***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (82)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Am gasit semnatura, scriu mesajul sa vad daca am facut bine.

Betty 7, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

betty, ca tu esti din Bistrita, stii cofetariile Cristina?

eu i-am luat din primavara fi-mii pt Craciun, zebra de la Fisher Price. am vazut-o si aici, dar cu 300 ron eu n-am dat atata pe ea, in mod sigur !!! si acum astept sa vina Craciunul ca sa i-l dau...

alte jucarii... pt fi-mea "inteligente" sunt puzzle-lurile. ii place sa scoata si sa bage diferite chestii in forma lor. adica nu puzzle d`ala adevarat, ci de copii.

edit : fetele au papusi? ca fi-mea nici nu vrea sa vada asa ceva, le arunca de nu se vad, sau, daca par mai bune de zgarmat cu ele in pamant, asta le va fi soarta...

de fapt copiii vostri sunt mult mai avansati decat S, asa ca mai bine spuneti voi, ca sa avem si noi de unde lua aminte !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Kay zebra o avem si noi dar nu prea il intereseaza, se joaca maxim 5 min. pe zi cu ea (mai bine zis pe ea). Eu am fost foarte incantata de achizitie dar fiiumiu nu. Mai bine-i luam calutul chicco dar mie mi s-a parut mai frumoasa zebra .

Angiuta, mamica lui Vladut(8 iunie 2007)

Mergi la inceput

angiuta, sper ca fi-mii sa ii placa, pt ca am carat-o din Germania pana aici... si n-a fost usor !

eu ma uitam de un pre-school pt fi-mea, o cresa,ceva. in engleza/germana, care sa fiu sigura ca o sa fie ok, fara probleme... si printre multe altele am ajuns la scoala americana si scoala britanica... stiti cat costa??? pt half day cresa e 7.500 euro... moaaaaama !!! cand o sa castig la loto, acolo o duc ! pana atunci e mai ieftin sa stau cu ea acasa. da ce ma mir, ca pe semestru pt sora mea e 6.000 euro scoala, ca deh, nu poate decat la particulara sa invete... whatever

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

Mda..mai scriu

Ati vb de jucarii.. pai noi avem cateva cutii, plus altele mari ce nu intra in cutii, si singurul interes pe care li-l arata este de a rasturna cutiile in locul ei de joaca. a le insira putin si gata! Daca le arananjez, le rastoarna iar si nu o mai atrag. Cat stau insirate nu se atinge de ele . Se joaca mai nou daor cu papusi, maimutoi si un urs de 2 ori cat ea pe care il plimba prin casa. Ma omoara toata ziua sa le imbrac pe astea si sa le pun pampersi...adica mi-aduce haine si pamepersi din dulap si respectivele papusi ...doamne fereste daca nu le imbrac...se supara.

In rest, poate 10 secunde cu vro masinuta sau niste cuburi, s-a plictisit de TOATE, nici eu nu stiu ce sa-i mai iau.

In schimb deseneaza cu ce apuca orice suprafata apuca, nu daor tablita ei .... 'fura' de pe mese telefoanele si 'vorbeste cu 'tati' sau 'mami-io' (care e maica-mea...mama vio), farduri cu care fardeaza pausile etc ....

A da..si se mai joaca cu mingi ..cam atata...

bettyR in leg cu pielita aia, am mai citit pe la parintii intreaba, parintii raspund, nu stiu ce este, dar am mai citit cazuri si am inteles ca se poate dezlipi de un doctor destul de simplu ...

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)

Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Am pierdut mesajul, of.

Kay, stiu cofetariile Cristina, ca-s peste tot, sau mai bine zis numai astea is.
Nici Andreea mea nu se joaca cu papusi, sa nu le vada. Mai degraba masini, avioane, chestii mai interesante de mesterit. Cred ca dupa 3-4 ani se vor juca. de ce zici ca Sonia e mai in urma, din cate povesteti eu vad ca e in grafic.

Chiar acum am adus-o de afara adormita, s-a dat intr-o masina cu arc in parculet pana aproape adormea, ii cadea capul dar nu ne lasa sa o luam/

Cea mai mare distractie e sa rastoarne cosurile cu jucarii, sa se bage ea si noi sa punem jucarii peste ea. Mai nou se enerveaza ca nu mai poate tine picioarele intinse, de' a crescut.

Fetelor multumesc de raspunsuri, luni mergem la dr sa se uite, cred ca se poate rezolva repede, dar mi mila si groaza, ca sigur o va ustura. Dar mai bine acum decat mai tarziu, ca nu cred ca se deslipeste singura.

Betty 7, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

am facut cea mai bestiala omleta ever e absolut

doar atat, vroiam sa va anunt reusita mea culinara.

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

betty, S e mai in urma din cauza problemelor care au tinut-o in pat perioade lungi, a faptului ca nu a socializat decat foarte tarziu, a dismaturiei, a diferentei de limbaj pe care a tot auzit-o, a spitalizarilor, etc. adica sunt motive serioase, nu mofturi de-ale mele. dar, dat fiind ca are una dintre cele mai grave malf cardiace existente, se tine super bine, e fff bine dezvoltata din toate pdv.

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare,

Liv, nope,

ce ma joc cu piticii cand ploua? ii scot si atunci afara, am vazut ca si la gradi ii lasa, daca vor. Le-am luat costume de ploaie, si cisme de guma, dar cu blanitza, is de fapt pt zapada, dar aici nu avem asa ceva, si merg afara. Se joc cu lego, confectionam diverse, dar pe R de ex il las si sa foloseasca mixerul, spala vase (il las chiar daca avem masina de vase :)), cand o sa fie mia frig o sa ii duc pe amandoi la piscina. Acum are doar R inot si sper sa il inscriu la un sport de echipa. David se joaca mai binisor decand merge la gradi, adika mai cu efect, nu le mai arunca, lasa locomotivele pe sina, etc...
si mai am copii de la el de la gradi, uneori la mine, cate 1 sau 2.
nu prea mult, ca ma inebunesc de cap.

Sunt in pana de ideei de Mos. o sa primeasca R bicicleta, 16 ", puky..dar pt D nu stiu ce sa comand..

Betty, superba semnatura

Kay, doar o completare . pana de curand credeam ca bilingvismul e o piedica in vorbire. dar se pare ca de mult timp e considerat in avantaj. revin cu un link bunicel

www.corectarealimbajului.ro/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=78&Itemid=95" target="_blank">link-ul promis

Mergi la inceput

didi, multumesc

dar la S nu a fost bilingvism clasic, sa-i zic asa. ci o bucata asa, pe urma o alta bucata de vreme altfel, pe urma 3 de-odata. asa ca nici una nu a fost constanta si continua.

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput