Pepenasi de iulie-august 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Narcisa ce tragedie....sincere condoleante!
SUN super pozele.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bey SUN - pai "domnul Anka" e mai timid mai, si a gandit ca kum sa se duca el peste "domnul Sun"... Dar l-a recunoscut clar dupa aparat Next time... Numa' sa nu fie la anu'.
Premiul pentru cel mai tare "domnul tati" eu i-l dau lui "domnul Rontzy". Tati cu David in brate si mami la taclale....
Acuma, ca nu ma mai vede nimeni cum ma inrosesc, tre' sa va zic un gand...
Vine o tipa la mine, cu o papusica in brate... Cica salut, noi ne-am nascut in aceeasi zi... Acuma va reamintesc ca am avut o zi proasta, asa ca ma gandeam si nu imi puteam pescui din amintiri... "Cine e asta nene ca am uitat!" Intr-un final imi amintesc eu ca e ceva cu G...ca imi statea pe limba, dar nu ma decideam intre Gally si Gini... Asta am elucidat-o intr-un final, cu greu, da' papusica nu mai stiam si pace cum se cheama! Deci va dati seama cam ce varza era in capul meu, mai ales ca in afara de primii in linie, Antonia, Codrin, Thea... urmatoarea pe care o urmaream era fix Gini, iar la micuta ma uitasem special inca de cand am nascut, tocmai pentru ca s-a nascut in aceeasi zi cu Erika mea... La fel cum o urmaresc pe Xenia cu care mi se pare ca seamana foarte tare Erika mea...
CAPRI chiar ca s-a ascutit ca lupta de clasa...
Asa ca SUN... esti tu draguta, da' am o burta nene de zici ca-s gravida! Nu s-a vazut de marsupiu...

SUN a descris foarte bine mamicile si bebicii. ILE - te asteptam data viitoare neaparat

Aparitie deosebita Iulia cu zulufii ei, si Daria la fel, ma rog, fara zulufi, de fapt chiar opusul... Iulia blondina si zulufata, Daria brunetica si bretonata. Bun spectacol au mai dat mamicilor (ce s-or fi gandit in sinea lor saracele... "Asta ne asteapta si pe noi??" Cre' ca unele in sinea lor... ) Sa stiti ca Eliza mea nu e chiar asa de plangacioasa cum a aratat la spectacol

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Diana asa zic si eu si ma scot oricum ai dreptate... sanatosi sa fim k slabim noi
Capri am pus pozici si pe picasa de la botez

pup

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ankule pusai si o poza cu "domnul Rontzy", ca sa adeverim cele spuse

Nu vazui burta ca ti-ai plasat-o pe fii-ta in fatza. Oricum imi venea sa ti-o iau nene...ai pus fata asha de nu puteam s-o vedem si noi direct. Ntzzzz, tu si ziua ta cea proasta.

Si asa e, uitasem de Dari cea brunetica si bretonata. O scumpete absoluta si ea!

Diana pai atunci esti mami meu...asa buna si desteapta si calda si talentata...hehehe, sunt o norocoasa!

Fii-mea a mai bagat 150ml cand am ajuns acasa si a cazut lata...doarme si acum. A obosit-o atata socializare bebeluseasca!:)

Bai ce copii frumosi avem...tiiii...

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Sunisor, multumim de rezumat .

Denisa, vazut pozele . Mai ce costumas frumos aveti ! Oooo, si in sfarsit il vedem si pe tati! Confirm ca fata asta are limbaritza numa pe forum, ca in realitate a tacut ca un peste .

Anka, da ma, exact ca lupta de clasa m-am ascutit . Intru in niste pantaloni in care nu am intrat de la bun inceput (i-am primit cadou acu vreo 2 ani). Acu ma felicit ca nu i-am dat . Da tu nu esti grasa fata, lasa modestia la o parte! Esti foarte bine!

Despre Pica, si io zic ca ia premiul Miss Popularitate . Cata energie are, frateeee!

Gini, tot incerc sa pun din pozele de la Plazza si nu mi le incarca .

Ileano, data viitoare sa nu te prind ca mai lipsesti, daaa?

Revin mai incolo.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

NARCI de la mine pentru suferinta ta...Condoleante!!!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Beeeey!!!

sa va fie de bine intalneala!!!Ce daca unii sunt verzi de invidie???Am luat o cutie de calmante langa mine pentru cand o sa vad poze.

"duamna"SUN, doar o vorba sa-ti mai spun. de fapt doo vorbe:
1. in primul rand DIANA E MEDICINISTA MEA PREFERATA, DA!!!!nu accept niciun fel de dragalashenii !!!Bine, hai, treaca de la mine. da' asta cu infiatu' e cam prea de tot. ca sa nu iau toata cutia de calmante odata, scrie si tu cu... ca la ciupercile lu'NARCI.

2.m-am suparat rau ca nu ti-ai iesprimat rezumatu' si la intalnirea de la bacau. adik ai zis tu ceava...da nu ca aici...hmmmm...sa inteleg ca iubirea ta......

3. am fost si io plecata azi la neamuri, na! si tare i-a mai placut lu'golanschi in masina lu' bunicu'. a dormit tot drumul.

si acum...ma duc sa ma uit la poze....

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Sa fac si eu un mic rezumat:
SUN mamica de Thea - nu mi s-a mai intamplat sa intalnesc o asemanare atat de izbitoare ca cea dintre Thea si taticul ei.Thea o scumpica,a ras tot timpul si mamica foarte frumoasa cu un look nou care o prinde foarte bine.Nota 10 pt aceasta familie.
Rontzy mamica de David si soacra de Raluca mea -mamica arata foarte bine si slaba si frumoasa,David este cel mai frumos si cuminte ginerica si taticul un grijului cu familia sa.Un alt binemeritat 10 pt cuscrii si ginerica.
Cristina mamica de Mihai -Mihaita un bebe scumpel,mamica o finuta si o zambareata.Alta nota de 10 si pt aceasta familie.
Denisa mamica de Raducu-Raducu un bebe cumintel si mamica foarte tanara.Imi pare rau ca nu prea am stat de vorba cu mamica,poate data viitoare.
Pica mamica de Sebastian-mamica o tipa jos palaria,vorbareata,finuta,a avut grija de Ralucuta mea sa nu mai planga ,ce mai mi-a placut mult de ea.Sebastian un frumos foc si imi place ca o asculta pe mamica.
Gini mamica de Irina-Irina are niste ochi albastri superbi,parea o mica printesa.Spre rusinea mea nu am stiut cine este mamica pt ca nu o stiam din poze decat pe micuta Irina.Noroc cu cuscra ca m-a luminat.
Kamelya mamica de Daria-o mamica foarte grijulie cu micuta sa care are aceeasi problema ca si Ralu,are un canal lacrimal infundat.In curand va scapa si Daria ca si Ralu.Daria foarte cumintica si mamica mi-a placut mult pt ca este foarte finuta si are un zambet placut.
Bobitamica mamica de Irina-fara suparare mi s-a parut cea mai eleganta fetita.Mamica o persoana foarte placuta.
Caprioara mamica de Ilinca-Ilinca a facut nani la mami in marsupiu,cand s-a trezit a fost foarte cuminte,are niste ochi superbi si un par des si lung.Mamica tare mandra de comoara ei,deh are si de ce sa fie mandra.
Irda mamica de Antonia-mamica arata foarte bine si Antonia este o frumoasa.
Anka mamica de Erika-mi-a placut ca Erika este creola ca si Ralu a mea,mamica este o mama model si foarte vorbareata.Eliza s-a jucat foarte frumos cu Iulia.Mi-a placut mult felul in care se poarta Anka cu Eliza.
Diana mamica de Andrei-foarte cumintel Andrei,Iulia este o frumoasa,are un par carliontat asa cum imi doresc sa-l aibe si fetita mea.Mamica la fel ca si Anka o mamica demna de toata admiratia.
Didi mamica de Aida-Aida a facut nani,a fost cumintica,familia tot nota 10 primeste.
Raluca mea doarme non-stop de cand am venit din parc,cred ca i-a facut bine aerul rece.O sa pun si eu poze.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

DIANAMI eu stau c-am la 2 statii de Crgangasi, stiu parcul acela, poate ne intalnim pe acolo. Eu ma plimb prin parcul Crangasi aproape zilnic inre 15:00-18:00 sau in Politehnica. Cel putin asta a fost pana acum
Data viitoare poate alegeti Cismigiul, e tot frumos. Se vede ca imi pare rau ca nu am fost azi, deja dau idei pentru o noua intalnire

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bey duamna Ruxandra, tie nu-ti este putin jena asa? Putiin de tot?

Deci poarta fii-mea fesul de la voi cadou azi, la intalnire, io vorbesc despre Andrei al tau azi la intalnire, cand am venit de la Bacau am scris ca bla si ca la si ca tra la la....si tu ma acuzi??? Da' tu unde ai scris ca te-ai vazut cu mine? Aud? Sau te-or fi speriat blugii mei de rapperitza si n-ai mai scris nika? Ntzzz....bai cat tupeu in ziua de astazi...asa ceva....

Iar cu medicinista ta, ghinion...e MAMI a mea. Oftica-te!

Pupa-l pe fi-tu ala frumosu si lenosu si care (cheama-l pe tat-su sa citeasca) seamana cu tine, nah! Asta asa, sa nu te mai inverzesti atata!

Multu' Misha!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput