Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui danybv

emabucuresti , lalaD saru`mana

Fetelor ia uitati ce face fiul meu cand stau eu la calcutator si vorbesc cu voi , il imita pe tata lui
Va zic cam despre ce zice el aclo : aiiuia = aliluia, painte = parinte , adica biencuvinteaza parinte , de fapt el face un ritual pe care il vede la biserica , va ve-ti da voi seama ce zice el acolo , il puteti vedea AICI

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

nu reusesc sa vad clipul...
intru de acasa!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Dany, ce concentrat si serios a Andrei, la ce face acolo!

Si l-am vazut si pe Albert; este scump foc si e copia ta, fidela, Dana!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

DANY e un scump Andrei.M-a dat gata cu seriozitatea lui.Oare va deveni preot ca si tatal lui cand va fi mare?Si Vanessa cand se joaca e serioasa dar ea se ocupa mai mult de imbracat\dezbracat bebe.De fapt ea ma imita pe mine in gesturile mele fata de Albert.Pupici celor doi pitici scumpi.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 16+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Fetele care plecati in Austria sau alte locuri frumoase de sarbatori, va invidiez! Eu nu mai am curaj sa plec cu bebe in concediu ca nu sta o clipa locului , decat poate daca o iau si pe mama cu noi. Oricum nici acasa nu il las inca, e prea mic. asa ca noi spunem pas la vacanta de iarna anul asta. Avem prieteni buni ce pleca in Austria si ne tot intreaba daca venim, dar nu pot, nici cu el nici fara el, nah, asa ca stam acasa. Poate o sa furam in ian-feb un weekend la ski in Predeal sau poiana. Elle e super super pensiunea pe care ne-ai aratat-o.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Dany, ce concentrat si serios a Andrei, la ce face acolo!

Si l-am vazut si pe Albert; este scump foc si e copia ta, fidela, Dana!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Chiar seamana cu mine?Toata lumea spune ca e tati in miniatura.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 16+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Uitam sa spun ca am vazut poze din vacanta lui Miri si m-au binedispus instantaneu! mi s-au mai incalzit si mie incheieturile la vederea peisajelor superbe scaldate de soare in care s-au rasfatat baieteii frumuseii si parintii lor!Foarte tare poza intitulata -aici ne prefacem ca suntem cuminti- , hihi!

Mergi la inceput

EMA nici noi nu vom merge in vacanta iarna asta din motiv de burtica.Sper sa nu fiu nevoita sa stau in pat ca la Albert si sa nu pot iesi deloc afara.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Dana, uite aici mi se pare ca seamana cel mai mult cu tine; poate e chestie de moment si depinde de expresia fetei intr-un anumit moment; si-atunci pot esemana si cu tati. Dar in poza asta seamana cu tine.
Cel putin, asa mi se pare mie.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Dana ma bucur ca mai intri.Am vizionat pozele cu Alebert cel frumos si am vazut ce de jucarii are deja!Imi place fatzuca lui rotunda si ochii mari.

LauraD nici eu nu mai calc hainutele de mult.Ma refer la cele de casa, dar cele cu care iese la plimbare si is foarte sifonate, atunci da.

Mai zuzici, eu ii fac acum la Razvi o reteta de pe forumu cu retete, piure cu avocado.Da nush daca sa pun avocado crud razalit sau copt?
Ma luminati voi, please?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Dana tin pumnii sa ai o sarcina usoara! Tu ai avut curaj asta vara sa lasi copiii cu bunica parca, si sa pleci doar cu sotul, si Albert atunci era mai mic decat va fi Milan de sarbatori. Eu nu reusesc inca sa imi fac curaj, am zis ca dupa un an si jumatate o sa pot sa il las asa cca o sapt cu mama, daca vrem sa avem o vacanta in doi.

Mergi la inceput