***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (82)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Salut cordial mamicile de capsunei!

Nu mai reusesc sa tin ritmul cu voi. Cand n-am de lucru, am de invatat, cand nu invat sunt cu copiii si uite asa trec zilele.
Am vazut ca ati vorbit de farduri si alte cosmetice. Eu nu las nimic la indemana lor, totul e cocotat la inaltime si pus in sertare. Folosesc repede si discret ce am nevoie, apoi le pun la loc. Daca bazaie vreo unul ca le vrea, eu le dau jucarii ca sa le treaca intentia initiala...
ASL, multa bafta pe 19! Sa va ajute Doamne-Doamne1

Dicirstea, felicitari pt BB2! CUm te simti? Ai aflat deja ca e fetita? Ti-am vazut o parte din poze, baietelul tau seamana mult cu sotul dar e blondin ca tine.
Mcrissa, daca ne citesti, felicitari si sarcina usoara!
Poohy, stii ce conteaza dupa parerea mea inca mult in Ro? Faptul ca mai poti gasi produse "ecologice" ca sa zic asa, adica fructe/legume crescute cu putine sau fara E-uri/nitrati etc. Pt sanatatea puilor nostri alimentatia in primii ani e f imp. Are si sotul dreptate, eu una nu m-as simti confortabil fara sa stiu ca pot sa-mi vad rapid oricand parintii. Dar, decizia o puteti lua tot impreuna.

Vai, Tamara, m-am ingrozit de patania voastra cu Matei si cele 5 copci. Mititelul de el, cred ca l-a durut tare si cand a cazut si cand l-a cusut. Nu vreau sa-mi imaginez spaima voastra, a parintilor...
Ca tot ziceati de buze sparte, ei bine, in cazul nostru, eu sunt cea vatamata! Bogdan imi trage capete cand sta in bratele mele si uite asa a reusit sa-mi sparga buza de 2 ori pana acum.
Didi, corect e "abtibild" dar pronunt "actzibild" de cand ma stiu. Cum va jucati voi cand afara e frig si ploua? Ce faci mai exact de la 1 nov? Ai un job nou?
Sorina, culorile le vor sti bine abia pe la 2 ani, dar sunt si exceptii, desigur. Da-i 2 obiecte noi de culori diferite si zi-i sa ti-l aduca pe X. Asa ai certitudinea ca stie culoarea respectiva. Acum am citit ca ai zis de subiect inchis, so no more comments from my side.
Ckristina, imi pare si mie rau, dar pastreaza-ti optimismul, va fi mai bine data viitoare!
Alyna24, ce surpriza frumoasa ti-a facut sotul! Cum a reusit sa pregateasca la munte si detaliile gasite in camera?
Elteka, mie imi placeau mesajele tale lungi, indiferent de subiectul abordat, deci te rog "stay with us"!
Addinel, ce placere sa ma vad mentionata, ma bucur ca am putut fi utila!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

tamara si noi tot 3 saptamani o sa plecam de sarbatori. Sunt convinsa ca o sa imi fie ingrozitor de dor de Maya insa ma gandesc ca ar trebui sa ma bucur de aceste 3 saptamani si de libertate.

Bebeii vostrii de cate ori fac kk pe zi? Maya de vreo saptamana face o singura data....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Mica noi suntem in categoria kkciosilor.Cand e ok e de 2 ori cand nu ,ajungem si la 4.

Nu v-ati plans si am inteles de aici ca piticii s-au adaptat bine la noua ora de iarna.Eu am profitat de schimbare si i-am schimbat ora de somn.Acum ne retragem la barlog la 7 :30 , pe la 8 e adormit :in schimb s-a modificat si ora de sculare de la 7:30 -8:30 la 6-7.Asa ca suntem foarte matinali!!!

Noi avem tot 8 dintisori din luna mai.Mai sunt si altii in situatia noastra?
Facem si noi 1 an si jumatate de Sf.Mihail si Gavrila cand vom fi de 2 ori sarbatoriti pt ca al doilea nume e Mihai.

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am vazut ca vorbeati de culori...si de dinti. Maya nu stie (inca ) culorile si avem 8 dinti, 4 masele si 2 canini .

Am cateva poze de aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Junioru inca nu doarme si e aproape 12 Il pun in pat la somn si in secunda doi e in picioare... Am incercat sa-l adorm mai devreme dar nu reusesc. Indiferent cat doarme la pranz sau intre ce ore doarme, tot tarziu adoarme.

mica Vlad face uneori de 2/3 ori/zi, uneori o data sau chiar deloc. Ce bine ca puteti merge singuri in concediu... eu nu am cu cine sa-l las pe Vlad pentru mai mult de cateva ore. Si asta destul de rar, dar e bine si atat decat deloc

ali24 La multi ani, cu multa sanatate si numai bucurii!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ali24, la multi ani !!!!

mica, S face 1 data pe zi. mai depinde si de cat mananca. daca papa mult, mult, face de 2 ori. depinde.

am dormit tare prost, am adormit inaintea lui Al, ceea ce nu prea se intampla si nu stiam daca si-a pus ceasul, nu l-am simtit dimineata cand a plecat... m-am trezit putin speriata ca nu stiam daca s-a trezit, daca a plecat... si s-a trezit si S la 6 si ceva, ca ma tot fataiam prin casa...

o zi buna !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Happy Halloween!

Stiu ca nu e sarbatoarea noastra, dar mi-a facut placere sa-i fac lui Matei un bostan cu ochi si gura - il puteti vedea in linkul "Ne jucam". Ambii pitici au fost incantati - l-am pus in balcon la geam si a stat toata noaptea aprins. Aseara la gradi am vazut copiii de la grupe mai mari costumati in zane, vrajitoare, pirati etc - erau tare draguti. Colindau pe la toate grupele din gradi ca sa anunte ca "E Halloween". Mi-a fost greu sa-i explic lui M ce inseamna Halloween, dar norocul meu e ca s- amultumit cu o descriere sumara.
Mica, B face si de 3-4 ori pe zi.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

carstea Vladut nu s-a adaptat prea bine la schimbarea orei. In prima zi s-a culcat la 7 seara (inainte se culca la 8:30-9:30) si s-a trezit la 5 dimineata (el se trezea la 6 odata cu tacsu), a 2a seara s-a culcat la 8 si tot la 5 trezirea iar de atunci tot la 5 se trezeste dar il adom eu iarasi (in primele zile nu vroia sa mai doarma).

Am uitat: multumesc Elteka si Miniuta pentru urari!

Angiuta, mamica lui Vladut(8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Ali, la multi ani si multa sanatate!Mai scrie si la capsunele!

Mica, de vreo 3 saptamani Andrei face o data pe zi, si in sfarsit mi se pare si mie ca asa ar fi normal...pana atunci am mai zis, era in categoria kkciosilor, facea de 3-4 ori pe zi, de ma apuca disperarea...Acu o data si bine...

Cred ca si Andrei s-a dereglat cu noua ora, se culca tot la 8.30, dar la 5 e in picioare...imi vine sa mor cand aud interfonu ala...sunt atat de obosita...

Lavinia, 24+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Noi suntem foaaarte productivi in materie de kk...facem si de cate 3-4 ori pe zi, dar sunt si zile cand face doar o singura data.

Kid, asa facea si al meu pana nu demult, dar i-am gasit ac de cojoc: stingem toat becurile, sa fie bezna, altfel, la cea mai mica urma de lumina se da jos din pat si misuna prin casa.

Carstea, noi avem 8 dinti si 3 masele.

Mergi la inceput