***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (82)***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Betty, asa eram si eu in sarcina, adormeam unde ma puneai... de ex ma asezam pe pat ca sa imi pun ciorapii ca sa plec la facultate si daca ma lasam putin pe spate adormeam instantaneu... si acum mi-a ramas uneori, daca sunt fff obosita, efectiv nu ma pot controla, adorm... si eu m-am si tampit ! adica nu-mi mai amintesc unele carti, uit tot timpul, am impresia ca am facut ceva si n-am facut. de zici ca sunt tampita rau...

si cu greata tot asa. mancam dimineata si pe urma era regula, mergeam spre baie si asteptam sa vomit ca sa pot pleca la facultate

chris, maaaaaaaaaareeee !!!

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetele io scot lapticul in cooperere cu STEFAN.Astazi m-am trezit mai bine si sper sa treaca fara complicatii.

chris sper sa nu ajung la operatie

Mica da, sunt unele care nu afecteaza copilul la aceasta varsta

Multumesc pentru sfaturi si pentru grija fetele

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mi-a venit sotul acasa!...taman cand era party la socri caci a fost ziua lui socra-mea si tare nu-mi venea sa merg fara sot....

Alyna24, multumesc, M chiar e istet si asta nu o zic (doar) eu.
Miniuta, draguta faza cu boabele de fasole. Si Matei se juca la fel cand era mic.
Ella, si B mi-a facut tot asa apropo de mancare. Seara insa l-a razbit rau foamea caci a mancat mult si pe urma avea burtica proeminenta de nici sa se aplece nu putea fara sa icneasca un pic. Mi-a placut cum iti sta pe topogan, eu la faza asta il lasam de obicei pe sot (mai ales cand eram gravi cu B), dar din cate zici senzatia e faina, asa ca o voi experimenta si eu cu Bogdanel.
Sorina, eu ti-as recomanda Mag Victoria din Bucuresti. Au diversitate mare de produse si preturi bune, daca e sa le comparam cu cele din Mall de ex.
Flor78, eu l-as duce la Kinetoterapeut, macar pt linistea mea.
Lavini, stiu cat de fericita trebuie sa fii ca-ti vine sotul acasa!
Chris27, vroiam de mult sa te intreb: am vazut ca gatesti mancare buna, consistenta, ne-dietetica. Totusi cum se face ca tu iti mentii silueta? E din cauza ca si consumi f mult cu copiii, casa etc?
Bettyr, incearca sa mananci mai cate putin si eventual mai des. Fii optimista, e doar o per, va trece. Cat priveste atentia, asta o sa treaca cand va apare BB2. Cu el sigur nu vei mai fila fel de super-protectoare pt ca va trebui sa te imparti la 2.
Mica, eu nu i-as da fetei ciuperci. Mama mea e asistenta medicala si mi-a insuflat frica pt ciuperci caci a vazut multe cazuri de intoxicatii. In casa parintilor mei nu a existat niciodata mancare de ciuperci si la fel in casa mea. Eu consider asta ca o masura de protectie, dar sunt destule pers fericite sa consume asa ceva (de ex socrii mei).
Madaiulia, mi-a placut tare mult poza cu cocenii de porumb! E originala. Ce bine ca aveti bunici la tara, baiatul tau va fi feriict sa mearga acolo, mai ales in vacante.

Fetele, lucreaza vreuna din voi la o banca din Buc?
Cine face capitol nou?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mica0307
De la ce varsta se pot da ciuperci la copii si de care??? Mi-e ingrozitor de pofta de o tocanita de ciuperci si nu stiu daca sa ii dau si Mayei.

Eu i-am dat Marei inainte de un an. Acum o saptamana i-am dat iar, i-am facut o ciulama cu pui. Am modificat un pic reteta ca mie nu-mi place sa pun faina in mancare si cu atat mai mult sa o calesc. Si am copt ciupercile inainte, iese mai buna. I-am dat champignon, din piata, proaspete.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Neata,

Doxinu, sanatate multa, sper sa scapi cat mai repede de probleme!

Didi, Craciunul la Londra era un vis de-al meu, nu cred ca la 33 sapt ma va mai lasa cineva sa plec aiurea in tramvai…Voi pleca peste o saptamana la Londra, abia astept…Sotu’ s-a intors, dar va mai pleca cate o sapt acolo, si doua acasa…mult mai rezonabil decat pana acum…

Nu mai stiu cine zicea de poza cu burtica…pai nu prea am…camera a monopolizat-o husbandu si nu am avut cu ce sa fac…Nu am decat una de acum 2 saptamani, dar nu se vede mare lucru ca burtica mea e mica…cineva imi zicea ca nu arat a gravida, ci a persoana balonata :)) Va dau linku de la poza asta, dar o sa fac unele mai normale, ca la Andrei am facut o gramada si acum deloc, si se va simti papusa data la o parte..

http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin/20081020CuDeiInParc#5260279643976576194

P.S Cel care scotoceste prin gunoaie e fi-miu, cred ca se face ecologist, el cand iese in parc aduna hartiile si le duce la cos :))

Lavinia, 24+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

aaaa, eu mananc ciuperci cu 2 maini ! si goale si pline si cu orice dar Soniei nu i-m dat. dar i-as da daca as face o mancare cu ciupercute mica, pofta buna !

fi-mea face curat. aduna toate jucariile si le pune intr-o cutie. e bine o sa ziceti. DAR eu am o problema: Lego merge la cutia de Lego, animalele merg in galetusa castel, formele merg in cutia cu forme... or ea le baga pe toate in ALTA cutie... si pe urma trebuie sa le asez eu, ca daca nu sunt fiecare la ea acasa nu pot sa dorm... deh, piticuti...

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Lavini, arati f bine!

Fetelor, ce stiti de alocatia pe sept? Vad ca in octombrie nu a venit. Aveti idee la ce institutie ne putem adresa pt detalii despre aceasta intarziere?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Liviana, mersi! La noi a ajuns alocatia, putin intarziata fata de data obisnuita, dar a sosit deja.

Mica, legat de ciuperci, eu i-am dat de 2 ori lui Andrei, facute in cuptor, o ciuperca o data si doua a doua oara(ma gandeam sa nu il doara burtica sau ceva).I-au placut mult, ar mai fi mancat, si nici la stomac nu a avut probleme.Ciupercile le-am luat din magazin, nici din piata, nici culese de mine(nu ca m-as pricepe), dar sa fiu sigura ca sunt ok.

Lavinia, 24+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

i-am scos copcile lui Matei vineri si dr n-a recomandat sa-l dam cu crema pt cicatrici. mi-a spus de 2 creme, contractubex si inca una, dar urla asa de tare Matei incat nu am retinut.
cine a folosit imi s[puneti si mie cum se numea si cat de eficienta a fost?

PS ce a facut matei cat am scris acest mesaj - mi-a scos cercelul in ureche si a vrut sa si-l puna lui. noroc ca l-a scapt cand si-l inghesuia in ureche.

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Am facut CAPITOL NOU , dar nu am stiut de unde sa iau sarbatoritele lunii. Poate intra una dintre voi sa completeze.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput