Pepenasi de iulie-august 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 18
maitreyi spune:
elou 
multumim de aprecier
si multumim si pt raspunsurile legat de umiditate. 50-60% avem in camera tot timpul...deci e fornaita de la altceva. da' nu e tot timpul...de obicei dimineata pe la 4-5 o aud si nici nu pot sa ii scot la ora aia mucii ca ii sare tot somnul...
sanatate multa mayeisi lui raducu, caruia ii dam si un mare
de ziua lui ! 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
pica1 spune:
Am pus si eu in sfirsit poze de la botez. Inca nu am reusit sa le si comentez, dar o sa incerc mai in colo.
Deocamdata eu astept sa se trezeasca Seb sa plecam pe la plimbare si pe urma la vara-sa sa luam sa o aducem la noi.
SEBASTIAN (31.07.08)
kamelya spune:
Serenity da la F
Ankalaura LA MULTI ANI SOTULUISI PETRECERE FRUMOASA

Estrella insanatosire grabnica Mayei
bebelina mea e tare maraita,maraie si in somn...am fost la doctorne-a dat ceva pe za de plante si daca nu trece sa dam si antibiotic dar peste o saptamana cu antibiotic
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
kamelya spune:
pica vazut poze cu Sebi la botez...ce cuminte sta el deasupra cristelnitei
...nare nici o treaba sa inteleg ca nu a plans?si tortul foarte frumos 

mada_mxm esti bine?e totul ok?printzesele ce fac?
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
ileanna spune:
pica zuper cupil. Ce sa-i faci nene dc ashtia seamana cu parintzii. Al meu e stresat ca ta'su shi filosof - despica firu' in 4 ca ma-sa. Mai mereu e cu curu'n sus ca deh ... a priceput shi el ca sunt muuuulte brobleme pe lumea asta 

.
Anna 
truli da mah, tu ai dreptate. Faptul ca esti cu un copil mic in bratze shi ai sub 50 de ani semnifica automat faptu' ca eshti redusa mintal. Ai conceptualizat ber-fect, mama ei de viatza 

.
a.cicel votat shi tinem pumnii 
Bai Mada!!!! Caut neshte emotzicoane k sa imi iesprim revolta k matale nu mai ma bagi in seama shi te striga poporu' aicea!!! Ma duc pe mess dupa tine sa vad care e tb. Care shtii ce-i cu anglezoaica da shi mia un PM. Sper ca nu are probleme ...
ileanna spune:
Narci ... sa stii ca noi ne gandim in continuare la tine, oricate multe shi marunte palavragim aici!!! 
Didi81 spune:
De mult tot vreau si eu sa intreb:
Ce a patit Madaaaaaa??!!! Unde a disparut?
Mada, mai da-ne si noua un semn de viata macar, ca nu stiu ce fac aici daca nu apari... 
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire
Carmenela spune:
Buna fetele...
puteti sa credeti ca am stat pana acum sa vad ce lista de rahat imi trimit aia de la unguri?
avem super vesti nasoale.
Unele produse sunt pe stoc...altele vin abia la sf lui Noiembrie. Va trimit lista copiata exact aa cum am primit-o. Eu comand azi ce este pe stoc...
ce nu este.....imi spuneti daca va dau banii inapoi sau fac comanda si asteptati....
Niste cretini.....trimit dooj de mailuri de confirmare...imi zic ca au si cand sa fac comanda stai ca nu avem.. Pai tu credeai ca intreb asa.....sa vad ce ai la tine acasa, nene???Uite lista. Sa imi ziceti ce vreti sa fac. Daca fac maine, vin deci la sf lui nov...deci o luna.
Va pup. Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa plange copilul...l-am cam neglijat azi....
uf.
Pup
A! Ce scrie "in principui" inseamna ca le comanda direct de la importator.....alta idiotenie...este sau nu este? Ce draq inseamna in principiu este?????
1.buc. Fisher Price carusel Lil’ Laugh and learn Sweetmoondreams mobile….159,32
ESTE
----------------------------------------------------------------------------------
1 buc FP scaun balansoar 3 in 1 326,30
ESTE
----------------------------------------------------------------------------------
1 Buc, FP Leagan Rain Forrest 363,97
ESTE
4 buc. FP Bouncer 2 in 1 - 163,09 X 4 = 652,36
NOIEMBRIE
5 buc. FP Scaun de masa Padure tropicala 130,45 X 5 = 652,25
NOIEMBRIE
1 buc FP covor de joaca 3 in 1 - 135,47
NOIEMBRIE
1 buc dozator de lapte avent 16,20
IN PRINCIPIU ESTE
1 buc via set de hranire Avent 50,09
IN PRINCIPIU ESTE
1 set 2 Bibe avent 125ml 24,98
IN PRINCIPIU ESTE
2 set 2 bibe avent 260ml 28,75 X 2 = 57,5
IN PRINCIPIU ESTE
4 set biberoane antrenament 24,98 X 4 = 99,92
IN PRINCIPIU ESTE
1 parfum aqua bvlgari man 100ml 105,34
ESTE
1 geanta mommy Artesania Beatriz (1010) 92,78
ESTE
1 geanta mica Artesaniai Beatriz (4230) 49,59
NU ESTE DELOC
Pentru urmatoarea comanda stiu deja ca va fi 1 buc FP learning table 144,26
NOIEMBRIE
_
1 buc termos 22,47
LA CARE TERMOS TE-AI GANDIT?
1 buc Fisher Price marsupiu. 225,86
NOIEMBRIE
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
dana81 spune:
Buna ziua!!
Incerc sa fiu scurta..am muuulta tb
Va invidiez pt intalneala, ati fost minunate si pepenasii extraordinari...mancai-ar mama pe ei...
NARCIsincere condoleantze, sa te intareasca Dumnezeu, sunt alaturi de tine
Bai cine tot imi schimba poza de pe coperta la pepenasi? De cate ori intru gasesc cate o schimbare!!!hmmm....
MAYA sa te faci bine puiule...off cat sunt de mici si prin cate tb sa treaca!!
Noi facem vaccinul miercuri si o va intepa de 2 ori pt ca nu mai are INFARIX HERTA si face alte combinatii, bietul meu cupil
Eu am pofte si ameteli...am o fricaaaaa, oare daca imi fac un test de sarcina iese ceva?
MADAAAAAAAAA????
SERENETY sanatate micutului
gata fug la masa!!!
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
tiberica spune:
Carmenela,asa se intampla cu comenzile on line
Eu sunt cu 1 BUC FP covor de joacxa 3 in 1, pot sa astept pana in nov si pt scaunel de masa FP padure tropicala pot astepta.

Pica, Sebi e frumos, frumos...