Pepenasi de iulie-august 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 17
ana_a spune:
Salut
nu am citit inca din urma, am vrut doar sa va spun ca am venit mai devreme de la medic. Azi dimineatza Matei avea o haraiala in piept specifica laringitei. Doctorita zice ca a auzit ceva inpiept...ma rog...nu stiu ca febra nu are de loc insa ne-a dat antibiotic....
Stau cu flaconul in mana si nu stiu ce sa fac...mi se pare asa de mic pt antibiotic. A tot "chehalit" de vreo 4 zile insa am pus pe seama salivei , ziceam io ca se ineaca copilul cu saliva ca este tare balos...si azi dimineatza haraia in piept urat, insa am facut aburi langa el si ia trecut.
Acum am pus eucalipt in abusi si sper sa nu se agraveze.
Cred ca diseara ma duc sa mai consult un medic....mi se pare asa de mic pentru antibiotic...
Ana - mami de
Stefan (19 august 2004) si
Matei (14 iulie 2008)
Didi81 spune:
Narcis, imi pare tare rau, sincere condolenate! ![]()
Diana, Capri, Gallyb, si eu asi venii in parcul Regina Maria. E asta din Crangasi de langa Lacul Morii sau e asta de dincolo de podul Grant?
. Eu stau la 2 statii de tramvai 41, din Crangasi spre Militari (adica pe aici). Si daca va hotarati sa va intalniti, poate intr-o dimineata sau intr-o seara sau in weekend asi putea venii, ca pe la pranz ma mai duc putin si la serviciu.
A fost tare frumos la intalnire, am vazut bebei care mai de care mai dragalasi
, unii mai somnorosi (Aida mea de exemplu
), altii mai pusi pe sotii. Si ma gandeam cum o sa fie la intalnire peste un an-doi, cand vor misuna pepenasii nostrii peste tot. Atunci sa te tii!
Mona, insanatosire grabnica bunicutei tale 
Si sper ca la intalnirea viitoare sa vi si tu ca sa il cunoastem si pe Codrin.
bobitamica, nu ai de ce sa iti ceri scuze, ca eram multe fete acolo, nici eu nu v-am recunoscut pe toate; eu sunt foarte zapacita de felul meu si am o proasta memorie vizuala. Sper sa nu se supere nimeni
. Ce rau imi pare ca Aidutza mea tocmai atunci a decis sa doarma si nu a prea apucat sa faca cunostinta cu ceilalti pepenasi. Tre sa ne mai intalnim ![]()
bufi, nu stiu ce sa iti zic despre mana. Mie imi mai amorteau mainile noaptea pe la sfarsitul sarcinii. Probabil pt ca retinusem multa apa si erau umflate.
A.cicel, am votat 
Ce veste socanta despre Estrella si Maya
. Uuuf, insanatosire grabnica scumpa Maya 
Dar ce semne au fost inainte, in afara de faptul ca Maya nu prea lua in greutate? Acum ma intreb si eu la ce trebuie sa fim atente... Aida mea e destul de fonfaita uneori, alteori respira asa de linistit ca nici nu se aude. Stranuta, uneori are asa, un fel de tuse, dar parca si-ar drege glasul; mie mi s-a parut ca asa face ea intentionat nu ca ar tusii de-adevaratelea... si oricum a vazut-o pediatra de mai multe ori si a zis ca e ok. Nu stiu ce sa mai cred.
Anna, cu ciclul.. si eu am avut extraordinar de abundent cand mi-a venit prima data dupa sarcina. Cred ca niciodata nu a mai fost asa, si a mai si tinut foarte mult. Dar dupa aia s-a reglat.
Ca sa downloadezi poze de pe picasa: intrii in album, intrii pe poza pe care vrei sa o iei, si ai sus un boton Donwload, apesi pe el, apare Download photo.
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire
pica1 spune:
Anna Baby deschizi fiecare poza in parte si ai un buton de download. Este modalitatea de ati salva poza la dimensiunea la care a fost upload-ata.
SEBASTIAN (31.07.08)
Didi81 spune:
Ana, acum am citit si despre Matei. Uff, sper sa ii treaca repede; si eu zic sa te mai duci la un doctor.
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire
truli-luli spune:
Buna fetelor!
Am intrat mai pe fuga si am citit despre Maya. Multa sanatate puiut mic, sa te faci bine repede. Bine ca au dat de cauza problemei si acum o pot rezolva. Estrella un
sa ajungeti repede sanatoase acasa.
Ileanna si pe mine ma seaca atotstiutorii din jur. Parca daca te vad cu bebe mic trag imediat concluzia ca te-ai prostit si esti o neajutorata. Asta pe langa fazele de genul "cum, ai iesit asa devreme cu el din casa?/ nu-i pui caciulita in cap?/ nu-i dai inca sucuri?/ plange de foame, poate nu ai lapte destul/ poate nu e bun laptele tau

"
Cea mai tare faza a scos-o tata care recunoaste ca atunci cand eram noi, eu si fratimiu, mici nici nu ne-a luat in brate ca eram prea fragili acum imi spune ca sa-i iau neaparat olita la bebe ca BONA COPILULUI FRATELUI MEU asa i-a spus ca trebuie pus pe olita de la 6 luni
Adica ce conteaza ca el nu mai stie cum a fost la noi, ce conteaza ca am mai crescut un copil, daca i-a zis nene bona aia sigur stie mai bine
Acum ma amuz dar atunci m-am ofticat rau pe faza. In alta ordine de idei noi doua nu ne-am prea conversat pana acum. Cred ca din cauza ca in postarile tale ma regasesc asa de muuuuult si eu inca nu vreau sa recunosc cat de dusa sunt
Sper sa nu te superi
da-mi place despre tine.
poze Ana si Victor
varsta Anei
flo1980 spune:
Buna fetele
Imi pare foarte rau ca nu am mai ajuns la intalnire 
Am ramas mai mult la parinti si duminica dupa-amiaza am ajuns la soacra de ziua numelui.....
da' ce mult ati mai scris.... 2 capitole de vineri pan azi!!!!
Am vazut o parte din poze...foarte frumoase, vremea a tinut cu pepenashii 
Eu nu mai stiu ce sa ma fac cu bebele meu
nu prea mai doarme si ar manca non-stop, dar mai si varsa lapte digerat din cand in cand in cantitati mici 
Dupa 170 ml papati, el vrea tot la 2 ore papa......bebelushii astia ne imping la diversificare mai repede!!!!
Sanatate multa Maya!
Si al meu suge degetelul, mama-mama....a inceput cu pumnul, acum la degetul mare 
Narcisa sincere condoleante!
Tecky
ca nu am sunat, desi am promis.
Fetelor sunteti foarte frumoase! De bebei nu mai zic! 
Data viitoare sper sa nu-mi mai stea nimic in cale, mai ales daca vine si Maria, miresica lui David! ![]()
Ma duc sa mai vad pozele!
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
a.cicel spune:
Va multumim din suflet pentru voturi. Povestioara noastra a urcat 50 de pozitii in cateva ore si se pare ca mai urca pentru ca multorale place. Am fost sunata de organizatorii concursului pentru date suplimentare si mi-au spus ca suntem in atentia juriului. Maine se ia o decizie, dar asa, in paranteza, doamna care m-a sunat a spus ca avem sanse sa castigam. Desi ea nu e in juriu a spus ca s-a amuzat teribil impreuna cu toti colegii de birou cand a citit povestea.
Dupa atatea probleme cate am avut in ultimul timp, si azi s-a mai adaugat una uriasa, am zambit si eu, in sfarsit.
Va multumim inca odata. Va tin la curent
Andreea
Denisa Ioana 29.06.2008 si
Bianca Maria 30.07.2006
POZE
flo1980 spune:
a.cicel am votat si eu, superba povestea! Bafta!
Mona sanatate bunicii!
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
Gabriela82 spune:
am admirat si eu pozele de la intalnire, sunteti foarte deosebite toate iar pepenasii sunt minunati dar ginerica al nostru, Andrei de Diana e de departe cel mai frumos pepenas
.
in alta ordine de idei sper sa ne intalnim si la vara la mare ca mi-ati cam facut pofta.
pupam toata gasca vesela.
GABRIELA
de IRINA PAULA (02.07.2008)
vias spune:
Narcisa...imi pare rau...sunt alaturi de tine...
...am gasit ceva pe youtube...ceva ce eu am trait...nu chiar 100%...dar 90% da....
www.youtube.com/watch?v=ziIH3YE-Rng" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=ziIH3YE-Rngscrisoare catre mama...incercati sa nu plangeti[url]
...si acum sa vad daca mi-a iesit...
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei