Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai, nesimtitii aia de la ProTV din tot ce au filmat cu Raducu si Costi au dat pret de doar o secunda, in care se vede juma de pampers si un copanel in care intra acul de la vaccin. Si doua degete de-a le lui taica-su, care il tinea pe pitic. Gata, s-a dus cu cariera noastra in televiziune Da' are un bulanel tare telegenic Raducu meu

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Gabitzam baiatul telegenic, las ca nu-i totul pierdut!..Mai sunt vaccinuri, si emisiuni CSID
Mibebelina, bine ca-i mai bine fata

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele si de la noi,

Ieri am incercat sa-i dau dovlecel cu putin morcov doar. Nu l-a acceptat nici pe asta bine, plangea cu lacrimi
I-am pus o lingurita de lapte praf in el si am papat numai in fata acvariului, se uita dupa pesti si eu insistam
cu lingurita...sper sa treaca repede si sa se obisnuiasca. Bine ca am inceput cu supa ca daca ii dadeam direct fructele
dulci, cred ca ma chinuiam si mai tare la supa! Sunt tare curioasa azi cum papa. Tot dovlecel ii dau cu putin morcovel.

Mihaser pup Eli. ma bucur ca suporta cu bine ghipsul
Adriana sigur ca vreau sa ne vedem! tu unde stai?? eu ies in IOR, e mai mare si mai frumos, dar daca tu nu poti ajunge, incerc sa ajung in Morarilor intr-o dupa masa. Joi pe la ce ora? 2 e bine?
DanaH ce frumos v-ati distrat, ce mi-ar placea si mie sa pot merge cu Mirci asa undeva la cursuri de inot...
Imi pare rau ca e constipata Teodora...sper sa se rezolve si asta. Cat despre laptele de mamica, asta e, ai alaptat destul in conditiile in care ai inceput si serviciul. pentru mine ar fi fost dezastru sa incep serviciul, ca noi stam numai la san toata ziua. asa reusesc sa alaptez..
Miss bine ati mai papat voi la prietenii vostri! si noi avem prieteni numai mancaciosi - ne intelegem bine cu 3 cupluri de mancaciosi, care mai de care. Mie imi plac gurmanzii, ca si io sunt. si da, 50 de kg e aschie. Dar unele asa se simt bine si daca pun 1 kg li se pare ca s-au ingrasat.
Ylari, Mirci doarme mai iepureste ca mine. nici sa ma misc pe langa el nu pot, ca s-a trezit... dar sa-l imbrac dupa ce a adormit..
Ce zici de propunerea Adrianei cu intalnirea joi?. Daca tot a venit soacra-ta acasa...
Ia aici un si sa nu te mai necajesti, biata de tine, imi inchipui cat iti e de greu.
Leeloo, sanatate multa lui Tudorel, ooof, bietul de el. sper sa-i treaca repede! Ma bucur ca e mai bine!
Jady felicitari pentru dintisori!
Alysh, ei unul blond mi-as alege si eu ca si mie mi-e tare mila de copilasii parasiti si contemplam ideea de a adopta daca nu ramaneam...Dar m-a ajutat Dumnezeu!
Fecian ce dulce e Gabriel!! si ce mult papa...Al meu daca mananca 80 ml de 2 ori pe zi ma consider fericita..si aia cu surle si trambite, il pacalesc in somn, il duc afara etc.
IAr de papat mancare solida, maxim 4 lingurite de supa pana acum.
Andrada nici soacramea nu stia ca nu e voie miere, dar a fost suficient sa-i spun de ce nu vreau sa-i dau ca nu a comentat si a spus ca fac cum cred eu ca sa stau linistita. am noroc cu ea, draga de ea, nu se baga, ma intreaba mereu cum prefer sa facem. Vaaai si eu inteleg de ce plange puiul, bietul de el
Vianne sper sa ne mai intalnim! vedeti mai fetelor cu site-urile astea, ca ma apuc si eu de tricotat!
Oricum vine iarna, merita!
Nicole, te asteptam! Profita de rasfatul de la mami!
mi_beblina sanatate Deliutei. cat despre acceptul mancarii, asa ne chinuim si noi, dar ce sa zic...sa se obisnuiasca cu gustul, nu disper...( Da' de unde ca ieri imi venea sa plang!)
Gabitzam tare asta cu bulanelul telegenic!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

neata!
scaun de masa montat, bebe in pozitie corespunzatoare,babetica spalata, castroane , linguritze, idem. piure de morcovi prezent, asteptam sa vina foamea
sunt nerabdatoare ca alte alea, parca vad ce se va alege din tot entuziasmul meu, dar speranta moare ultima
va tin la curent

RALU- de minune albastraTudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank"> MONTAJ TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Mai, nesimtitii aia de la ProTV din tot ce au filmat cu Raducu si Costi au dat pret de doar o secunda, in care se vede juma de pampers si un copanel in care intra acul de la vaccin. Si doua degete de-a le lui taica-su, care il tinea pe pitic. Gata, s-a dus cu cariera noastra in televiziune Da' are un bulanel tare telegenic Raducu meu

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mi se parea mie ca il cunosc pe copanel de undeva

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza si de la noi

Raportam primul somnic pe burtica S-a culcat piticul pe la 9 aseara, iar dimineata la 6 jumate l-am gasit pe burta - m-am si speriat, ca nu ma asteptam sa il gasesc asa... si mi se parea ca are capul intr-o pozitie aiurea Dar cred ca ii place asa, ca la 8 jumate s-a sculat :)

La diversificare, incheiem cu brio capitolul para si deschidem azi capitolul piersicutza :) Pana acum ne merge foarte bine, papa cate un fruct intreg, fara mofturi prea multe. Ca sa imi ia fructele eu il mai "infometez" - adica ii dau masa diversificata la 4 ore de la masa anterioara. In general el papa cam la 3 ore - 3 ore jumate. Si am remarcat ca motivul pt care mai face mofturi la masa e ca nu ii este foame, efectiv. Asa ca mai prelungesc pauza dintre mese - e o idee si pentru mamicile cu bebici mofturosi la masa de fructe/legume :)

De asemenea, fetele cu bebi care se scoala noaptea, incercati daca nu sa suprimati de tot masa de noapte, macar sa mariti pauzele dintre mese. Stiu ca la cele care alapteaza este mai greu ... dar asa se obisnuiesc ei sa doarma toata noaptea.

Si mie imi e drag sa stau cu bebe in brate si sa il miros dar incerc sa nu devin dependenta de lucrul asta si alternez: intr-o seara il giugiulesc mai mult, a doua zi - mai putin. Tot o chestie pe care am remarcat-o eu noi dezvoltam mult mai repede dependente fatza de bebi decat ei fatza de noi Adicatalea bebele meu nu are nevoie de mine sa adoarma - in schimb eu da Si daca as ceda nevoii mele de a il tine in brate etc - e clar ca si el s-ar obisnui asa si dam dintr-una intr-alta Adevarul ca atunci cand plange nici eu nu ii rezist ...

Gabitza - super haioasa ai fost cu protvul lor :p
Iulia - nu inseamna ca daca bb nu face febra nu i-a prins vaccinul. E chiar mai bine. Vad ca voi tot povestiti de efecte negative - noi nu am avut nik - doar o data febra 38 - i-am bagat paracetamol in poponetz si s-a culcat bine merci. Iar Rotarixul l-am facut si noi - cum spun si fetele, kk a fost un pic ciudat dar atat.
Cat despre serviciu - daca o ai pe mama disponibila, profita de chestia asta si fugi la serviciu :) Nu inseamna ca nu iti iubesti pitica :) Inseamna ca esti o femeie normala, care are si sotz, si job, si bebe. Sa va mai zic ca mie mi-a revenit libidouul dupa ce am reinceput munca ? Parca si Alysh se mai lauda cu asa ceva hihi :) In orice caz, e mai mult decat libidoul, e o pofta de viata - la mine asa s-a intamplat. Ieri am fost la un meeting la client, mi s-a parut super :) Joi plec la Rotterdam iar saptamana viitoare tin un training de 3 zile la client. La sfarsitul lunii plec 1 saptamana la Cracovia iar cand vin avem petrecere de mos Nicolae tot la Rotterdam :) De-abia astept :) Asta nu inseamna ca imi iubesc bebele mai putin :) Eu una iti doresc sa iti gasesti un job unde iti face placere sa mergi - asta mi se pare cel mai important.

Fug la munci acush - mai voiam sa le urez piticilor bolnaviori sanatate multa !

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ralu_t Bafta la diversificare!! Tinem pumnii....vad ca ne tinem serios unii de altii...eu am icneput de 3 zile cu supica.
Simonix ce de evenimente la orizont! Si mie imi placea la firma, in fiecare luna puneam de alta petrecere....dar nu-mi permit sa platesc bona si sa stau 12 ore la sv. asta e...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna fetelor.

Sa nu ma dati disparuta, dar eu in weekend nu reusesc sa deschid calculatorul, si in timpul saptamanii nu reusesc totdeauna sa intru din cauza copilitei care-mi cere tot timpul atentia.
Acum e treaza si nu stiu cat voi reusi sa scriu.

gabitzamam vazut azi-dimineata csid,si chiar ma gandeam daca nu cumva copanelul ala dragut e al lui Raducu ,si-apoi am vazut confirmarea aici pe forum

MissParker nu te ingrijora ca David nu se intoarce. Fiecare copil se dezvolta in stilul lui. Julia se intoarce pe burtica dar numai pe dreapta, in schimb ea gangureste destul de putin fata de alti bebelusi de varsta ei.Si Julia se trezeste in ultima vreme de 2-3 ore pe noapte,dar nu se culca la 6 ca David, ci la 22-23 . Aseara de exemplu a adormit pe la 23, s-a trezit plangand la 23:40 - am adormit-o in brate leganata,si-apoi a cerut papa la 4 si la 6:20 si s-a trezit la 7:40. Deci, cred ca noptile alea de 7-8 ore de acum o luna au fost pura intamplare.
Partea buna a mancatului noaptea e ca a luat in greutate luna asta 700 grame. Nu mi-a venit sa cred cand am cantarit-o zilele trecute.
Pana la 6 luni o sa-i dau sa pape noaptea daca-mi cere, apoi voi trece pe ceai sau apa noaptea. Sper sa adoarma asa, desi eu prevad multe urlete pana se va dezobisnui de tzitzi noaptea.

Reallaura bafta multa la diversificare.Noi vom incepe doar in 15 noiembrie,cand va avea Julia 5 luni jumate.

cleo ce lucruri frumoase stii sa crosetezi

Andree27 am vazut poze noi cu Eric. E tare dragalas . Imi pare rau ca nu l-am vazut treaz cand ne-am intalnit.

monik Rotarix l-am facut si noi la 4 luni fara nici o restrictie de papa inainte sau dupa.La 6 luni vom face rapelul.

Am citit povesti si vazut poze cu soacre (brrrrrrr).
Am vazut poze cu dintisori. Ce dragalasi is bebeii cu dinti.

Multa sanatate copilasilor bolnaviori.

Ma scuzati ca nu fac nominalizari, dar nu am timp sa citesc din nou in urma.

Ma duc la Julia ca vrea sa se dea jos din bouncer si nu e legata.

Poze
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

'neatza si de la noi, fetele!
declar o noapte ceva mai linistita, dar fomila a mea se trezeste in continuare la 5 si vrea sa manance. cu greu o mai pacaleste soacra pana pe la 6, dar asta este maximum. apoi, cand eu si alexandru ne pregatim de pelcat de acasa, mi se pare ca abia asteapta sa pelcam, sa se culce si ea in liniste. este asa de obosita, eu as pupa-o, as muzoli-o, dar ea zambeste usor si inchide ochii, parca ar zice: "mami, stii ca imi place, dar acum sunt obosita". doamne, cat de mult o iubesc, defalpt ii iubesc pe amandoi... asa imi vine sa ii strang la piept si sa ii pup, mi se pare ca nu imi ajunge niciodata. si asa cum zicea simonix, cred ca mai dependenti suntem noi de ei decat ei de noi.

laura, pai poate va hotarati la o saptamana de vacantza intr-unul din parcurile astea si ne vedem acolo. parerea mea este ca o saptamana este putin cam mult, noi ne-am cam plictisi, alex niciodata. dar un weekend prelungit merge ca focul. ar fi o idee pt fetele din belgia, germania, olanda, si, de ce nu, chiar si din romania. uite aici e parcul unde am fost noi: www.centerparcs.nl/NL/NL/parken/erperheide" target="_blank">parc.

fetele, va intrebam si eu ieri: ce recomandati voi importiva constipatiei?
ieri i-am schimbat laptele, i-am schimbat apa plata cu care i-l fac, i-am dat morcov ras in piureul de fructe. deocamdata nu este nico schimbare, ieri tot asa, precum o caprita a facut. stiu ca trebuie sa treaca vreo 2-3 zile, dar vreau sa mai aflu si parerile voastre. as vrea sa incerc totul inainte de a emrge la doctor.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

BB doarme de la 8 si un pic, il astept cu fructele pe masa si el nimic...Cred ca se reface de la starea asta d eraceala ii tb mai mult somn...Mai bine dormeam cu el.
Sis
Ralu_t, spor la diversificare..Sa mearga ca pe roate..
Simonix...ce frumos..auzi, vin si eu la sv tau ca al meu nu-i asa misto...Da ce fac cu copiii??

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput