Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 16
Simonix spune:
Dana - vreau si eu la parc ! Uitasem cand am scris mesajul anterior... dar chiar voiam sa te intreb hihi :) Pai daca ajung la Rotterdam in weekendul cu party-ul de Mos Nicolae sigur ne vedem :) Daca sunteti si voi prin Olanda atunci
Poate ne intalnim cu toatele 
Constipatie: pe la voi e apa Hepar ? Sa stii ca la Robert a facut minuni
Un bibe de lapte pe zi preparat cu apa din asta. Eu ii dadeam la bibe de la ora 6 - pana se culca facea si kkutza. La noi a mai mers para - i-a dat mai multe gaze dar a si produs la greu
Ce mai mi-a zis doctorul: sa fie bine hidratat - adica, sa ii dai si apica intre mese daca e necesar. Al meu nu vrea apa insa... iar ceai nu ii dau.
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
gabitzam spune:
Dana, cu para la masa de fructe ai incercat?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Lorich spune:
Buna si de la noi!
Nu ar trebui sa va zic ce fac ![]()
stau pe calcuator, citesc revista mami, in timp ce mama face sarmale si ciorba de perisoare, Robert zgaltzaie covorasul din radacini, asa se distreaza el... deci eu sunt la cura de rasfat.
Nicole mersi ca mi-ai amintit de site-ul First Bebe, l-am gasit si eu pe printz, vai ce mandrie pe mine.
Apropo de CSID de azi, n-am vazut copanel de Raducu , pt ca am intors capul cand am vazut acul, o chestia de-a mea, dar in emisiune se vorbea de Prevenar, chiar daca nu i-au spus denumirea. Stiu ca ieri se discuta si la noi despre el.
Cat despre Rotarix am facut si noi, nu am avut reactii, multumim DD, ca si la Gabi (ca diar avem acelasi pediatru) ni l-a facut in cabinet, fara indicatii de ora de masa, inainte, dupa.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Dana, cu para la masa de fructe ai incercat? Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
Da, da, para e grozava, si Eva a tras ieri un kko de la para... mama mama...
Uooof nu stiu ce am azi ca ma plictisesc ingrozitor. Am culcat fata (de obicei stau cu ea in pat, dar acum am lasat-o acolo ca sunt la 2 metri de ea) si m-am lipit de laptop. M-am bagat si pe messenger si m-a "vazut" Iuby, mi-a zis "Bah, lasa netu'"
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Lorich spune:
Reallaura apropo de First bebe, ma uitam acu cu zoom pe pozele mai interesante si ghici pe cine am dat eu asa, din prima? Da, pe donsorul Mirciulica... frumos copil!
DanaH spune:
multzam frumos fetele pt sfaturi.
despre para, Teodora mananca in fiecare dimineata cel putin o jumatate de para, de cele mai multe ori combianta cu mar. se apre ca asta nu functioneaza.
simonix, nu stiu daca exista apa din asta la noi, dar azi ma duc intr-un supermaket mai fitzos sa vad daca gasesc. o sa incerc si cateva lingurite de apa intre mese, desi noua doctora ne-a zis ca nu e nevoie, ca are destule lichide. dar incercarea moarte n-are. daca o sa functioneze, pana la urma nici nu o sa mai stiu de la ce functioneaza.
cat despre parc, du-te, este tare frumos. si cadn o sa fie copiii putin mai mari, este si mai frumos. bucuria lor merita totul.
cand zici ca este petrecerea de Sf Nicolae? 5-6-7 decembrie? eu sunt prin preajma, singurica, sotul abia pe 7 vine din chile. dar sigur ne vedem, poate veniti prin delft, este la o aruncatura de batz de rotterdam. poate treceti pe la noi. oricum, mai vorbim pana atunci. dar nu as vrea sa ratam ocazia sa le facem cunostinta piticilor.
Poze
Lorich spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui YLARI
Da, da, para e grozava, si Eva a tras ieri un kko de la para... mama mama... Uooof nu stiu ce am azi ca ma plictisesc ingrozitor. Am culcat fata (de obicei stau cu ea in pat, dar acum am lasat-o acolo ca sunt la 2 metri de ea) si m-am lipit de laptop. M-am bagat si pe messenger si m-a "vazut" Iuby, mi-a zis "Bah, lasa netu'" YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png |
Pai ia intra tu invizibila pt el, mai...
ralu_t spune:
putem spune ca morcovul a fost un real succes 

voila de vedeti
a "mancat" vreo 10 lingurite si dupa bonus a baut si tot laptele pe care el nu-l bea decat in zile de sarbatoare. evident dupa s-a intors niste morcovel si niste branzica din burtica, dar sper ca nu-i vreo problema. si asa mi-am facut griji ca a mancat mult morcov, auzisem ca incepi cu o lingurita, dar n-am avut cu cine ma intelege, a inceput sa planga asa ca a mancat cat a vrut maria sa

deci multumim pt incurajari sis, ne-au prins bine
gabitza
naspa treaba.
copanelul vedeta
simonixeu aseara visam ca sunt la birou si eram asa de fericita. mama mia, eu deja ma sui pe pereti. noroc ca mai am doar o saptamana pana vine bona. am sunat-o aseara, asa de control, ca mi s-a pus un nod in gat sa nu se fi razgandit intre timp ca saream pe geam. asa ca iulia, cum sa ma exprim sa nu sune rau?! iti urez sa ramana mama ta fara job
ma fetelor, avand in vedere ca tudor probabil nu bea mai mult de 200ml de lapte de san, ar trebui sa-i dau si eu apa intre mese? e muasai? ca la cat de putin lapte papa, daca-i mai dau si apa, nu cred ca mai mananca nimic.
leeloopoate stii deja, dar iti mai zic si eu. la bebei e f importanta hidratarea daca vomita sau au scaune diareice. exista solutii speciale de rehidratare de la humana cu electroliti. incercati sa-i dati fiindca e rau daca se deshidrateaza. daca ati avut toti diaree e cel mai probabil virus, asa a fost si la noi. nu e exclus sa fie nici un rotavirus chiar daca v-ati vaccinat , doar ca e o forma mai usoara de boala. poate ar fi bine sa-l vada si un dr, nush, zic si eu. sanatate puiului!
vreau si eu la intalnirea din moghioros
ma primiti?![]()
miss nici fi-miu nu se intoarce decat cu putin ajutor. si e mai mare cu o luna ca david, eu nu ma stresez. in mama si copilul zice ca la sf lunii a 6-a tre sa se intoarca singur deci mai avem.
getutza am vazut si eu ce frumos papa bogdanel...hehe, cat mai avem, noi pana acolo
alysh succes cu menajera!
tot astept sa se culce tudor si nimic, e treaz de la 7:30. la 9:30 ar fi trebuit sa fie lemn dar nimic

RALU-
de minune albastraTudor ![]()
![]()
15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank"> MONTAJ TUDOR
YLARI spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lorich
Pai ia intra tu invizibila pt el, mai... Lori, mami de Robert din 9.06.2008 |
Nu mai, ca n-are nimic impotriva, Doamne fereste. Chiar acum ma messagesc cu el...
Oricum, Eva s-a trezit, ca sa nu ma plictisesc eu prea tare...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Lorich spune:
Ylari eu oricum glumeam, ar fi fost si culmea sa aiba ceva! ![]()