***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (82)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Atata ma zbiara copilul asta in cap ca nu mai stiu pe ce lume is, credeam ca e luni, m-am apucat de spalat haine, facut mancare, nu intelegeam de ce sotul nu se apuca de lucru ...

Kay, pup Soniuta sa fie bine.

O Duminica placuta sa aveti!

Betty 7, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Angeltouch, din pacate nu pot sa iti spun marimea pentru ca eu rup eticheta din spate dupa ce il cumpar ca sa nu o "frece" la spate. Parca sa zic ca era nr.4, sper sa nu zic vreo prostie...Eu o cam dau in bara cu body-urile, ori sunt scurte la manecute, ori prea decoltate la gat etc. Multumim de aprecieri la adresa Liviutei, mie nu mi se pare inalta, acum 3 saptamani avea cam 80 cm si 10 300 kg. Probabil e inaltuta avand in vedere ca eu si sotul suntem mai mici de statura.
Betty, multumim de aprecieri, cu greutatea stagneaza de 2-3 luni. Ea care era foarte grasa cand era mica de ma ingrijorasem, manca mult lapte praf, de cand e diversificata si alearga non stop, a slabit sau "se mentine". Nu alearag ca omul mare, intelegi tu, dar e foarte repezita, ea nu face pasi normali ci aproape alergand, evident ca se si loveste foarte des...

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flor78 spune:

Am si eu o problema, am un bebe de 1 an si 5 luni acusica care nu vrea sa mearga singur in picioare. Nu stiu cum sa l fac sa nu i mai fie frica A mai patit cineva asa? M am gandit sa l duc la un Kinetoterapeut sa facem un pic de gimnastica medical> Medicul pediatru a spus ca "e baiat si baietii sunt in general mai lenesi, va merge el stai fara grija".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Hello fetelor, ce faceti?
PP ca petreceti o duminica in familie, dar spre seara se va rezolva si in cazul meu: mi se intoarce sotulache acasa .Nu stiu exact cand va mai pleca, dar o va face pe perioade scurte, asa ca sunt in culmea fericirii.Diseara iesim in oras sa sarbatorim intoarcerea acasa.

Io l-am trimis vineri pe Andrei la Pitesti pt 2 saptamani, am plans vreo 2 ore dupa ce a plecat;cred ca o sa fiu o mama posesiva, nu pot fara el, mi se pare casa pustie, parca nu imi gasesc locul...de dimineata il auzeam in telefon: mamam, tata, mama...Abia astept sa vina vineri sa ma duc sa il vadi sa il dragalesc.

Ella, mi-ai dat idei cu toboganul...chiar ieri vb cu o prietena si imi zicea ca face acelasi lucru cu fetita ei..bine, in cazul meu e mai greu sa ma cocot acolo, da o sa il pun pe sot..Andrei nu are curaj sa se urce singurel, plus ca mai sunt copii mai mari mai agitati si care nu se prea uita pe unde merg...

Am vazut pe Bob si pe Liviuta, scumpi ca de obicei, si ieri cred m-am uitat si la pozele Livianei...cu cei doi motzati pe canapea, razand cu gurita pana la urechi...abia astept sa ii vad si eu pe ai mei asa...

Betty, hai ca mai e putin si scapi de neplacerile astea de la inceput, la mine a fost mai usoara a doua sarcina, mi-a fost greata dar nu ca la Andrei, si nici nu am slabit vreun kg, fata de 4 cate am pierdut prima data...

Lavinia, 24+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui flor78

Am si eu o problema, am un bebe de 1 an si 5 luni acusica care nu vrea sa mearga singur in picioare. Nu stiu cum sa l fac sa nu i mai fie frica A mai patit cineva asa? M am gandit sa l duc la un Kinetoterapeut sa facem un pic de gimnastica medical> Medicul pediatru a spus ca "e baiat si baietii sunt in general mai lenesi, va merge el stai fara grija".

am o pretena a carei feitza a mers in jurul varstei de 2 ani. i-au facut analize sa vada daca nu sufera de distrofie de muschi, sau cum s-o numi, au fost la kineto dar in acest caz motivul era unul: lenea sau lipsa de interes.
imi aduc aminte ca am citit in dr Spock la un moment dat si le-am spus parintilor ingrijorati un citat (nu am cartea la indemana): Copii f inteligenti, merg tarziu, pt ca nu vad sensul deplasarii

Betty, somn nu iti este? la mine asta a fost problema in sarcina la bb 2 :D

Frumos pe topoganul Ellei. Io am incercat cam tot: balansoare, leagane, topogane, castele..unde intra el intru si io...

Lavini, nu mai e Craciunul la Lo?
ati ales nume?

Miniuta, ti-am spus? bestial cozonacul fu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Flo...bine ai venit la noi!...Nu stiu ce sfat sa-ti dau...eu as incerca sa-l pacalesc cu joaca,sa-l atrag cu o minge sau ceva!...Fetelor si mai vreau sa va spun ceva,va rog nu va suparati pe mine,dar pentru mine asta-i obsesie mare:ATENTIE mare la boabele de fasole!Nu cumva sa inghita vreun bob ca acestea isi tripeaza volumul daca raman in gat , le pot bloca caile respiratorii ,sufocandu-i.Sunt multe cazuri care s-au petrecut asa,parintii n-au vazut ca a inghitit copilul bob si noaptea...La mine-n casa,fasolea-i pe ultimul raft de sus al dulapului.Nu va suparati pe mine,dar pe mine gandul asta chiar ma terorizeaza ...mai ceva ca o bomba!.Doxinu,te simti mai bine?Oana...suntem bine,Albert m-a onorat cu al doilea calificativ FB,pupazica are 10 kg50...Eu tot ca o aschimodie sunt,nu reusesc sa trec de 47kg..In rest caut metode de-a imortaliza cumva soba,din motive de dragoste vesnica.Pupaza reuseste sa ma scoata din minti...toata ziua mi-o petrec imbracand-o.Mai are cineva copil cu inclinatii spre nudism?.Cum ies din incapere...in cateva secunde nu mai are nimic,nimic pe ea...Cu mancatul...nu ne plangem...e vesnic infometata,cu mine nu seamana deloc.Si cred ca-i mai atasata de taica-sau ca de mine,saptamana viitoare el pleaca in delegatie...prevad cateva zile groaznice.De o saptamana am renuntat la suzeta,suntem in plin proces de adaptare...Pupam fetele

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

chris27, da si a mea numai in fundul gol ar sta, sau pielea goala, o ora imi ia sa o imbrac ca fuge de mine prin casa.Noroc ca nu stie sa se dezbrace, numai sosetele si le scoate.

Didi, mor de somn nonstop, am o stare f ciudata, ma gandesc cu groaza cat tine, adorm in timp ce se joaca Andreea, cat bea apa, lapte, oriunde ma asez. Am pofte, imi trebuie numai pizza piscacioasa, cartofi prajiti, si dupa ce mananc imi vine sa vomit, adica nonstop mi si greata, dar dupa masa e mai rau. Acum am mancat 4 ardei cu varza de la soacra-mea cu cartofi pai.Is distrusa, nu ma asteptam sa fie asa, cand am fost gravida cu Andreea eram tot o fericire, imi era greata, dar mancam orice si imi trecea. Asta este, o sa treaca si astea 3 luni.

Dar ce a patit Doxinu? Ca eu nu am prins, sau am citit si nu mi-a ajuns la creieras...

Betty 7, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

ella calin acasa nu sta o clipa, dar banuiesc ca toti copii fac asa. in parc cred ca l-ai vazut chiar in momentul de reculegere in care studia imprejurimile m-am dat si eu pe toboganul ala mare, e chiar amuzant

oana felicitari pentru canin bafta la analize, sper ca iasa bine

didi ce e Matschhose ca m-ai facut curioasa, la traducerea cu google am obtinut Matsch pantaloni sper sa te vad si eu la anul cand vii, ca data trecuta te-am ratat

miniuta cu cine il lasi pe david cand lucrezi?

elteka bravo lui elias cantaretul tare dragut locul ala de joaca.

angeltouch ce multe cuvinte zice adriana

dicarstea felicitari pt bb2

asi multa multa bafta si asteptam poze cu Maria

poohy si calin obisnuia sa dea palmute, acum vad ca s-a potolit, a trecut la trasul de par, care doare mult mai rau

ckristina multa bafta maine la ecografie

bettyr simpatica patania cu luni

lavini nu ne arati o poza cu burtica?

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui flor78

Pentru ca si eu am avut grija asta, uite aici un subiect pus de mine, te vei linisti :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126273&SearchTerms=nu,merge,singura

Mami de fetita si de baietel 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

n-am mai reusit sa intru aseara, m-a terminat teroristul asta al meu. pana la urma am dormit impreuna, dar pe la miezul noptii a facut vreo cateva ture de la el din camera la noi in dormitor, sa mai doarma si langa taica-su.

chris, eu am povestit de boabele de fasole, ca se joaca david cu ele, dar nici nu i le las la indemana, nu primeste "jucaria" decat cand suntem impreuna si boabele sunt numarate, le tot numar ca nu cumva sa se piarda vreuna. si eu stiam ca se umfla, unii le folosesc ca remediu impotriva diareii, dar ca raman in gat...brrrr, ce scenariu horror. multumim pentru atentionare!

arcadia, eu nu lucrez decat in week-end-uri si in zilele de sarbatoare cand e sotul acasa si poate sta cu david. i-am zis sefului meu ca nu tin mortis sa lucrez si in prima zi de craciun, dar daca e musai...e bine si-asa. in mod normal lucrez pana pe la doua-trei, asa ca merge. "matschhose"-ul ala de care intrebai sunt pantaloni impermeabili, numai buni de tavalit prin mocirla, noroi, de sarit in balti.

didisorule, cozonacii facuti dupa reteta aia nu puteau sa iasa decat buni sau foarte foarte buni. motto-ul autoarei e "adriana nicoleta-un nume, o garantie". pe mine ma distreaza, dar cert e ca retetele puse de ea sunt foarte exacte, cu multe imagini, nu prea au cum sa nu iasa. incepi maine distractia? mi-e dor si mie sa merg la scoli, poate ma interesez totusi de ceva, desi nu prea stiu cand si cum.

betty, parca o aud pe maica-mea povestind din timpul sarcinii. cica asa era si ea, adormea unde se-aseza, nu mai putea purta o conversatie cu cineva, ca adormea in timpul discutiei. penibil uneori, dar de inteles, deh, de-ale gravideniei "placeri".

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput