Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (215)
Raspunsuri - Pagina 18
miflore spune:
Stiti c-a fost ziua lui Mickey, a-mplinit 80 de ani. Maine e ceva organizat la Liberty Center, asta e un mall deschis de curand prin Rahova. Eu n-am mai fost acolo dar sper s-ajung maine. Cica e ceva stil parada cu maimutoi imbracati in Mickey, Minnie etc, sunt desene animate cu ei si probabil tot felul de actiuni. Asa ca maine avem zi grea, dimineatza teatru, pranz intalnire cu Mickey si mai tarziu poate ajungem si la Baby Expo intr-o fuga. Mai vine cineva?
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Tonnia spune:
Miflore, i-as da orice sa manance, nu ma mai intereseaza cat de sanatoase sunt, sa vad ca mananca doar. Si sunt suparata ca in ultimele doua zile l-am si certat si m-am suparat pe el, poate am mai pus si paie pe foc...
alinam spune:
ziua buna!
nu mai apuc nici sa citesc da sa mai scriu, norok ca s-a stricat reteaua acum si nu mai pot sa muncesc, asa ca v-am citit.
Miflore, ia ghici? ce intrebai daca mai sunt copii cu pampers la pranz??? pai sa mai zic ca Vlad are pampers nonstop????![]()
Sanatate copiilor bolnaviori!
Jadi de unde ai luat costum de mos?
Petrut felicitari! Diana, da eu te inteleg ca ai sacrificat sticla aia scumpa
, Vlad de vorbit vorbeste de ne capiaza , a trecut ceva timp , acum avem problema pampers si cum ai sacrificat tu vinul inchipuie-ti ca la primul pipi in olita a lui vlad, doua picaturi (primele si ultimele dealtfel) l-am dus in magazin si si-a ales o masina din cars de 80 roni
, probabil la primul kk prestat la olita ii iau direct un bmw.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
alinam spune:
Tonnia si Vlad are perioade din astea cu mancarea, ii fac tot felul de chestii si imi vine sa plang ca nici nu se atinge, solutia salvatoare: il las o zi sa faca foamea, nici nu ii amintesc de mancare si seara il duc la mc si uite asa rezolvam problema, nesanatos, da eu sunt incantata ca are ceva in stomac, nesanatos da are, deci al are perioade de cate 2-3 zile cand vrea doar lapte.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
mary ilie spune:
ALINA ,hai ca ai fost simpatica cu BMW-ul
O sa faca el si la olita sau wc.
Si eu ii pun pampers in timpul noptii , si nu e dimineata sa-l gasesc neutilizat
stiu ca e din cauza laptelui pe care-l bea seara la culcare si dimineata la 7, dupa care isi continua somnul inca pana pe la 8.30 dar daca-l dau jos din pat la pipi s-a dus si somnul. Ii pun si cand doarme la pranz, am avut tentative si l-am lasat fara dar se intampla sa faca pipi in pat cam o data pe saptamana, si nu se trezeste, descopar cand merg sa-l trezesc dupa 2-3 ore de somn si il gasesc rece tot si ud, asa ca prefer sa-i pun pentru siguranta.
Cu mancarea, stiu, asa am mai citit si eu, ca trebuie sa-l lasi sa i se faca cu adevarat foame, dar crezi ca eu pot sa-l las o zi nemancat? nuuu, nu rezist, am remuscari si daca a sarit o masa.
TONNIA daca l-ai dus si la doctor si n-are nimic, ai rabdare, o sa-si revina el. Nu-l mai certa daca nu mananca, desi e greu sa nu te exteriorizezi .
MIFLORE distractie placuta maine, ce zi plina aveti!!!
andreeeea spune:
Puiuti de Jadi, Oana si alti bolnaviori, sa va faceti bine repede, sa nu mai ingrijorati parintii!
Maria e la a doua amigdalita intr-o luna (de fapt e aceeasi, rabufnita). Eu cred ca aerul rece inhalat i-a provocat-o, ca o mai scoatem seara, desi e frig, si nu foarte infofolita. Chiar, voi cum mai imbracati copiii acum? (dati pe sub pantalonasi ceva, caciula e legata sub barba, fular, ceva? - ca noi cu palariute si rochite cred c-am racit
)
Citind despre problemele cu mancarea, am realizat ce diferit mananca Maria acasa si la gradinita. Acasa face mereu mofturi, solicita doar ce vrea ea (de obicei ou si uneori ciorba), iar la gradinita mananca absolut tot ce i se da (mai nou si branza cu smantana, mancare pe care nu a pus gura de cand e ea). Cand aud ca a mancat varza, fasole verde, ardei umpluti, parjoale, lapte, muraturi etc. (pe care nu pune gura sub nici o forma acasa) o intreb de cateva ori daca ea chiar a mancat tot si zice zambind ca da, iar educatoarea a confirmat ca mananca fara nici un fel de obiectie
. Imi mai povesteste despre vreo doi colegi care "nu vor sa manance si care vor ramane mici".
Andreea,
20+ cu
si mami de MARIA (5 oct 2005)
mary ilie spune:
ANDREEA cum te mai simti?
Si eu patesc la fel, imi mai spun uneori educatoarele ca a mancat tot, diverse mancaruri pe care eu stiu bine ca nu le gusta macar, si zau ca uneori nici nu le cred.Andrei imi spune invariabil ca el a mancat tot si are muschi, zi de zi.![]()
anya spune:
Buna seara!
Deni (ss), anul trecut doamnele au primit ceasuri, acum 2 ani genti de piele. Sa stii ca si Calin a avut ganglionii umflati de cand s-a nascut, pana pe la vre-o 2 ani. Acum parca nu mi se mai par. Cand mergeam la medic ne intreba daca a fost de curand racit, ca de-aia poate...Sper sa treaca si la voi repede. Am vazut subiectul dechis de tine si chiar vroiam sa te sun.
Am fost azi in vajaiala pe la babyexpo si m-am scuturat de vre-o 2 milioane pe habar n-am ce. Niste dulciuri, cate 1 pereche de manusi, o caciulita, un stik de la Mustela pt buze si obraji, spuma de baie - niste fleacuri.
Am vazut ghete si cizmulite ajungand pana la 199 lei perechea. Mie mi se pare aberant sa dau atat. Doua perechi/copil pe sezon x 2 copii

Sa fim seriosi. Le-am luat cate un rand no name chinezesti cu 35 lei si mai vad eu. Anul trecut am facut comparatia intre perechile Melania si cele luate ieftin si s-au comportat identic.
Jucariile erau cam de bb-lusi. Astept kidex-ul.
Cat despre excursia in Gara de Nord, acum e destul de frig, asa ca daca inghetati si copilul nu vrea sa mai plece, il pacaliti sa intre la McDonalds si ii luati un suc sau ce vreti voi, va asezati la geam si vedeti trenurile de la caldurica
.
Hai sa ma laud si eu. Calin nu mai are pampers din iunie (nici ziua nici noaptea). Si nu au racit de loc pana acum. Sper sa le fie bine si in continuare.
Pup puiutii bolnaviori, sa se faca bine repede!
Ziua copiii mananca la gradinita, iar seara stam toti in sufragerie la televizor, mancam si ne uitam la desena sau mai rar la vre-un film sf. Deja i-am vazut jucanduse de-a "goaulzii" (Stargate)- cica nu mai au nevoie de lanterne ca le lumineaza ochii
diana_n spune:
Multumim frumos tuturor !
A trecut in topul celor mai frumoase momente din viata mea
Nu-mi vine sa cred ca ieri dupa 40 min. de miorlaiala " veau afa-a mashinutz" si eu ii tot ziceau ca iesim afara cand vine tata de la serviciu, i-am zis "taci ca nu mai pot" 
Alina ma bucur mult pentru Vlad. Alex a lui Kid deja e pe drumul cel bun ![]()
Peter se lasa cumparat de stickere ca sa faca pipi, iar pentru mareata treaba l-am ademenit cu masinutze, cu bomboane (tocmai descoperite si cu aura de lucru nou). Dar nimic, prefera sa renunte la jucarii si bomboane si striga "no kk, no candy !"
Diana si Peter (3 oct 2005)
alexuta2005 spune:
Anya ce frumos ca baietii tai au experimentat atatea mijloace de transport.Din pacate Alexia a mers doar cu masina si o singura data cu autobuzul cand a fost foarte incantata.
Oana si Alexia trece prin faza cu incapatanarea.La ea e invers, nu vrea deloc sa-i dau eu sa manance, cand vad ca se chinuie eu vreau sa o ajut dar nu vrea.
Jadi sanatate multa lui Vlad 
Miflore felicitari petru depasirea pragului.Din pacate noi suntem sub prag si la greutate ca sa nu mai vorbesc de inaltime caci s-a blocat la 90 cm si nu mai vrea deloc sa creasca.Acum e un avantaj cu greutatea caci fiind scunda, ea are cam 13 kg,nu arata deloc slaba e chiar rotunjoara.
Alexia are pampers doar noaptea.
Ma gandeam sa ajung si eu duminica la Baby expo, inca nu stiu sigur daca o sa merg.
Alina si noi am trecut prin faza cu olita.Dupa primul pipi la olita am alergat sa o cumparam pe Fifi, dar atat a fost ca nu a mai vrut sa faca o perioada de 3 luni si apoi dintr-o data a venit la noi sa ne spuna ca vrea sa faca pipi la olita.Eu atunci eram ocupata in bucatarie si ii zic :fa in pampers,ea nu si nu ca vrea la olita si asta a fost.De atunci face la olita chiar daca are pampers pe ea.
Andreea inca nu i-am dat strampi pe sub pantaloni, are caciulita legata sub barbie si fular ii dau pentru ca vrea ea caci a vazut la alti copii.
Si Alexia mananca foarte bine la gradinita, dar fara fructe.
Anya zici ca erau de bebelusi jucariile?
Trebuie sa iau niste lego pt nepoteii mei care vor veni din America si pentru Alexia cadouri de Craciun si ma gandeam ca o sa gasesc acolo.Daca e asa atunci nu as mai veni la Bucuresti, ma duc in Carefour aici ca am vazut ca au ceva oferte la jucarii.