde ura pe ei?
biserica lui Hristos, e una din care fac parte multe denominatii de pe fata pamantului. doar nu avem pretentia ca numai unii sunt cei alesi?!

cine suntem noi sa decidem care face parte din Biserica si care nu?
noi sa ne facem partea noastra...

Kari

Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

Citat:
PS be lucci, voiam doar sa-ti atrag atenia ca Biblia tot niste "popi" au scris-o, si tot niste "popi" au hotarat ce anume cuprinde ea...ce zici , suntem fraieri?

Dumnezeu a hotarat ce sa contina Biblia...nici un popa, stai linistita. Nu ti-am zis ca esti fraiera, si nu am zis nimanui. Vezi ca nu e bine sa minti scrie in Biblie. E porunca.
In Biblia mea nu scrie nici unde ca Matei Marcu Luca Ioan, Pavel etc erau popi. Poate doar in a ta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.
edit- n-am de ce sa ma tem de neoprotestanti,cum au aparut acum o suta-doua de ani asa o sa dispara, in schimb Biserica lui Hristos are aproape 2000 de ani si va dura pana la sfarsitul veacului
daca nu te temi, atunci de unde ura pe ei?
biserica lui Hristos, e una din care fac parte multe denominatii de pe fata pamantului. doar nu avem pretentia ca numai unii sunt cei alesi?!
cine suntem noi sa decidem care face parte din Biserica si care nu?
noi sa ne facem partea noastra...Kari
Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!
n-am nici o ura, de fapt am deja o lehamite de discutiile astea, oare de ce nu tac eu si sa va las sa spuneti toate mizeriile, ca oricum voi nu cautati sa stiti ce cred ortodocsii, ci doar sa mai adunati vreun adept de pe unde se poate.mai bine fac o rugaciune pentru voi decat sa-mi mai racesc gura p-acilea de pomana Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui fdoina
Pavel Chirila e medic, apropo, adica vreau sa zic ca a studiat si evolutia in scoala, nu ca noi astia

Doina nu multumesc :) . Chirila e medic naturist si homeopat. www.sihastru.net/mirem/crez_orth/umanism_homeopat.html" target="_blank">Atitudinea ortodoxa fata de aceasta www.carnaval.com/dead/huitzilopochtli.gif" target="_blank">practica draceasca si inselatoare o stim prea bine.

Medicii nu invata nici pic de teorie sintetica a evolutiei in facultate si asta ti'o spune unu' care'si imparte biblioteca cu unul dintre ei :) Desi le'ar fi de folos in masura in care unui tamplar i'ar trebui lectii de botanica am intalnit de cateva ori medici care considera ca baza meseriei lor ar trebui sa fie anatomia comparata.

Un exemplu haios din "Your Inner Fish": Sughitul este o reminiscenta a trecutului nostru de peste (nu e vorba de zodie) cand nervul frenic avea cativa milimetri intinzandu'se de la creier la opercule. Astazi parcurge aproape jumatate din corp fiind hâc extrem de sensibil si hâc iritabil!

Alin

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Irinuco, mama, ia uite-te tu bine in oglinda si gandeste-te cine minte !

Remeber this? ca n-a fost chiar cu mult timp in urma :

Citat:
NP nici macar n-au o interpretare corecta a Scripturii, ci un valmasag de pareri omenesti, fiecare dupa cum il taie capul. Asta se vede clar si pe forum.

Jap-jap! si le-ai mai tras vreo doo 'ereticilor' sa se invete minte, nerusinatii care 'n-au nici macar o interpretare corecta a Scripturii"!

Asa aperi tu ortodoxia, ducandu-te pe siteul np si acuzandu-i si atacandu-i?

Sau poate ca speri sa dea Sfantu' Internetului ca intr-o buna zi sa fi si tu canonizata Sfanta-Irina-Aparatoarea-ortodoxiei-pe-internet? Sa vezi atunci coada de inchinatori veniti sa se inchine la si sa pupe 'sfanta' tastatura la care Irina a tastat ca o eroina mesaje la adresa tuturor celor care au indraznit sa spuna ceva despre ortodoxie si popi burtosi.

Mergi la inceput