Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (215)
Raspunsuri - Pagina 16
alexuta2005 spune:
Pai nu mai stiu exact de unde stiam eu asa.Parca imi amintesc ca o farmacista mi-a zis ca e un produs homeopat si ca sa fie eficient sa fac asa.Acu am cautat si eu pe net si nu gasesc nimic despre asta.
Oare nu e homeopat?
Cred ca ma duc sa-i cumpar totusi Alexiei o sticluta.
kristinutza spune:
seara buna, fetelor!
n-am nimic de zis, doar perdelesc
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
diana_n spune:
Am stat vreo 2 zile sa ma gandesc daca sa zic sau nu, dar am hotarat sa va dezvalui marea veste: Peter vorbeste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stiu ca va anunt ca cerul e albastru, dar la noi a fost innorat cam 2 ani si 4 luni.
Vinerea trecuta am simtit ca ceva s-a intamplat cand, citindu-i o carte, imi termina ultimul cuvant din fraze. Am pus copilul la culcare si am deschis o sticla de vin din aia scumpa rau si tinuta pentru evenimente speciale ![]()
Ieri cand l-am luat de la scoala ambele educatoare mi-au spus ca "he's talking up a storm, he's talking a mile", parca cineva a rasucit un comutator ![]()
Inca nu-mi vine sa cred, azi am invitat o fetita la joaca si nu i-am spus nimic mamei ei, dar ea a remarcat "ia uite ce vorbeste !"
Cel mai bine ma vor intelege Alina si Kid, bafta si voua !
Diana si Peter (3 oct 2005)
cge spune:
Diana, felicitarii !!
Bravo, lui Petrut.
Va inteleg bucuria (la toti 3)![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
tangerine spune:
Bravo Petrut!Continua sa o uimesti pe mama ta!
Ramona si dulceata de Maria (10.09.05)
poze
alexuta2005 spune:
Felicitari Petrut!

Si Alexia are la gradinita un coleg care nu vorbea si de 3 saptamani vorbeste non stop.Alexia atunci mi-a zis foarte fericita "Mami Andrei vorbeste!
Tonia multumesc mult!Nu stiu de ce am luat de buna informatia asta fara sa verific.
Azi ma duc sa-i cumpar Septilin.
Tonnia spune:
Petrut, felicitari!!!
Diana, extraordinar! Nu-mi vine sa cred cum intr-o zi a inceput sa turuie! Bravooo!
Cine stie daca pe langa Septilin pot sa dau si Vit C?
miflore spune:
Bravo Petrut!!!

Copiii sunt extraordinari.
Diana, cred ca esti tare mandra!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
jadi spune:
Neata de dimineata! ![]()
Felicitari Petrut pentru turuiala
!
Tonia, da la gradi fac gimnastica pe acorduri muzicale. Din ce mi-a aratat el, mersul piticului si ceva exercitii cu mainile dar si un fel de dansuri ceva. Asta insa nu il face mai sportiv, din primavara cred ca o sa il dau la inot si apoi mai vad, nu am idee de cand se poate incepe tenisul ca la fotbal nu are atractie si la atletism nici atat
.
Eu mi-am facut abonament la Thomas ca deja am pierdut numarul din octombrie si vad ca mi-au trimis astia tot numarul 3 pe care il aveam deja. Nu e bai, mai multe poze de colorat
.
In rest aseara l-am culcat foarte greu si tot nu reusesc sa aflu ce vrea de Craciun. Cred ca aseara imi spunea de Lego cu piese mici, "ca sa le bage in gura", exact asta a fost exprimarea! Ma dispera!
Deni &
Vlad & Tudor