***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (82)***
Raspunsuri - Pagina 12
Graviduta spune:
Pai nu superi pe nimeni, cel putin nu pe mine. Eu o invat pe Mara culorile prin joc, nu fortat. Adica ea sta in piscina si ii spun sa-mi dea o bila rosie. Daca imi da una rosie o laud, daca nu, ii spun ca nu e rosie, e albastra sau galbena sau ce culoare imi da, si ii spun din nou sa-mi dea una rosie. Daca dupa cateva incercari (2-3) nu am avut succes, ii arat care e rosie. Daca nu are chef de asta, o las in pace de la inceput, nu o fortez. Ei am vazut ca-i place, mai ales cand ii spun bravo si o laud ca mi-a dat bila avand culoarea ceruta. Asa am inceput. Acum vad ca a inceput sa le recunoasca si mi le da, de regula, din prima. Mai are momente cand nu are chef si nu insist. Mie mi se pare rezonabil jocul asta, dar pot fi si pareri contrare. Asta e.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
ang3lt0uch spune:
Si mie mi se pare rezonabil ce faci u, mai ales daca ii place. Asta aveam si eu in cap, sa le recunoasca daor cand ii ceri o culoare, nu sa le spuna in nici un caz...
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic
kay spune:
Gravi, Sorina, deci suntem de acord ![]()
foarte constructiva discutia !!!
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
DidiAlex spune:
Sorina, uite o
de la mine!
fetelor, pt ca ma primit niste Pm-uri, scriu aici. Nu mai fac servicii virtuale, incepand de azi. Motivele nu conteaza, vorba cuiva p'aci.
Gravi :
ang3lt0uch spune:
V-am avzut ca ati vb de tablite si scaune de copii. Eu tablita i-am luat din cea mai 'ordinara' ca sa zic asa, in disperare de cauza caci asta vara a descoperit creta si vroia sa picteze toate mochetele din casa. E mica, are cam 60-70 cm inaltime, cu picoare de lemn, asa cum erau pe vremea noastra. Pana acu nu a spart-o dar ...era cat pe ce de cateva ori ![]()
Scaune si masa i-a facut tati din pal, prima data nu am fost de acord cu ele ca sunt periculoase...dar in timp, dupa ce le-am tinut ascunse 4 luni, i le-am dat...am stat pe langa ea vro luna sa vad cum se aseaza sa nu se suie pe ele etc. Acu se descurca bine nu mai imi e asa frica. O sa le fac o poza sa vedeti despre ce e vorba. ne-au ajutat cel mai mutl la luatul mesei...vrea sa manance acolo cu noi, ca la masa noastra se chinuia sa ajunga si nu avea cum si in scaunu de masa rar mai vrea sa stea (adica nu vrea la masa de supa si nici la cea de dupa somn, cand manaca tot ..mancare ca a noastra). Cred ca undeva in capu' ei intelege ca din astea mancam si noi si le vrea la masa masa nu la masa ei... O las sa faca asa ca oricum nu e vro mancacioasa si ar renunta la o masa fara probleme daca nu i-ar conveni 'forma de prezentare'...
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic
kay spune:
didi ai PM !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
Graviduta spune:
ce inseamna comisioane virtuale?
edit: am inteles. ce inseamna servicii virtuale?
daca e ce cred eu, te rog sa nu faci asta, ca mie postarile tale mi se par foarte utile.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
DidiAlex spune:
Gravi, tu crezi ca o sa lipseasca miecurea din post![]()
ma refer la faptul, ca de la 01 nov o sa am un program, care nu imi mai permite sa fac cumparaturi si sa pun pachete la Atlassib.
nu are legatura cu mesajele mele, cand scriu pe DC imi fac in primul rand un serviciu mie, ca si io citesc cu drag si spor pe voi ![]()
kay spune:
DidiAlex, imi pare rau de incurcatura. sper ca nu te-ai suparat, iar motivul pt care nu mai trimiti chestii nu este problema de care ne-am lovit noi.
si inca odata iti multumesc pentru efortul depus !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
Florentina Roman spune:
Salutare!
Saptamana asta nr 1 al meu e in vacanta, asa ca ne certam copios pe telecomenzi si scaunul de la PC, nu mai spun ca sta in spatele meu si citeste tot ce scriu si ce e la gura lui...ma tot intreaba de ce ai scris aia, dar ce inseamna ailalta si tot asa. Dar daca m-as apuca sa citesc o poveste ar fugi cat colo...Chiar am intrebat-o pe educatoare daca participa la discutii pe marginea povestilor citite la gradi si mi-a raspuns mirata ca da, e activ si stie foarte multe lucruri, se vede ca citim si acasa!
Diana, am patit-o si eu la nr 1, poate v-am mai spus cum m-am dus cu el la dr pe la 2 ani ca nu vorbea...si m-a trimis pe mine sa ma caut, ca baiatul e sanatos. Tudor a vorbit pe la 2 ani si jumatate, dar direct in propozitii si fraze si de atunci...parca tot vrea sa recupereze...Culorile le-a invatat pe strada, cu ochii la masini, au fost pasiunea lui pana mai anul trecut. Figurile geometrice tot pe strada le-a prins, dupa indicatoarele de circulatie. Si sunt o multime de lucruri pe care le stie habar n-am de unde.
Ciprian nu stie culorile ptr ca pana la discutiile voastre nu mi-a trecut prin cap ca ar trebui sa le stie. La nr 1 citeam o multime de carti si de articole pe net si chiar incercam sa le aplic, dar la asta micu' am mers mai mult pe instinct, asta ptr ca el a fost mult mai rapid in a invata diverse chestii si de multe ori m-a luat prin surprindere si ptr ca si eu sunt mai relaxata. Daca vine cu o carte despre animale in mana la mine, o "citim", adica aratam animalele pe rand si cum face fiecare, dar nu sunt eu cea care propune "jocul". Nu merge. La fel face cu masinile. Aduce pe rand cate una si o analizam: culoarea, e mica/mare, are roti sau n-are samd.
Of, iar mi s-a asezat Tudor in spate...