Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

Moni, felicitari lui Robert pt.primii pasi facuti nesustinut. la cat mai multi.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Chiar acum iti admiram papusica in album...
Doamne ce dulceata ai tu acolo... :
http://picasaweb.google.com/nemaary/DariaMariaLunaANoua#5257795639702534770

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ven ma bucur ca le-ai gasit si iti plac si in realitate!
Am vazut doua perechi de prieteni de joaca carora le sta tare bine impreuna!

Ereena eu am gasit Misura din faina integrala de grau si alte cateva cereale, fara zahar , sare , ii plac mult lui baby si ii maseaza gingiutele fiind mai tari. Am luat azi ultimele 4 pachete (si ai vazut ce multi biscuiti contine un pachet)din kaufland, hihi.

fetelor eu zunt avion, mama vine noaptea sa ma pot odihni si eu,ca bebe se trezeste des , iar ziua e un marait si jumatate si nu sta locului, il las sa umble pe unde vrea si tot maraici este, vrea sa mearga cred si e foarte agitat, numai in picioare e toata ziua.

Elia ca ai intrebat de noi!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Danibv Doamne tu, ii calca pe urme la tata-sau! Si cu ce seriozitate face el "slujba"!Am ramas masca!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia

laura_d, eu nu i le mai calc de mult .

Camelia si Laura (06.02.2008)

nici eu

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

ema,, mie mi se par super ok biscuitiisi am vazut ca au diferite compozitii, cu cereale, fibre, iaurt degresat, si sunt fara zahar .si eu cred ca sunt ok pt bebe . macar din astia gasesc la noi mereu ssi sunt is mai ok la pret .la fel ca nestle dar au 400 gr.
deci si milan isi freaca gingiile cu ei am si eu unul acsa care face la fel

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

lauraD la multi ani pentru Dimi frumosul! ca ti-a fost dor de noi!

Am niste intrebari fetelor, caci pe langa agitatia mare de care da dovada l;ately, fi-miu nici nu prea mai mananca,am incercat si retete din topicul zuzelor, nimic nu-i place, asa ca in disperare de cauza i-am cumparat niste borcanele nestle

1 unde gasesc borcanele cu meniuri de legume cu carne HUMANA?

2 cum se dau borcanelele NESTLE DUO? de amesteca cele 2 chestii? el un borcanel intreg nu mananca, asa ca sunt sanse sa nu ajungem la stratul 2 din borcan...

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna!Cam rar pe forum dar uneori am impresia ca zilele sunt prea scurte.Vanessa a stat acasa saptamana trecuta si m-a terminat.Abia astept sa terminam tratamentul sa o pot duce din nou la gradinita ca nu mai rezist.Nu vrea sub nici o forma sa imparta jucariile cu Albert si i le trage din mana iar el plange de nu mai poate.Are momente cand il iubeste si momente cand nu il suporta.Ce va face cand va veni inca un bebe?Am pus si cateva poze noi cu Albert in albumul de la 10 luni.Pupici tuturor.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 16+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia

laura_d, eu nu i le mai calc de mult .

Camelia si Laura (06.02.2008)

si cum ai facut sa scapi de "boala" asta a calcatului...?
ca eu nu reusesc..
desi vreau
si sufar ca o fac

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui danybv

emabucuresti , lalaD saru`mana

Fetelor ia uitati ce face fiul meu cand stau eu la calcutator si vorbesc cu voi , il imita pe tata lui
Va zic cam despre ce zice el aclo : aiiuia = aliluia, painte = parinte , adica biencuvinteaza parinte , de fapt el face un ritual pe care il vede la biserica , va ve-ti da voi seama ce zice el acolo , il puteti vedea AICI

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Foarte frumoasa filmarea, ce frumos canta el acolo, ce a vazut la tati asa face si el, bravo Andrei.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Citat:
Fetelor ia uitati ce face fiul meu cand stau eu la calcutator si vorbesc cu voi , il imita pe tata lui
Va zic cam despre ce zice el aclo : aiiuia = aliluia, painte = parinte , adica biencuvinteaza parinte , de fapt el face un ritual pe care il vede la biserica , va ve-ti da voi seama ce zice el acolo , il puteti vedea AICI

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Dany...sa pic de pe scaun nu alta!! E grozav Andrei..si cat de serios!! Pupa mama pe el de scump si dulce!

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput