***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (82)***
Raspunsuri - Pagina 15
doxinu spune:
STEFAN face kk 1 data pe zi cam de la 1 an.Cateodata face a 2-a zi sau la sfrasitul celei de-a 2-a zi ii pun supozitor daca nu face
In general banana il constipa dar este singurul fruct pe care il mananca
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
ang3lt0uch spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doxinu STEFAN face kk 1 data pe zi cam de la 1 an.Cateodata face a 2-a zi sau la sfrasitul celei de-a 2-a zi ii pun supozitor daca nu face ![]() Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007 ![]() POZE 1 AN www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN minunea noastra Stefan |
sa stii ca la fel era si a mea cu fructele, nu vroia nimci decat banana..de piure de fructe nu incapa vorba, il scuipa din prima
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic
Madi spune:
Pentru Didi care intreba de alegeri http://www.hotnews.ro/stiri-politic-4919086-listele-candidati-ale-partidelor-pentru-alegerile-parlamentare-din-30-noiembrie-2008.htm
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
catalina_b spune:
Buna ziua tuturor capsuneilor si mamicilor de capsunei. Eu intru mai rar pentru ca nu prea am timp (la birou sunt cam ocupata), iar in weekend nu ne aducem laptop-urile acasa pentru ca vrem sa ne detasam de calculatoare, internet, etc,...destul stam si eu si sotul cate 12 ore pe zi cu nasul in calculator. In plus, nu vreau ca Eva sa aiba de-a face cu calculatorul sau televizorul de la varsta aceasta.
Noi raportam 83 cm si 13 kg, mergem de la 11 luni, mancam cam orice (nu dulciuri sau sucuri), spunem foarte multe cuvinte (unele doar pe limba noastra)...recunoastem animalele domestice si unele salbatice si reproducem sunetele scoase de ele... stim toate partile corpului, culorile, si multe altele....Hai ca mi-am laudat puiul de numa'...
Eva este la faza in care daca nu i se face pe plac plange si se tavaleste pe jos, se da cu capul de podea...nu ma ingrijorez, sper sa fie doar o faza ca oricare alta, si sa treaca de la sine.
Noi o lasam sa faca ce vrea, sa umble pe unde vrea si sa-si satisfaca curiozitatea si spiritul de explorare (spre disperarea bunicilor, care considera ca ar trebui sa fim mai aspri cu ea... va imaginati... de regula parintii sunt mai duri, iar bunicii mai indulgenti
).
Legat de discutiile de mai sus, eu sunt de parere ca fiecare copil este unic, se dezvolta intr-un ritm propriu, si bineinteles fiecare parinte isi educa prichindeii cum considera ca este mai bine pentru ei...nu cred ca este o regula universala.
Dar, (si asta este strict opinia mea) copilul nu trebuie fortat in a invata ceva, dar odata ce isi manifesta anumite abilitati, acestea trebuie cultivate si exersate prin repetitie, iar parintii trebuie sa indrume copilul intr-o anumita directie, fara insa ca acesta sa-si dea seama sau sa creada ca-i este ingradita libertatea.
Hai ca m-am intins cam mult, intru eu cam rar, dar si cand intru...
Catalina,
13+ si mamica de Eva Maria (1 iunie 2007) POZE
Ioana13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lbelciug Alyna24, merci frumos pt raspuns. Frumos tare gestul sotului! Ioana, ti-am vazut pozele si mi-am amintit cu nostalgie de Montecatini... frumoasa tare statiunea asta. Vad ca si voi ati fost la cules de mere... data viitoare poate facem schimb. Noi va dam golden. Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) Oct-Nov 08 NE JUCAM |
Harnici baieti avem!! Poate remarca si fetitele de pe aici

Noi avem si goldene, asa ca va trimitem noi si voi ne dati specialitati bulgaresti.
Asa-i ce frumos se pot creste copii in Montecatini? Le dai drumu in parcurile alea mari, le dai si o bicileta, apoi stai relaxat, ca nu au ce sa pateasca. Iar Montecatini Alto... ca de jucarie.
Edit. P face kk 1-2 ori pe zi, dar face prima data cacareze tari si nu face pe olita. Nu vrea sa stea pe ea nici cum. Ai vostri stau pe olita?
Ioana mama de

Patrick Alexandru (01.06.2007)
addinel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioana13
Harnici baieti avem!! Poate remarca si fetitele de pe aici ![]() Noi avem si goldene, asa ca va trimitem noi si voi ne dati specialitati bulgaresti. Asa-i ce frumos se pot creste copii in Montecatini? Le dai drumu in parcurile alea mari, le dai si o bicileta, apoi stai relaxat, ca nu au ce sa pateasca. Iar Montecatini Alto... ca de jucarie. Edit. P face kk 1-2 ori pe zi, dar face prima data cacareze tari si nu face pe olita. Nu vrea sa stea pe ea nici cum. Ai vostri stau pe olita? Ioana mama de ![]() Patrick Alexandru (01.06.2007) |
ioana, nu-i bai ca nu sta pe olita. se putea si altfel, ca la noi adica, sa stea cu mare placere pe olita dar sa nu faca nimic- nimic. cum sa-i explic eu ce trebuie facut la olita? si ca olita nu e un scaun pe care te asezi cu poponetul gol si te joci acolo?
si sa stii ca noi l-am remarcat pe patrick. de mai multa vreme, stii doar.. :P
kay spune:
catalina, amandoua faceti asta? ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
eladea2005 spune:
Kay, cum e Sosonica??? n-am intrat demult pe la voi, noi avem treaba cu bulgarasii de noi-dec, dar de Sonia ma intereseaza tare mult sa stiu ca e bine...

pupam papusica! sanatate muuuuuuuuuuuuuuuuuultaaaaaa!!!!!!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
catalina_b spune:
Kay, evident ca la Eva ma refeream,...dar cum eu particip alaturi de ea la fiecare etapa din dezvoltarea ei, ma identific si eu in toate...In plus, si eu stiu partile corpului, animalele, culorile, etc...![]()
Catalina,
13+ si mamica de Eva Maria (1 iunie 2007) POZE
ang3lt0uch spune:
EU cred ca ma retrag din nou o perioada de pe desprecopii, din alte motice (Adica nu lipsa de timp ca data trecuta). Nu stiu inca, poate imi trece gustul amar lasat de unele colege de forum(nu de aici) inversunate si frustrate. Sau poate nu...Am un mare defect, fug de conflicte sau de mediile ce le cauzeaza
, deci cam asta ar fi motivul.
indiferent de decizia mea, ma voi intoarce aici, sa va citesc si poate chair voi continua sa postez numai la topicul asta.
Pup toti capsuneii si capsunicile si pe 'mami'le' lor 

Edit: Despre olita, nici adriana nu afce la olita, se aseaza cand o prinde si zice 'caca', se preface ca face caca, adica se screme, dar nu sta pe ea dezbracata si nici nu face caca acolo cand se aseaza....
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic