Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (215)
Raspunsuri - Pagina 19
Ioana75 spune:
Salutare! Long time no see
, dar noiembrie e ultima luna din trimestru/an in firma, si incerc sa-mi fac obiectivele pe ultima suta de metri
.
Marinela, la multi ani si sotului pentru 8 noiembrie
. Da, si noi (toti 4
) adoram ciocolata. Miruna face diferenta intre limbi, dar daca aude spaniola, tot engleza zice ca e. Nu stiu acum de cind invata franceza cum e, ca nu am testat daca recunoaste franceza. Foarte frumos ai scris
.
Dana Lucia, m-am amuzat copios de replica lui Alberto referitoare la corpul fetitei de la inot
. Felicitari pentru progresele nazdravanului!
Casiana, la multi ani! De cind face Casiana si franceza? E bine ca are educatoarea ajutor la ore, sa corecteze copiii![]()
Anto
, multumesc.
Ruxandra, sper ca esti mai bine.
Mihaela, multumesc frumos pentru poza
. Super patut i-ai luat, trebuie sa iau si eu 2, ca sa nu se bata de la el.
sa vina o perioada mai relaxata si pentru tine, ca te muncesc cam mult aia de la serviciu. Felicitari pentru cele 14 kg
.
Mary, si noi avem sedinte cu parintii - ne-a dat in septembrie programul de sedinte si serbari pe tot anul.
Oana, sper ca Iosua e sanatos acum.
Andreea, ce frumos ca Maria se gateste ca printesa care merge la bal. Felicitari pentru cele 2 carucioare bleo
.
Diana, felicitari vorbaretului Petrut
!
Antonia, succes cu pofta de mincare a lui Dinu. La noi e pe dos, o mai sui pe Miruna pe cintar si ma bucur cind vad 19.x (si nu 20).
Alina, succes cu pampersul. Nici eu nu credeam ca o sa scapam de pampers prea curind, dar s-a intimplat rapid (totusi nu din initiativa ei, ci a noastra).
Si noi am scris la mosh, alegind ca si anul trecut din pliantul carrefour
. Problema e ca inca nu am ajuns sa cumpar Hello Kitty cu rochita albastra si laptopul cu Barbie, sper sa le gasesc saptamina viitoare.
Miine dimineata vine soacra, asa ca saptamina viitoare o sa mai intru seara pe forum.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
alexuta2005 spune:
Ioana, Alexia face franceza de anul trecut.Dar acum repeta grupa mica asa ca e cumva in avantaj fata de multi dintre colegi ![]()
La gradinita fac franceza ,engleza si de cateva saptamani si muzica cu o doamna care am inteles ca e soprana la Filarmonica Pitesti.
Acum sa nu crezi ca invata foarte multe lucruri, pana acum au invatat sa numere, culorile, cateva animale si cateva cantecele si poezi.Profesoara lor pune mare accent pe repetitie si repeta foarte mult notiunile invatate.Imi place ca atunci cand invata cantece sau poezi invata si traducerea in romana stie ce inseamna fiecare cuvant.
La gradinita asta pun accent mult pe educatie, au mancare buna, nu lipsesc fructele,insa ca au un mare minus spatiul cam inghesuit.E o vila mica care abia de anul acesta au inceput sa o doteze mai bine.
Eu am trecut peste minusul asta si am preferat sa o duc aici chiar daca in oras sunt gradinite mult mai luxoase.
miflore spune:
Inteleg ca Alina e pe prima pozitie la concursul cu pampersii! Deocamdata!![]()
Am atins toate obiectivele propuse pentru azi, adica teatru, liberty center, baby expo si mall-ul de langa noi, mai precis piscina cu bile. Ana era rupta dar se tinea bat. Am luat si noi cateva flecustete de la baby, cosmeticale, niste protectii pentru saltea - poate poate scapam de pampers - o carte, un cd. A fost dragut ca la locul de joaca pentru copii a venit Mos Craciun si s-a infipt fi-mea sa vorbeasca cu el. Chiar m-am mirat ca Ana e totusi rusinoasa in prima faza. I-a turuit fel de fel,o intreba, n-o intreba, cum o cheama, cantecele, ce cadouri vrea. Era in mare verva.![]()
Nu stiu ce face dar isi tot da cu limba peste buze si s-a inrosit, practic conturul buzelor s-a marit, stiti voi despre ce vorbesc. Cu ce sa-i dau, aveti vreo idee? De la ce-o fi asta?
Tonnia, bafta, sa treaca Dinu cat mai repede peste perioada asta! Te cred ca esti dispe.
Noapte buna!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Casiana, ce bine ca Alexia face franceza de anul trecut. Miruna face de 2 luni, si deja stie destule cuvinte. Tot pentru educatie am ales gradinita, nici la noi nu e lux
.
Mihaela, ce frumos ca ati avut program asa de plin! Daca aflam de ziua lui mickey mai devreme, mergeam si noi, pentru ca miruna este cel mai mare fan mickey&co. Am fost si noi in Liberty saptamina trecuta, si i-a placut mult patinoarul, vroia si ea, dar nu am mai prins bilete pentru ora respectiva asa ca am aminat pe alta data.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
alexuta2005 spune:
Mihaela si Alexia isi da cu limba asa de si-a mai facut un contur rosu in jurul buzelor.Nu reusec deloc sa o conving sa nu mai faca.
Ma bucur ca Ana s-a distrat ieri.
Ioana, Miruna face numai franceza? La voi la gradinita se face si sport?(stiu eu inot, dansuri)?
Noi am renuntat sa mai venim la Baby expo asa ca aseara am lasat-o pe Alexia la buni si am plecat la Carrefourul de la noi sa cumparam jucarii.
Am gasit pentru nepoti ce cautam, numai petru Alexia nu am gasit.Ea vrea "casa lui Thomas", un pod si pe Thomas mic.Am gasit un set de 2 poduri, pe Thomas mic dar depoul nu l-am mai gasit.Am fost si Auchan si nu-l aveau.Azi poate ajungem in Metro.
andreeeea spune:
Hai sa-mi manifest si eu parerea de rau: desi Maria e foarte interesata, din pacate, la gradinita nu fac nici limbi straine, nici sport si nici macar nu-i scot afara, ceea ce ma intristeaza foarte tare. Engleza fac de la anul, iar pana atunci invata singura cantecele si expresiile pe care le mai aude la BE si Brany Baby (pe care le-a redescoperit), pocind, evident, multe cuvinte.
Mary, eu ma simt "la fel"
. (adica nu pot cobora din pat mai mult decat pentru toaleta si masa, rareori si sa o imbrac pe Maria, pentru ca incep durerile care ma tin vreo 2-3 zile si apoi cedeaza, dar mai rau e ca in momentele cu durere de burta nu ma pot gandi decat la ce e mai rau, desi fac eforturi mari sa-mi pastrez optimismul. Am mers la eco aici in oras - culcata in masina- si totul pare ok cu bb+bb, iar saptamana viitoare trebuie sa ajung in Iasi pt morfofetala, dar nu stiu cum as putea ajunge, ca efortul peron-taxi etc. sau trepidatiile masinii sunt foarte riscante pentru mine. Daca nu stiu formula magica pentru teleportare...) Multumesc de intrebare, m-am mai racorit putin
.
Andreea,
20+ cu
si mami de MARIA (5 oct 2005)
miflore spune:
Buna zanelor!
Ieri am fost cu Ana in Moghioros la pranz, cred ca erau 3-4 copii in tot parcul. Am stat vreo ora pana ne-am congelat bine.
Ana vroia la saltea pe vantul cel napraznic, hahaha, m-am dus cu ea acolo sa vada cu ochii ei c-au dezmembrat-o.
Ioana, si Anei ii plac patinoarele dar mie mi-e frica s-o pun pe patine cu betele ei de picioare... poate la anul! Chiar, Kid, tu ai pus-o pe Alex pe patine sau pe rotile?
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
marinela79 spune:
Salutare si o saptamana usoara.Urasc ziua de luni, noroc ca nu am avut de mers la lucru de dimineata, imi iau revansa spre seara, dar tot luni e si tot molesita sunt.Am avut un week-end plin de Mos Craciun.Am fost la parada mosului, apoi ieri am fost intr-un magazin unde l-am intalnit pe mosul si renii lui, ne-am pozat si ne-am distrat,am papat in oras, ca pe IAris il apuca foamea numai cand trecem pe langa locuri special amenajate pentru papa, si care te atrag cu mirosul.Dar jur ca am mancat cat de cat sanatos
.Iaris iubeste orezul, sub orice forma, dar sa nu fie "murdar",adica cu verdeata, plus carnita de pui si ceva salata si scapam cu el.
Ioana,multumim pt urarile de 8 nov.Mai pune si tu poze sau macar link-ul de la site-ul bunicii sa vedem minunatie de fete.
Andreea,
si Doamne ajuta sa fie bine.
Miflore, a va fie d ebine aerul curat si rece din parc.IAris iese zilnic afara si nu se satura si nici nu se plange de frig.Eu ma bucur ca e frig ca asa mai scapam si noi de bacterii si e mai siguranta afara decat in locuri calduroase si pline de lume, cum sunt magazinele.Eu prefer frig doar din acest punct de vedere, ca in rest, cred ca am fost urs intr-o viata anterioara.Nu as iesi din casa iarna.Mi-ar place sa pot ierna la gura sobei cu o cana de vin fiert cu scortisoara in mana si citind o carte buna.Dar astea sunt vise.
Diana felicitari lui Petrut.Eu zic ca pentru voi e un pas important chiar daca pentru ceilalti poate parea ceva banal.Stiu ca nu e asa, avem si noi prieteni cu un baietel de aceeasi varsta cu ai nostri pe care il asteptam cu sufletul la gura sa il auzim,mai ales ca situatia nu e prea roz, e in teste de tot felul la ora actuala...iar parintii sunt foarte impacientati
Scriu mesajul asta d edoua ore,cred asa ca ma opresc ca poate il si pierd.Va pup, sa aveti o zi faina
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline
diana_n spune:
Mary multumesc frumos 
E greu cand se intampla asa ceva, iti sta inima in loc de cateva ori pe zi... Le urez prietenilor tai toata bafta posibila si sa afle cum sa-l ajute.
Era evident pentru oricine ca Peter e istet, de aceea ma ingrijoram cel mai mult. Din fericire n-a fost vorba decat de faptul ca se descurca asa de bine singur, ca nu avea nevoie sa vorbeasca. Deabia acum a ajuns la concluzia ca mai bine se puturoseste si in loc sa-si puna singur DVD-ul mai bine striga "mama, veau Shrek/Cars/Racoon/Cows a tezor (la televizor)" si e si mai bine cand zice "veau a Jillian/ Chase/Elise" iar mama il ia de mana si-l duce acolo ![]()
Andreeeea mie, 2 baietei pe langa o fetita mi se pare cel mai frumos dar posibil
Sanatate si ganduri bune !
Diana si Peter (3 oct 2005)
miflore spune:
Fetele dragele, pe unde gasesc rochite frumoase pentru anotimpul asta? Nu vreau chiar groase dar nici cu bretelute de vara. Si sa am de unde alege.![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI