Pepenasi de iulie-august 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 20
ariadnabr spune:
Eu incerc sa dau de Mada de cateva zile, nu raspunde la telefon. Nu am mai vazut-o pe mess. Are altcineva alta metoda de a o contacta? Incep sa fiu chiar foarte ingrijorata...
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
ileanna spune:
Da ariadna si eu cred ca ceva nu e ok deloc aici ...
Eu ma gandeam doar ca nu si-a platit netul or so. Dar daca zici ca nu raspunde la tel ...![]()
Dianami spune:
Salutare!
Am intrat sa deschid capitol nou, recuperez dupa ce culc copiii.
Nici eu n-am vazut-o pe Mada pe mess, nici la sms n-a raspuns. Sper din tot sufletul sa fie bine.
Diana, mami de Iulia si Andrei
SunSmile spune:
Buna fete,
Camy offff!
Anna nu te-am uitat. Indata ce-mi repar mailul, iti trimit pozele.
Mai, eu stiu ca atunci cand am decis sa iau o pauza, am rugat-o pe Mada sa va anunte ca sa nu mai irositi paginile pt mine si sa nu credeti ca ma las rugata. Era nevoia mea de intimitate si de stat deoparte de viata virtuala. Si ea a inteles foarte bine si mi-a zis ca si ea ar face la fel. Poate trece prin acelasi lucru ma gandesc si nu a apucat sa ne spuna. Mie nu mi-a raspuns nici la tel nici la sms nici pe mess dar simt eu ca sunt bine numai ca, probabil, o avea nevoie de liniste..?!? Sper sa fie asa cum cred eu. Si daca e asa, cred ca i-ar placea sa-i respectam nevoia de pauza, de tot ce ar putea-o incarca in plus.
Ma gandesc si eu...
O seara buna!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
Tecky spune:
SUN sunt de acord cu tine in ceea ce o priveste pe Mada.
Dia sa poarte sanatoasa printesa cercelusii!
Dara mersi de sfatul legat de ciorba de varza.
Anka astept poze cu trench-ul.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
anaco spune:
Scriu repede si apoi ma duc sa recuperez ultimele 9 pagini...
Vazut pepenasi si mamici la intalneala...taaare draguti sunt toti si toate! Ii pup pe toti...ce frumos e sa va vad acolo impreuna!!

Pica..votat!
Noi suntem cam aglomerati cu pregatiri de botez...o sa fie pe 9 nov, intr-o duminica...se prevede o petrecere destul de mare...
Deocamdata atat scriu...merg sa recuperez...
pupici la toti..
mami fericita de buflishor Mara Alexandrina
crestem...