Pepenasi de iulie-august 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

bun, gata, am facut comanda pt articolele pe care le regasiti in lista. Uitati-va pe site si vedeti ca s-au schimbat preturile, sunt mai mari. Am avut suficienti bani pentru ca am comandat mai putine. Uitati-va va rog fiecare in dreptul ei si sa imi dati diferenta de bani sau sa imi spuneti daca nu puteti astepta pana in noiembrie sa va dau banii inapoi....
Va pup ca sunt in colaps de nervi.

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

carmenela, eu pot astepta pana in noiembrie, pt. scaun. Asta daca iti confirma ca-l primesc. Am vazut ca nu se regaseste in lista, probabil pt. ca ai intrebat separat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Carmenela eu astept pt scaun de masa padure tropicala pana in noiembrie si iti dau diferenta de bani . Sa spui cand si cum vrei sa iti dau diferenta de bani???Am socotit cat rezulta diferenta de la scumpire dar trebuie sa imi spui tu cat mai trebuie sa dau pentru trasport daca faci 2 comenzi???Astept

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ce credeti ca gatesc acum?CIORBA DE VARZA! Cand am vazut ieri la intalnire ca majoritatea fetelor sunt slabe m-am hotarat sa intru la regim strict.
Mada ce faci?Ce fac fetele?
Estrella iti doresc sa se faca bine Maya!
Carmenela astept sa vina sotul acasa si iti spun ce am hotarat pt ca produsele mele vin abia in noiembrie.
Camy ce videoclip trist dar totodata incurajator pt mamicile de ingeri.
Flo .
Pica foarte frumoase pozele de la botezul lui Sebastian.
Fug sa vad ce face ciorba

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

Estrella muulta sanatate Mayei!! OOOff imi pare asa rau ca sufera puiutzul. Sper sa se insanatoseasca repede!

Chiar asa, am vrut sa intreb si eu ce stiti de Mada da' vad ca nici voi nu stiti. Madaaaaa

Ana te-am votat si eu ieri. Multa sanatate maimuticii Matei. Ce dulce e in costumasul ala!!

Tecky bafta la cura si la cat mai multe kg jos!!

Am vazut si eu poze de la intalnire...v-ati distrat, ce fain de voi!! Am nmai dat o raita si prin pozele cu pepenasi...ce scumpici sunt toti, doammmneee ca-ti vine sa-i papi!!

Noi ne-am pus azi cercei cu pistolul. Nu a facut deloc zgomot...cam cum clicaie un pix cand il deschizi, nu a curs sange, ea a fost insa putin maraita...acum doarme.

Fug sa fac ceva de papa, profit ca doarme. Ne mai auzim...

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

am vazut poze cu sebastian crestinat imi place f mult combinatia rosu cu verde bebelus modern mai ai copii frumosi frumosi pica! sanatate tuturor!

fetele ati observat careva la bebeii vostri modificari in comportamjent datorate posibil schimbarii de ora? cam o ora a plans alexandra inainte sa adoarma pe tonuri de aspirator ea care nu facea asa si ma gandesc ca alaltaieri la ora asta dormea...era clar ca tipa si plangea de oboseala...

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

ESTRELLA sa se refaca repede MAYA asteptam vesti.
MADA -MAX CE E CU TINE ????????????????? CE FAC FETELE?????
TECKY cu cioarba de varza e periculos slabesti apoi pui la loc mai mult , am experimentat si eu pe la 20 de ani , acum am 30 .
CAMY ce vidoeclip trist, sper ca esti bine.
BOTICELINA??????????????? unde esti???

Mergi la inceput

APROPO STITI CEVA S-A PROMULGAT LEGEA MAMELOR ??????
Ca eu nu gasesc>........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Ei madam Mada hai zi, cate fete mai trebe pe listutza in care ne rugam de tine? Ca ne-am adunat ceva, da' daca nu suntem destule ... mai stam.

Acuma nu zau!! Sper ca esti ok cu criza financiara shi cu chiria shi cu plata netului eventual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Dara - nu au mai zis nimic de asta cu mamele, dar vad ca celelalte doua fac valuri mari - cea cu profesorii si cea cu pensiile gr I si II...
Sper ca asta cu mamele sa treaca neobservata, ce naiba, e MARUNTIS !!!

Mi-a venit coletul de la Redoute, sper sa il pot lua in seara asta... mor de curiozitate ce caterinca de trench or fi pus gratis

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput