***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (82)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Liviana multu' de aprecieri!

Nu stiu ce va fi urmatorul, eu sper sa fie fetita, ca asa am dat comanda.

ckristina, nu te grabi cu dezamagirea ca s-au mai vazut cazuri neclare pana la 12 saptamani. Poate totusi o sa fim colege si pe celalalt forum.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Andreea, iti multumim de intrebare, Sonia e bine, a inceput de cateva zile sa plece din loc singurica in rest e sanatoasa si voioasa pupam mult !!!!

Sorina, nu te supara. si eu ma inversunez si vad negru in fata ochilor, dar mai apoi, daca nu am avut dreptate, imi trece si imi cer scuze. uite o de la noi !!!

catalina, in privinta Evei nu-mi faceam griji ca nu stie. de tine era problema (sper ca ai prins ca e gluma si nu te superi). ca mai nou mi-e frica sa fac o gluma, asa ca mentionez apres !

fug la modelat bostani !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Fetelor, mame de fetite, am si eu o intrebare. Am observat la Andreea mea la puta ca are o pielita transparenta peste labii, oare e normal? Au si a voastre la fel? O duc la dr, dar is stresata.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

betty, tu nu cumva vorbesti de himen?

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Sorina mai scrie aici; nu te supara pe tot DC

Addinel am comentat pe blog, f fain ai scris, nu stiu daca a aparut. O frumoasa Maria, e atit de finuta, cum numai fetitele sint.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Cristina, nu cred, e pe deasupra labiilor mici si i-am aratat mamei mele si a zis ca noi nu eram asa, ca nu e normal. Am mai citit ca mai sunt cazuri si tot citesc de operatii, ca se lipesc la loc ... is stresata, dar sper sa nu fie grav totusi. Luni o duc aici sa o vada cineva ca eu nu am cum sa imi dau seama ca nu am mai vazut fetite mici.

Si mie imi pare rau ca sunt tot mai multe fete care renunta sau scriu tot mai rar. E pacat, dar poate nu au timp sau dispozitia necesara.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Mi-a adormit puiutul,mi-am facut si io baita si ma asteptam la mai multa actiune aici la noi dar nimic

betty sper sa nu fie nimic grav;
sunt sigura ca daca mergi la dr. te vei linisti.DAca vrei sa afli mai multe pana ajungi la dr. poti deschide un subiect la PARINTII INTREABA PARINTII RASPUND si poate gasesti mamici care sa-ti impartaseasca din experienta lor,zic si io sa nu te superi,asa o parere.

CE JUCARII LE MAI CUMPARATI VOI LA PUIUTII VOSTRII ?CA SUNTEM IN PANA DE IDEI SI PARCA NIMIC NU MI SE PARE POTRIVIT

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Doxinu noi avem, cu imprumut, o jucarie de lemn de la Ikea, un bat pe care sa baga niste cerculete colorate, de la mare la mic. De 2 zile e atractia principala a lui P. Le baga si le scoate de le zapaceste. Voi aveto Ikea acolo, noi nu... dar caut pe net ceva asemanator

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Oana, d`ala are si fi-mea, e vreo 15 ron, sau ceva de genu. la Ikea gasesti tot felul de chestii dragute, mai mult pt baieti, din pacate...

cu ce se mai joaca S... are cu tractor cu o vaca pe care apesi si pleaca cu totul si canta muzica gen country... de fapt e chiar country da era cacofonie si mi-e lene sa o evit acum.

ii mai plac
cuburile LEGO.
tabla de desenat.
de la Selgros are niste puzzle-uri mari, din 2 piese cu animale mari si in locul burtii intra puii.
o cutiuta cu capac cu forme si tot baga forma pana nimereste locul unde intra. si daca nu reuseste, nu-i nimic, ridica ea capacul si baga si apoi se aplauda fericita !
o girafa careia ii bagi bile in gura si canta.
mingi. orice fel, sa le arunce e placerea ei !
telecomenzi
farduri
telefoane
cabluri
sticle
hartie igienica
Monet. am pe frigider un magnet cu o papusa care e Claude Monet si S e absolut amorezata de el. in fiecare dimineata trece sa il salute, apoi de-a lungul zilei ii mai face cateva vizite

noi am terminat fabuloasa petrecere ce mai, sunt puff daddy al Romaniei, ba mai tare. am sculptat 2 bostani, am luat niste suc si junk si ne-am uitat la Desperate Houswives. mega petrecere.

ma culc, ca nu mai po`

, nb

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

A plecat mama , ce bine era cu ea. Am ridicat-o pe Andreea in brate si e super grea, mi se pare cum am facut pauza o saptamana.

Despre jucarii, nici eu nu mai stiu ce sa ii iau, ultima achizitie a fost o orga, dar nu e f pasionata de ea. Ioana13, jucarie cu cercuri este la Miniblu, noi de acolo i-am luat, canta si se invarte cand pui cercurile. Andreea o are demult si s-a plictisit, isi pune cercurile pe post de bratari.

Jucarii cu care se joaca mai mult:
cuburi simple
cuburi Lego
jucarie de potrivit forme geometrice (la noi e un calut)
omida, pisica cu ata de tras prin casa
bat cu ceva de impins (astea i le-am luat in vara pt afara)
deseneaza
carti cu povesti si le tot intinde pe pat
mingi, bile, baloane

Ma gandeam sa ii iau scaunel si masuta, ceva calut, elenfantel de leganat pe el si tablita. Dar i-as lua si alte tipuri dar nu mai am idei, cand era mica parca ii cumparam jucarii mai inteligente. Elteka, unde esti sa ne dai idei.

Va pup si un weekend placut sa aveti!

Eu nu stiu sa imi pun in semnatura ca-s gravida, adica nu mai stiu cum sa ajung la semnatura mea.

Mergi la inceput