Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (215)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Jadi, vezi ca-ti trimit CNA-ul pe cap!
Sanatate, sa nu intre varicela la voi in casa!
Si la Viena ce faci, shopinguiesti de Craciun? Ce ma enervezi...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mai pe criza asta mondiala, bani de shopping mai putini dar sper sa avem parte de o atmosfera de pregatiri de Craciun superba si sa ne relaxam un pic inainte de sarbatori. Adica sa gasim ceva ce la noi nu gasesti. Mi-aduc aminte ca anul trecut am mers la marele brad din unirii si stateam cu mana infipta pe copil sa nu il pierd in puzderia de oameni. Si a fost un brad total artificial!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Mihaela sa ai sanatate multa!
Eu am cules de la Alexia vreo trei viroze, culmea e ca la ea aproape ca nu s-au observat si mie mi-a fost cam rau.
zilele trecute Alexia m-a speriat caci incepuse sa-i curga o ureche insa nu o durea si nici nu avea febra.Asta a fost sambata si duminica.Eu am crezut ca-i otita dar se pare ca a fost o reactie otica,asa a spus dr.Are un pic de rosu in gat in rest nimic.Nu o durea urechea nici la atingere si nu a facut nici un pic de febra.
Eu am inceput sa-i dau de o luna vitamina C (eu ii dadeam 200mg, dar dr. mea a zis ca pot sa-i dau chiar 300)si ursuleti cu echinaceea.
Acus nu stiu daca de la astea are ea asa imunitatea buna dar ma bucur caci anul trecut pe vremea aceasta treceam din viroza in viroza.
A, si i-am mai dat si ministelari cu omega 3.
Voi ati dat ceva suplimente copiilor? Ce preparate pt.cresterea imunitatii folositi ?
Dr. Alexiei mi-a recomandat Septilinul dar nu prea pot sa-i dau ca trebuie sa nu manance 30 min inainte si dupa administrare si Alexia isi bea ultima gura de lapte inainte sa iasa pe usa, dimineata.

Mergi la inceput

Deni cred ca o sa fie tare frumos la Viena.Mie imi place orasul asta desi l-am vazut in trecere mai mult.Imi inchipui cum e de craciun.
Deja incep sa te invidiez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

salutare fetele

eu sunt spalata, frezata, cu masca de fata pusa si acum imi degust ceaiul de lactatie:) l-am trimis azi noapte pe sot sa-i dea lui stefan biberon ca nu ma puteam ridica din pat; la 6 a trebuit sa ma duc ca altfel imi adunam tzatzili de pe jos:); asa ca sunt super odihnita

miflore, nu am nici o sparla cu teatrul; sun si ce gasesc aia e; o singura data am stat in randul 2; in rest, eu prefer chiar ultimul rand pentru ca maria oricum sta in picioare pe bancute ca sa vada ceva; m-am dus si fara loc; iti recomand sa iti ei nervii tari de acasa pentru frumoasa

ca imunizare, anu asta pentru prima data i-am dat mariei sinupret si luivac la recomandare doctorului; cum am inceput in octombrie, cand deja luase toti virusii posibili, nu stiu ce sa zic de efect

maria a intrat intr-o perioada de regresie in beblusenie; face pipi pe ea intentionat; cred ca cei de la gradinita ne iubesc; se limiteaza totusi la o data pe zi; si cum taica-su i-a tot zis ca ii pune pampers, aseara a tinut mortis sa ii pun; i-am pus, n-a facut nimic in el si oricum am emotii ca rezista

cu mos craciun, eu nu i-am zis nimic; sper sa le zica la gradinita; nu prea stiu ce sa-i zic, pentru ca trebuie sa inventez ceva foarte logic care sa reziste tirului de intrebari; asa ca cred ca o sa ma limitez la infomatia ca ne aduce cadouri asa ca suntem noi draguti; probabil bunica o sa-i povesteasca mai multe; chiar, voi cum ati ambalat povestea?

Ramona si dulceata de Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Noi l-am dus pe Dinu la dr pt ca nu mananca bine deloc, l-a consultat si nu are nimic, cica e efectul virozei si al antibioticului, sa avem rabdare.

Miflore, sanatate multa!

Jadi, la gradinita voastra se face vreun sport?

Tangerine, noi am avut o perioada in care a trebuit sa-l convingem pe Dinu ca exista Mos Craciun pt ca nu credea, acum e usor sceptic vad dar parca a inceput sa creada din nou.
La gradinita se strang jucarii pt copiii din orfelinat si i-am spus lui Dinu sa aleaga jucarii pe care sa le daruim altora mai nevoiasi si mi-a spus: nu mai bine ar veni Mos Craciun decat sa le dam jucarii vechi? Si mie mi se pare aiurea acum, mai bine se strangeau bani si se cumparau unele noi...

Pentru imunizare am inceput Septilin, nu am nicio parere deocamdata, il ia de 10 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Tonnia, Casiana, !
Ce tare-i Dinu! E f. logic ce spune el in ideea in care Mos Craciun exista.
Sanatate multa Alexiei!
Eu nu-i dau nimic Anei pentru cresterea imunitatii, m-am gandit insa si eu la idee. Dar doar m-am gandit. Ana nu e in colectivitate si asta a fost un factor important.
Ramona, zici sa-mi pregatesc nervii de otel, sa inteleg ca este o super piesa!!! Revin cu impresii dupa ce-o vad daca nu-mi fac sepuku in timpul ei. Si Ana e la capitolul bebelusenie in continuare, vrea sa se transforme in Degetica cred, sa se micsoreze, sa se micsoreze, sa se micsoreze...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Tonia, nu stiu ce sa zic, Alexia anul trecut a luat cam 3 sticlute de Spetilin.A racit foarte des insa a facut forme foarte usoare.Parca o data sau de 2 ori a avut ceva mai serios, cu febra mare.A si a avut de Pasti o enteroviroza serioasa.In rest muci si tuse la greu.Nu stiu daca asa are ea sistemul imunitar sau daca Septilinul a ajutat-o.Educatoarea ei spunea unei mamici ca Alexia e cel mai rezistent copil din grupa.
As incepe si eu iaras cu Septilinul dar oare o avea efect daca nu tin cont de regula aceea cu 30 minute inainte si dupa ce il ia, nu trebuie sa manance sau sa bea nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Alexuta, de unde e regula asta, ca in prospect nu scrie nimic? Eu nu am respectat-o ca n-am stiut. Chiar m-am mai uitat o data acum si nu scrie asta.
Cred ca asta e o regula in homeopatie dar nu e cazul.

Mergi la inceput

Pai nu mai stiu exact de unde stiam eu asa.Parca imi amintesc ca o farmacista mi-a zis ca e un produs homeopat si ca sa fie eficient sa fac asa.Acu am cautat si eu pe net si nu gasesc nimic despre asta.
Oare nu e homeopat?
Cred ca ma duc sa-i cumpar totusi Alexiei o sticluta.

Mergi la inceput