Pepenasi de iulie-august 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Dr. Anca si eu ,a gandesc la Camy; sper ca e bine; zicea ca vine mamica ei in vizita!!!...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

vai fetele! superbe poze! ce multi bebelusi sa va fie de bine intalneala! sanatate tuturor!

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Gagix astept barfe grele shi pe fatza de la intalnire!!!
Nu asha ... k sa vezi ce frumos a fost shi gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Am admirat pozicile cu pepenasii si mamicile lor. Frumusei, ii pupam pe toti.
Ne pare rau ca nu am putut ajunge azi.
DIANAMI unde e parcul Regina Maria? Poate e mai aproape de mine si vin si eu...

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Asa. Nu e cel mai fericit moment, pentru ca o prietena a noastra sufera. Dar o sa va povestesc, celor care nu au putut veni la intalnire, pe scurt, impresiile mele. Prima...ca aici chiar s-au creat prietenii, pt ca in momentul in care ne vedeam, rand pe rand, incepea sporovaiala de zici ca ne stiam de-o viata. Saracii tatici..:)
Sa incep intr-o ordine nedefinita, pur si simplu:
- Irda si bebelina Antonia: mami este o miniona slabutaaaa (emoticon mort si inverzit de invidie), plina de energie, vorbareata foc, simpatica si deschisa si familiara. Antonia o bebelina dulcica, bronzata, vorbicioasa si cumintica tare!

- Didi si bebelina Aida: Didi este o tipa asa, dintr-o bucata, plina de verva, prietenoasa si draguta. Aiduta e un piticot hazliu, cu un joben care nu vroia dom'le sa stea cum trebe:), foarte miscacioasa si dulce!

- Denisa si bebe Raducu: nu prea am apucat sa stau cu ei dar mi-au placut. In ciuda aparentelor de vorbareata de pe forum, Denisa pare foarte retrasa si timida. Si e foarte finuta si enervant de tanara. Iar bebe Raducu este un cuminte tare si un scump si are niste tenesi totali.

- Kamelya si bebelina Daria: mami alta slabanoaga frumoasa si ofticanta:). O dulcica totala. Iar Daria o scumpete zambitoare foc si cuminte.

- Bobita si bebelina Irina: mami este tare, tare faina si vorbareata si prietenoasa si simpatica. Bebelina Irina cred ca a fost cea mai dormicioasa dintre toti. Dar si cand s-a trezit si am vazut ce finete de fata, o frumoasa si jumatate, draga de ea.

- Capri si bebelina Ilinca: mami e mami, nah. Greu s-o descriu pe Capri, ca doar mi-e atat de dragaaaaa. E o scumpa tare ea. Iar fiica-sa este enervanta...are un paaar si niste ochisori de te imbolnavesti. Sunt frumoaseeee amandoua si fine si delicate.

- Anka si bebelina Erika: mami e o zuza ca asa e ea:) si d'aia o iubim atata. Si arata foarte bine da' ea bate campii pe forum si noi o ignoram:). Iar Erika este copia in miniatura a Ancai. Asa-i de dulceeee si cu niste ochisori mirati. Scumpe, ca si surioara Eliza.

- Pica si bebe Sebastian: mami este alta zuza, care vorbeste repede, se misca repede, la ea totul e in viteza. Dar e hazlie si draguta. Iar Sebi are asa o moacaaaa de-ti vine sa-l mananci de falcutze. Foarte curios si foarte dulce.

- Tecky si bebelina Raluca: mami e o inalta si o frumoasa si o expresiva. Ralucuta este o bumflica simpatica si smechera si eleganta, care nu vroia sa stea in carut cand afara era atata entertainment:)

- Rontzy si bebe David: mami este una dintre cele mai finute mamici pe care le stiu eu (asa mi s-a parut inca de cand am vazut-o graviduta). E dulcica si arata foarte bine. Iar bebe David este un soricel minunat de dulce, cu niste ochisori albastri de te pierzi si un zambet total.

- Cris si bebe Mihaita: mami e aceeasi draguta, finuta si slabuta dintotdeauna. Bebe Mihaita e un blondutz simpatic cu falcute si cu niste geneeee lungi si intoarse. Si seamana nitel cu Filipanul Bujolicesc.

- Diana si bebe Andrei: mami are o fatza de cel mai bun om de pe planeta. Este calda si calma, exact asa cum mi-o imaginam...aproape ca mi-as dori sa-mi fie si mie mamica:). Iar bebe Andrei un mega scump, cu falcute, cu gene lungi si cu fes de strumf pe cap.

- Gini si bebelina Irina: pai mami e o dulceata fina si scumpa si draga mie tareee. Iar Irinuca o minunata care are niste ochisori de un albastru ireal si o fatzuca totala. Pentru ele doua am un feeling special, pt ca tare am mai avut emotii cand au fost in spital si sprijineam usile alaturi de taticul topit dupa fetele lui.

Au fost si tatici: "domnul Anka", "domnul Didi", "domnul Cristina", "domnul Rontzy","domnul Gini", la inceput si "domnul Irda" precum si "domnul Sun":))

Imi pare rau ca n-am apucat sa vorbesc mai multe cu fiecare in parte dar era aproape imposibil (cand mai ai si gura mare ca a mea...) Si imi pare rau mai Anka de faptul ca Ovidiu n-a venit la Dragos sa vb despre camere. Io eram oricum muuult prea "imbebelunita" si mi-a iesit din minte. Dar...mai sunt ocazii.

Si surioarele mai mari Iulia de Diana si Eliza de Anka sunt totale. Niste frumoase pline de energie!

Am pus cateva pozici la pepenashi!

Mi-a placut TARE de tot, avem niste copii minunati..fabulosi..frumosi-frumosi si speciali! Sa ne traiasca si noi sa ramanem la fel, mereu!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

narcisa condoleante si de la mine...nu pot sati zic decat sa fii tare, suntem alaturi de tine

Cu intalneala mie sincer mia placut chiar daca nu am fost activa cu vorbitu, imi placea sa va ascult!!

Bebeii sunt criminali nu alta si mamicile frumu si slabute

Kamelia ai invatat cumva in Timpuri Noi?

revin..k ma papa bebe si e greu cu o mana

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

Mergi la inceput

puteti si scrie sub poza in ordine de la stanga la dreapta, dreapta la stanga sau in x cine care este? ca eu am ametit cu atatia bebelusi

-------

-------

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

bad me...acu am vazut ca s-a completat

multumim sun de rezumat

-------

-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

NARCISA -Condoleante pentru nasi si pentru bunica ta sa se odihneasca in pace.
FETELE CU INTALNIREA imi pare sincer rau ca nu am mai putut ajunge dar la pranz ne-au venit socrii in vizita pe neanuntate si .........................acum am resuit sa deschid si eu calculatorul. Ma intelegeti ,nu???? Asta este poate data viitoare.
CAPRIOARA scuze ca nu am raspuns la telefon dar am vazut pe la 6 ca m-ai sunat , eram prinsa cu vizita.
Am vazut pozele niste mamici superbe cu niste pepenasi super frumosi.
Nu am citit din urma recuperez eu maine.
Va pup ma duc ca ma "striga "Denisa.

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Sun, multumim pt. poze! Hai ca te infiez...si-asa am zis ca mai vreau un copil dar sa nu mai nasc . Esti o draguta! Iar printesa si mai si!!!

Mi-a parut tare rau ca n-am putut vorbi cu fiecare dintre voi, dar vad ca Laura a prins esentialul la fiecare.

Gallyb, parcul este peste Podul Grand, la Turda. Mi-e cam peste mana si mie, ca trebuie sa trec podul iar cu ambii copii si carut n-am cum . Poate cu unul in wrap/marsupiu si celalalt de-o aripa . Dar e mai frumos decat Crangasi, mai curat...

Denisa, n-ai vazut ce slaba sunt eu? Lasa, mami, ca se duc kg. Acum trebuie sa ne pastram pt. bebelusi.

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput