Pepenasi de iulie-august 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

pica,''esplica'' si lu' blonda de moi cum fac sa vaz si io poziliiiii

Rontzy,mamica lui David-Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mai fetelor, am vorbit acuma cu Estrella, e in spital cu Maya... Fata racise, avea muci, si cand sa tuseasca... s-a inecat cu lapte... Fuga la urgenta... ca nu mai putea respira si tusea in continuu ... Diagnostic "insuficienta respiratorie acuta cu cianoza"...
Acuma e bine, dar a stat 3 zile la incubator. I-am facut analize de sange si pipilica.... "Anemie severa feripriva" (de-aia nu lua mititica in greutate...) plus o infectie urinara cu Klebsiella, asa ca acuma sunt pe antibiotice, inca in spital...

Uufff, ce m-a dat si vestea asta peste cap.... Am zis sa va zic si voua... Inca o data imi dau seama ca sunt asa fragili copiii astia... Cum sa faci sa nu devii paranoic, dar nici sa iti zici ca "nu e nimic, e normal"... Cand uite, si un mic semn.... ce poa' sa anunte....

Macar am vazut ca Pustaiul e nitel mai bine...

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

gataaaaaa,am reusit

Rontzy,mamica lui David-Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Serenity sa ti traiasca bb la cele 2 lunite !
Carmenela, ne pare rau ca te am complicat, stiu ca tu esti o draguta dar...
Ce rau imi pare de MAYA, mica , sa se faca bine mai repede ne rugam la DD, bb mic sa te inzdravenesti repede!
Umidificator am si eu dar nu prea il folosesc , eu imi folosesc narile adica atunci cand le simt uscate e clar ca nu i in regula, dar pana acum nu sa intamplat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Tecky eu am tinut cura de slabire prin "corespondenta" . Adica tine barbati-miu ca eu pina nu reusesc sa devin si eu mai casnica si sa imi fac un program nu o sa reusesc caci eu cind ti-e lumea mai draga imi pun coada pe spinare si plec de acasa.

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

In sfarsit am terminat de recuperat!!! De 2 ore citesc, bine macar ca doarme Ioana si am avut timp la dispozitie, si eu in loc sa mai fac ceva treaba prin casa...In fine, am vazut pozicile de la marea intalnire de pepenasi, tori sunt superbi si mamicile tare dragute, ma bucur ca s-au creat relatii din astea de prietenie intre noi si in acelasi timp imi pare rau ca nu pot participa si eu la astfel de intalniri...

A Cicel, am votat si eu!

Tecky
me mult, ma chinui si eu, ce sa fac, daca de la sine nu se duc kilogramele astea...sper sa ajung cat mai repede la greutatea dorita si sa raman acolo, sa nu mai oscilez...

Off, mititica Maya, ce chinuita e ea in spital, iar biata Estrella cred ca e terminata...Sper sa se insanatoseasca cat mai repede!!!

Sunt in a 6 zi de cm, dar nu sunt semne ca s-ar diminua fluxul, am o hemoragie de nu se mai poate, n-am patit asa ceva in viata mea!!!Si mai nou mai am si niste durei de cap destul de suspecte, sper sa nu fie din cauza contraceptivelor, ca n-am chef sa patesc ceva de la ele, eu le-am acceptat fara probleme totdeauna, n-am avut reactii ciudate...dar mai stii, acum organismul o oricum cam dat peste cap

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Sun am intrat pe albumul tau de la pepenasi ca sa-mi share-uiesc si eu pozele de la intalnirea noastra, da' mare branza n-m facut, ca au dimensiuni mici, si dupa ce le-am salvat imi apare doar asa un patratel de poza in mijlocul monitorului si nu stiu cum sa le maresc, ca zoom in e si mai nasol, e neclara imaginea...eu nu ma prea pricep la chestii din astea tehnice, da' am zis ca sa nu te mai bat pe tine la cap, daca tot nu ai reusit sa le trimiti pe mail...alta modalitate de download de pe picasa este?

Anna de Ioana Maria
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Ce rau imi pare de Maya si Estrella ...
Da mai, ca sa vezi ce te poate lovi asha ... dintr-o data. Ma sperie asta cu insuf resp de la un inecat. Mie de asta mi-e si frica sa trec la diversificare inainte sa stea in funduletz. Cu lapte / ceai mi s-a mai inecat da' cand mi s-o ineca cu ceva mai gros cre' ca o iau rau.

Anna si eu cred ca organismul e destul de zapacit inca ... shi chiar cand isi va "reveni" cine stie in ce stare vom fi. Nu cred eu ca vom mai fi ca inainte dar ... daca asta e pretul ... e mic .
Auzi ... tu scrii cam rarutz de vreo luna, asa-i?

Jjovana bine te revedem!!

Sun in mod normal nici io nu as avea de comentat dc gagiu' are chef sa suga degetzelu'. In fond asta e maniera in care ei pot cunoaste lumea. Doar ca si eu am auzit povesti cu degete deformate shi ranite. Abia astept sambata pediatra s-o chestionez shi legat de asta shi legat de faptul ca io vreau diversificare la 6 luni la bebe hranit cu formula. Asta in timp ce soacra-mea (cu care ma voi muta, sa nu uitam) ma intreaba deja de doo luni de ce nu ii dau outz fiert . Offf ce ma-nerveaza pe mine DINTOTDEAUNA oamenii care le stiu pe toate shi sunt prea siguri e ei ca sa mai bage ceva la cap. Shi ma mai 'nerveaza shi toate babetele care au crescut shi ele un copchil acu' 44 de ani shi bineintzeles ca is guru' in tot ce tzine de maimutza urlatoare. Oare tot asha batuta in cap 'oi ajunge shi eu???? Ca prea sunt majoritatea asha ... probabil ca e un proces de neevitat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

SERENITY...nu are de ce sa ii faca rau.

SUN...si eu o las pe Irina cu manuta in gurita...e modul ei de a descoperi lumea.

ANNA...si eu am patit la fel. Si la mine dureaza la fel de mult.

Mergi la inceput

Ileanna nu am mai scris mult in ultima vreme, e adevarat, dar de citit citesc zilnic tot, sunt la curent cu noutatile, doar ca nu prea am mai avut timp sa mai scriu si eu...si nici nu aveam asa noutati importante de comunicat Da' ma bucur ca ai remarcat "lipsa" mea

Anna de Ioana Maria
jos kg!!!

Mergi la inceput