***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (82)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Nu am avut net cateva zile si iar am ramas in urma.
Sorina ma intrebasei unde ies de obicei cu Andrei. Cand sunt eu acasa prefer sa-l duc in parc, dar cu mama sau cu socrii iese de obicei la locul de joaca de la Racheta, deci stam prin aceeasi zona.
S-a tot vorbit in ultima vreme de cat vorbesc capsuneii, ce stiu, ce mai invata. Legat de vorbit citisem la un moment dat undeva ca la varsta asta copii se concentreaza de obicei pe dezvoltarea doar a unei abilitati. Asa ca daca merge foarte devreme se concentreaza sa-ti perfectioneze foarte bine aceasta activitate si neglijeaza cumva vorbitul si invers. Si oricum nu e nici o problema daca inca nu spun multe cuvinte, multi copii abia dupa 2 ani incep sa vorbeasca mai mult. Si apoi e celebru exemplul lui Blaga, care a vorbit abia la 5 ani.
Cu jucariile, la noi mare trecere au castanele. Are o plasa, adunate de prin parc si toata ziua le pitroceste, numai catonu' catanele il auzi toata ziua. Si iarasi de mare atentie se bucura un set de scule, are ubu (surubul), chia, si diverse alte ustensile cu care toata ziua apaia (repara) prin casa.
Kay multa bafta la analize Soniei. Si stai linistita e foarte bine dezvoltata, face cam tot ce fac si ceilalti capsunei de varsta ei si a recuperat foarte bine greutatea.
Lavini si eu am plans zilele trecute cand l-am trimis pe Andrei la ai mei. Si nu e prima data cand stau fara el, doar ca pana acum plecam si eu. Acum e foarte aiurea sa ii vad patutul, jucariile si el sa nu fie. M-am mai obisnuit si maine vine acasa, abia astept. Si nu am putut rezista prea mult asa ca la fiecare doua zile ne-au dus la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Lavini, vroiam sa iti spun ca esti o mama echilibrata si normala, bine ca ai unde sa il mai lasi ca dupa ce nasti o sa iti fie mai usor. Eu cred ca sunt mama posesiva si deplasata un pic, am refuzat sa ma duc la teatru 2 ore doar ca nu am vrut sa o las cu soacra-mea sau cumnata-mea. Si sotul s-a cam suparat. Abia acum am lasat-o cu mama sa doarma ele 2 in camera si am dormit si eu pt prima dat cateva nopti linistita. Mama zice ca noi am stricat fata ca am exagerat cu atentia, de aia e asa mofturoasa si plangacioasa. Intr-un fel are dreptate, cateodata cand nu sta sa ii schimb pampersul vine tati si se pune si el pe spate si ii citeste Degetica, deci ... sper sa nu facem la fel cu urmatorul.

Betty 7, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

miniuta merci ce bine ca te poti duce la job numai cand poti [::)]

chris iti mai dau eu niste kg daca vrei e bine daca daphne a invatat sa se dezbrace, desi pentru tine nu prea bravo lui albert pentru calificativ

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

chris 27 azi m-am simtit mai bine da' ma doare de mor sper sa treaca ca sunt deja de 2 zile pe antibiotic si nu vad o ameliorare prea mare

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Sa stii ca eu cred cu tarie in leacul pe care ti l-am recomandat!Parca Cristinei i-am mai recomandat asta si era fericita ca a dat repede rezultate!...Of,sper sa se termine odata chinul tau!

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Doxinu, antibioticul nu te ajuta decat sa nu faci infectie.

Dar adevarata problema e laptele care mocneste acolo. Ala trebuie scos. Cauta o pompa electrica. Sobi avea una..cauta numarul ei de telefon..
Nu stiu ce leacuri ti-au fost recomandate, dar asculta-ma te rog si pe mine: scoate laptele ala cu orice pretz. am mai scris de vreo cateva ori ce probleme crunte are sora mea din cauza laptelui asta nenorocit ramas in sani, la 20 de ani dupa ce a alaptat...

Fruntea sus, fa-ti rapid un plan de bataie..is crunte durerile, io mai faceam si febra peste 40 la 10 zile de la nastere.

Raluca parca facuse mastita, tot pompa si dusuri calde.. ii recomandase inclusiv ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

DidiAlex laptele il scot si io si STEFAN si azi e mai bine ca ieri.In sensul ca nu am mai facut febra si nici frisoane nu am mai avut.Durerile parca sunt mai suportabile............sper sa se trermine odata
sarumana

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

doxinu dar mai poti alapta daca iei antibiotice?

De la ce varsta se pot da ciuperci la copii si de care??? Mi-e ingrozitor de pofta de o tocanita de ciuperci si nu stiu daca sa ii dau si Mayei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

DOXINU, EU SUNT OPERATA DE MASTITA; AM PIERDUT LAPTELE LA 2 SAPTAMANI SI la 4 luni a aparut si abcesul mamar; si numai pb am avut; m am operat de 3 ori si nici acum nu s ok;mie mi a dat antibiotic atunci(oxacilina parca) si mi a zis sa alaptez in continuare; mi a fost teama sa alaptez sa nu ajunga prin lapte antibioticul la bia si asa am pierdut laptele;nu stiu cum sa tratezi.... am vrut doar sa stii de mine ce am patit ca n am tratat bine. scoate bine laptele;stiu ca mi puneam comprese de varza rece si m au ajutat mult pe moment dar uite ca tot am ajuns sa ma operez; mergi la un dr;
te pup

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Doxinu si eu stiu ca cel mai bun remediu este sa golesti sanii cat mai bine. Dupa ce termina Stefan de papat scoate si tu cu o pompa ce mai ramane.
Mica nu stiu sigur cum e cu ciupercile, eu parca citisem pe undeva ca dupa un an se pot da. Dar stiu sigur ca mi-ai facut o pofta..., imi ploua in gura deja.
Ieri am fost pe la Andrei, era la tara la bunicii mei si am mai facut si cateva poze: http://good-times.webshots.com/album/568333691oYdUcr . Ii place la nebunie acolo si a invatat o multime de lucruri despre animale, pasari, plante. Dar la plecare ar fi vrut sa vina si el cu noi, asa rau mi-a parut de el, e prima data cand cere sa vina cu noi in masina. De obicei incepea sa planga cand il luam, era tare caraghios cum fugea in curte si zicea "nu nu, Anei aici". Iar acum cerea "Anei aici" si arata la masina noastra.

Mergi la inceput