***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (82)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata
La multi ani Ani!

LAvini despre ce interfon vb?
Ckristina imi pare tare rau.

P are 8 dinti si 3 masele + una pe drum.
S-a adaptat f bine la ora de iarna, daca inainte adormea la 9-10, acum adoarme la 8-9. Si se trezeste dupa 11-12 ore, cu o trezire pe la 6 pt lapte si citeodata pt apa.
Nu stie culorile, nu are rabdare cind incep eu sa il "invat" ceva, stie ce stie doar din "mers". Cel mai usor invata direct de la sursa... a "latrat" prima data cind a auzit un ciine, nu cind i-am spus eu cum face ciinele, etc.
Stie unde sint ochii, nasu, gura, dar niciodata nu a avut rabdare sa ii spun si arat... dar m-am mirat ca stie, fara sa isi fi aratat vreodata intereseul.
Nu spune multe cuvinte, in afara de tatata si ma, muu, ham... dar f bine stie ce vrea si sa exprime cu degetul si "iii" cind vrea ceva.

Intr-o zi i-am cerut sa imi aduca pampers, sa il schimb, stia ca ii cer ceva, nu i-am mai cerut pampers pina acum, s-a dus si mi-a adus o pereche de sosete.

La munte, la bunici, 2 saptamini a fost atit de cuminte... dar la intoarcerea in Cluj, a inceput iar sa faca istericale, nu multe, dar prezente. Pt mine f important e sa stea afara mult, acolo avea unde, si vad ca si pentru el e f important asta.

Aici citeva poze din vacanta din octombrie http://good-times.webshots.com/album/568334777pynTLn

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Ioana, interfon de camera, Andrei nu doarme cu noi, ci separat, camerele sunt in parti opuse ale casei si cu usile inchise nu il aud...cred ca se mai cheama cumva da nu imi vine acuma, io asa ii zic...

Lavinia, 24+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

carstea, S are 8 dinti, 4 premolari si 1 canin. poate 2 canini, ca nu-mi dau seama cand ii tot sparg...

Ioana, si S vrea numai afara, orice ar face ajunge sa jeleasca ori la usa de la intrare, ori la usa de la balcon...

noi facem Haloween party

am agatat chestii de geam, de usi si pereti, ma duc sa caut bostani si vin cativa prieteni, sa bea ca porcii la mine in casa. glumesc, nu bea nimeni. dar incercam sa ne costumam, vedem noi
probabil ca o sa end up uitandu-ne la Friends, ca de fiecare data...

Al a anuntat ca face un preambul pt meciul de maine, adica se duc si beau ca porcii ca sa aiba antrenament maine... si acum nu glumesc ! asa ca avem liber la party !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavini

Ioana, interfon de camera, Andrei nu doarme cu noi, ci separat, camerele sunt in parti opuse ale casei si cu usile inchise nu il aud...cred ca se mai cheama cumva da nu imi vine acuma, io asa ii zic...

Lavinia, 24+ si Andrei (11 iunie 2007)

Inchideti interfonul si nu il mai auziti... daca plinge tare il auziti oricum, iar daca se joaca cuminte... mai dormiti putin.

Am uitat sa va spun ca eu cred ca exista in codul genetic al omului, teama de foc. P nu se apropia de teracota stia ca e foc si ca nu e voie, desi face muulte alte lucruri pe care nu are voie sa le faca.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Ioana, poate s-o fi atins odata si a simtit ca e cald. uite S pune mana pe caloriferul electric sau pe cel cu ulei fara sa clipeasca... si pe urma urla. de fiecare data la fel.

lavini, te inteleg cu interfonul. uneori ma gandesc daca mai dormea 5 min ce bine era. sau cand se mai trezea noaptea...

fi-mea s-a bagat cu capul in sacul cu jucarii si nu mai putea iesi. drama mondiala, urlete pe masura. am salvat-o si asa de fericita a fost ca m-a vazut...

gata, plec la vanatoare de bostani

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mica0307

Bebeii vostrii de cate ori fac kk pe zi? Maya de vreo saptamana face o singura data....

Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

n-a facut ieri deloc
si dimineata cand am plecat sper birou inca nu facuse, desi are obiceiul de cum se trezeste.
dar inca nu intervenim in nici un fel.
Din experienta, daca ii bag o feliuta de para in piureul de fructe de la ora 10 e ca si rezolvat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

mica0307 A mea face 1 data sau max 2 ori cand totul e ok. Dar are si zile cand face de 3-4 ori, insa se vede clar ca in zilele alea o deranjeaza burta: caca nu e asa de tare, nu prea are pofta de papa, e agitata etc. deci cand e sanatoasa face o data, daca manaca normal nu prea mult. Si asta de la 5 luni. Insa inainte pana in 5 luni fie-mea era cam constipata.

carstea Adriana are 8 dinti si 2 masele. Si i-au dat aiurea, adica la diferenta mare initial si dupa foarte rpd. La 10 luni jumate i-au dat primii doi de jos, apoi urmatorii doi de sus la 1 an si 2 luni, in iulie. In august i-au dat 2 dinti sus laterali, in septembrie unul jos lateral, si in oct i-au spart premolarii, daor un colt, si pana s-a chinuit cu celalat colt al lor i-a dat si al patrulea de jos. Acu ,dupa vro sapt jumate de pauza vad ca iara ii curg balele rau de tot, dar nu sunt sigura daca ii sparg caninii de sus sau premolarii de jos, sunt umflati rau toti 4...ceva ii da oricum , ca si somnu e agitat.

Cu ora noua nu prea s-a simtit diferenta la Adriana, decat in primele 2 zile cand s-a trezit la 8:15 in loc de 9:15 - 9:30. Dar seara tot la 10 11 s-a culcat. Cred ca tine de programul lui taica-su care vien tarziu, si vrea sa stea si cu el cat mai mult... Oricum dupa 2 zile se trezeste iara la 9 si ceva ... deci nu s-a schimbat nimic.

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)

Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Liviana, din cate stiu, a vorbit cu tipa care se ocupa de vila la telefon vreo 3 ore adunate ca sa-i dea toate detaliile.A fost frumos!Mersik si pupici la flacaii tai.

Apropo de kk, David cam are probl.De regula face 1 data pe zi insa face si la 2-3 zile.Am incercat de toate si tot are zile in care nu face.Dar incerc sa nu-l fortez cu nimik.Daca il vad ca se chinuie...bagam un supoz.
Pupici la capsunici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Alyna24, merci frumos pt raspuns. Frumos tare gestul sotului!
Ioana, ti-am vazut pozele si mi-am amintit cu nostalgie de Montecatini... frumoasa tare statiunea asta. Vad ca si voi ati fost la cules de mere... data viitoare poate facem schimb. Noi va dam golden.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Livi, ce idei frumoase cu acele planse!Istet Mateias.

Mergi la inceput