Pepenasi de iulie-august 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 15
ileanna spune:
Gagix sunteti niste mi-nu-na-te!!!!!!!!!!!!!!
Anka tie in mod special tin sa-ti felicit printzesele ca ti le-am studiat pe albumul propriu (recunosc ca in general pe picassa nu am rabdare sa ma uit ... adica ma uit da' la sfarsit am creierii varza si nu mai stiu care al cui este ... ma zapa de tot). Sunt niste dulci ingrozitoare ambele!!!!!!!!!!
bufi si mie imi amortzeste 1 mana dar inca nu ma stresez. Astept sa mai vad in timp care e tb. Shi mai observ io si alte chestii ... mi-e sa nu ma fi bulit io ceva dupa sarcina / ceza / cura de slabire. Mai stau pana ma apuc sa numar pagubele shi mortzii ...
Carmenela de umiditate ... eu cred ca atunci cand eram noi mici poate nu era nici atata nevoie. Nu erau atatea chestii care uscau aerul. Eu nu am nici higrometru (nici nu's cum se scrie) nici umidificator. Dar le voi lua pe ambele. Multe chestii trebe facute acum ca sa compensam viata din ce in ce mai artificializata si poluata. Sigur ca multe sunt si mofturi ...
rontzy spune:
'Neatza!
mamicile si pepenashii!
Anka,ti-a venit aspiratorul minune?da si mie un feedback dupa ce il incerci!si ai zis ceva de un storcator super ieftin....si ne-ai lasat in ceatza....hai zi-ne si noua,ca io nu am storcator si sigur o sa-mi trebuiasca in curand.
Rontzy,mamica lui David-Andrei
25.06.2008
ileanna spune:
Gagix care te plangeai ca isi suge bb degetelu'? A inceput shi al meu ... mai stau sa vad care e tb shi dupa aia ma stresez ... Vladutz nu vrea nici suzeta deci nu as avea cu ce sa inlocuiesc degetzelul.
SunSmile spune:
Ileana multi pepenashi sug degetul/le/pumnul....La a mea merge cu suzeta dar nu mereu. Si eu sunt din aia denaturata de nu-i scoate mana din gura...
Fetele care va ocupati de listuta, am si eu o rugaminte. O prietena a noastra Aalina, este iar graviduta. Puteti scrie in dreptul ei acolo? Mersi frumos!
EDIT: cu umiditatea din cate stiu eu, undeva intre 35-60% este ok. Noi avem higrometru si vad ca sta in 50-60% mereu, deci e ok. Cand scade si mi se pare mie uscat, bag umidificatorul in priza si se face instant ok.
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
Serenity90 spune:
Bobita mersi mult, chiar o sai iau si eu azi...poate ii mai trece pana miercuri cand trebe sa facem vaccinul de 2 luni!
Noi azi facem 2 luni...doamne..ce repede trece timpul!!
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
ankalaura spune:
RONTZ - nu a venit inca smecheria, si m-am cam rugat sa nu vina ca am cheltuit banii... Asa ca astept salariul... Daca vad ca vine si salariul si smecheria nu, sun la ei cu samanta de zcandal ![]()
Cu storcatorul, eu vorbeam de www.shopmania.ro/magazin~online-storcatoare-de-fructe~produs-storcator-de-fructe-sanusy-sn2601~p-2664545.html" target="_blank">ASTA. Eu pe asta o sa il iau.
Ca idee, trebuie sa cautati unul cu doua pahare de-alea de plastic.
Unele au un singur pahar, pentru pulpa aia uscata, iar sucul se scurge printr-o tzutzurica direct in pahar. Mie nu imi place sistemul asta. Cand tzaraie ultimele picaturi, se scurge pe sub tzutzurica si pe jos - ma rog, pe masa, pe blat....
In plus, daca ai doua pahare, unul e gradat, si are cioc, deci mai practic pentru turnat in bibe. La luatul cu lingurita e totuna...
Alt criteriu e sa aiba razatoarea aia (metalica sau de plastic, cum o fi ea... mai rezistente sunt cele metalice), dar NU SI SITA de-aia incolacita cum era pe vremuri la robotii rusesti... De fapt, cele care au si sita nu prea au recipient separat pentru pulpa. Sita aia opreste o gramada de suc, mai mult risipa...
Cu aburiciul (steamerul) - CAPRI - m-am uitat pe site, ambele modele de la Tefal sunt ok. La ala mai scump, cel verde, la care mie nu imi place (in mod subiectiv) ca tavile au dimensiuni diferite iar prima e micuta, treaba cu vitaminele e cam vrajeala. Are, ce e drept, putere mai mare si clar perpeleste ceva mai repede alimentele, iar diferenta de pret nu e mare lucru. Daca conteaza fiecare leu, si ala mai ieftin e la fel de bun. Noi i l-am luat maica-mii pe celalalt, a fost vreo 1 milion jumate la Carrefour, nu mai stiu cat era pe c-sale.
Un criteriu important la aburiciurile astea e sa aiba vasul in care pui apa TRANSPARENT, ca apa scade la aburire si trebuie sa completezi.
Azi e ziua sotului meu iar joi implinim si noi niste ani de cand ne-am luat. 
Anca mami de Eliza si Erika
Tecky spune:
Salutare!
Vreau sa va aduc la cunostinta ca Ralu a dormit de la ora 21 pana la ora 10 azi dimineata,s-a trezit sa manance doar de 2 ori dar a adormit repede la loc.I-a facut bine intalnirea de ieri este clar.
Pica (Anca) superbe pozele.M-am bucurat ca sunt multe in care apar si eu cu strumfita mea.Ia zi-mi tu ai tinut regim ca m-am uitat la pozele facute imediat dupa ce ai nascut si erai mai plinuta?
Jjovana bine ai revenit!
Anna felicitari pt kg date jos.
Bufi si eu ma trezesc cu cate o mana amortita dar eu cred ca din cauza oboselii dorm numai pe o parte si nu schimb pozitia.
maitreyi foarte frumos montajul.
Anka La multi ani pt sot!Sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi!
Va pup!
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
ariadnabr spune:
Maytrei foarte frumos montajul! Sunteti o familie superba! Iar pozele sunt absolut minunante! 

Carmenelo, Diarux, Sun si azi va iubesc, pe stomacu' gol si fara cafea...e serioasa treaba ![]()
![]()

Anka Am vazut fete frumoase!
Si mami dulce 
Julia isi linge pumnul de zor si ea si ieri a adormit cu degetelul in gura.
Incerc pe cat posibil sa ii dau suzeta, dar are momente cand scuipa suzeta si se apuca cu sarg de supt la mana...beeeei si face niste sunete...
Ieri a ras cu sunet la tati
am incercat sa o prind pe filmuletz da' e mai interesanta camera decat tati si n-a mai ras...![]()
In rest, Sonia a racit si tuseste, azi noapte am facut de paza cand eu cand Mick...noi suntem cu steagu' rosu cand e asa, pentru ca face febra foarte repede si la 18 luni mi-a facut convulsii...
asa ca...pe langa neuronu' abuzat si ratacit in vacanta...azi mai sunt si obosita! 
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
pica1 spune:
Umidificator. Eu am 2 unul la parter si unul la etaj pe care mi le-au adus cei care au montat parchetul si cu acelea am in jur de 50% umiditatea in casa. Mai am unul pt asta micul, dar la care ii dau drumul mai rar pt ca este zgomotos.
Despre intalnirea din parc. Am incercat sa fac o caracterizare la fiecare, dar se pare ca nu reusesc. Mamici si copii sunteti deosebiti toti.
Am terminat sa pun pozele pe contul pepenasi2008 pe google cu aceiasi paola ca si contul pepenasi08.
SEBASTIAN (31.07.08)
Carmenela spune:
fetelor, vesti nu foarte bune, dar nici chiar proaste.
comanda noastra e atat de mare ca nu va putea fi inclusa intr-un singru transport. Deci.....costul transportului va fi mai mare pentru fiecare, ca va veni in 2 transe. In plus, cursul de schimb s-a mai marit, nu cu mult, ca m-am uitat...cu cate 30-50-70mii pe articol. NU e chiar grav. Ce e putin mai grav e ca nu au pe stoc atatea bucati cate vrem noi, asa ca voi face o comanda azi cu toate bucatile pe care le dorim...si maine fac restul, ca le comanda.... urmand ca voi sa va hotarati cine se grabeste si cine nu. NU stiu in acest moment care va fi distanta intre livrari, sigur insa nu va fi prea mare... Va anunt pe masura ce stiu si eu cate ceva...
Sper sa fie bani suficienti pe card... Ar fi stupid sa nu fac comanda pentru cateva zeci de mii de lei....

Iar il trimit pe al meu sa puna bani pe card... Cand m-o intreba cati...ce ii zic ? "50.000...?" Ma omoara asta..imi zice ca ce, el nu are altceva mai bun de facut decat sa bage dooj de mii de lei pe card?

Cred ca si aia de la banca se vor cruci...
No, va tin in curent.
va pup.
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela