Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (124)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihuta
Ca tot vorbiti de caciuli, fesuri, voi de care ati luat ? Eu i-am luat o caciulita din polar lila care sa se asorteze cu geaca mov de iarna, dar inca nu e vremea de ea. Alt fes n-am si nici nu stiu daca imi accepta. Voi ati luat din acelea cu snur sub barbie sau gen fes, sau cum ? La noi e problema ca Sophia si le da jos din cap...

Daaa...si noi avem lupte crancene cu tinutul caciulii pe cap...
Noi avem un fes din polar rosu si o caciulita subtire,de aia ce se leaga sub barbie,dar n-am legat-o niciodata. Si daca ne imbracam sport avem gluga de la hanorac.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu ma retrag ca azi noaptea am stat pana la 1 in bucatarie facand checu' acela care nu a vrut deloc sa creasca..... si intre timp mi s a facut pofta de cartofi copti in cuptor cu costita si cu unt si cascaval.....asa ca azi noapte asta mancam....

inainte sa "plec" mai "fac o strigare" poate maine am placerea de a "vedea" unele din prietenele dragi care "stau in umbra".......
loub_erika
Darleena
roxana (RGE)
eny
Amy26
iuliana
flory
dany26
pussi
roxxy
sorina
dany2007
vali
stefania!!!!!
gill
oanar
alfa_anca
oana8188
anka.san
cristiana

....................

va pupic si somnic pufos!!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna din nou!
Eladeea,este stabil daca strangi bine suruburile de la rotile din spate si daca ii pui frana (are una pe o roata din fata).;nu aluneca f. usor sub greutatea lui bebe,astfel incat sa aterizeze copilu' pe burta (insa, cu ceva ajutor-ca in cazul nostru- poate sa mai cada..)
Eu l-am vrut doar pt. functia de premergator in sine,nu pt. jucarie;asa ca,banii pe care i-am dat sunt suficienti.
Bb,este o idee buna caruciorul de jucarie.Strefania mi se pare insa atat de micuta ,fragila...nici nu are un echilibru perfect minute in sir; cred ca pt. carucior trebuie sa stea f. bine pe propriile picioare.
Eu i-am cumparat si lui Sebastian carucior de papusi,este drept ca l-a folosit cu mare placere doar o zi.A vazut o fetita in parc cu unul, i l-a imprumutat fetita pt "1 minut"; binenteles ca nu i l-am mai putut desprinde de pe manute,nu i-a dat drumul nici cand l-am luat in brate,pe sus..Va imaginati scena ? mai mare rasul ...l-am ridicat cu tot cu caruciorul inaltat deasupra capului sau...I-am cumparat si eu unul de la coltul blocului (de duzina ce-i drept,doar cu un cadru metalic si o panza de cativa cm...),a fost tare mandru de el in acea zi...A mai purtat niste maimutoi in casa,dar sporadic, cand se mai impiedica de el prin diverse colturi ale casei..
Miha,sa fie sanatoasa.Noi avem de pe la 9-10 luni doi dintisori jos, de atunci nimic..Dar roade f. bine si cu gingiile daca este ceva interesant..Zilele trecute a fost f. irascibila, a urlat neconsolat,nu ma puteam atinge de ea nicicum.A facut si febra intr-o seara, desi in rest nu muci,nu tuse sau alte simptome de boala.A facut si vreo 3 zile mai moale (dar nu diaree) si de mai mute ori pe zi.Vad ca acum nu mai are nimic, dar isi tot baga un degetel pe gingia de suss si impinge acolo..M-am uitat cu mare greutate in gurita ei, gingia de sus este super-inflamata, in locul incisivilor frontali se vad ca doua boabe de fasole ,zici ca ies pe la jumatatea gingiei,nu pe marginea de jos.
Cred ca in curand o sa aratam si noi un zambet mai matur

Alina ,La Multi Ani fericiti si plini de realizari (si bb2 cat mai curand)!
Anca,BB si Mihuta, sa va traiasca sotiorii

Oana, la cererea publicului larg, te rugam sa ne dai vesti despre voi si ,in special, despre sarbatorita zilei! Cum ati petrecut?

tuturor celor ce poarta numele Sf. Dumitru

P.S. multumesc pt. complimente;pozele sunt de doar 5 ani in urma dar cu 20 kg in minus pt. mine.La mine se cunoaste diferenta si de 5 kg,daramite de atata amar de kg in plus..Dar sigur le voi da jos,problema este cat de curand (sper pana la inceputul verii viitoare,cel mai tarziu..).Dar sanatosi sa fim,nu?
tuturor

O saptamana frumoasa si usoara!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

cateva poze noi (pozitii nr. 29-36):

http://good-times.webshots.com/photo/2459085950102385306Movulc

data de pe poze nu este fixata bine...

O saptamana frumoasa!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Neata!

MIHUTA - stiu cum e...nici Alessiei nu-i place sa se joace cu ceva, ci cu mine, tati, sora mea si sotul ei - suntem cele mai faine jucarii...
- in ignoranta mea, am crezut ca daca ii iau geanta postasului, nu mai trebuie sa o urmaresc sa nu cada...dar cum sa nu cada, daca ea vrea sa traga antemergatorul, nu sa-l impinga

CAMI - superbi puii, sa fie sanatosi!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Multumim fetelor ptr flicitari de ziua lu Mitica
Cami sunt superbi puiutii tai

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Helau!

Eu am facut comanda la quelle de www.quelle.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:1c2cddf095ec19d5faf441d2adf14d4d&fsreloaded=1&" target="_blank">premergator. Dar n-am primit nici o confirmare de comanda. Am incercat sa sun la ei si dupa 20 de minute de stat in telefon,am renuntat.
Imi place tare mult jucaria asta,recunosc ca si pretul,altfel mi-as baga delicatele-mi picioare in comanda lor.

Robert a avut o singura raceala zdravana in viata lui,imediat dupa ce a implinit un anisor.Tare mult ne-am chinuit atunci cu raceala,bronsiolita,pneumonie interstitiala... Dupa ce ne-am chinuit 2 luni cu tratamente peste tratamente,i-am dat IRS 19,un vaccin pentru imunizare. Foarte bine,i-a priit.Am vrut sa-i mai dau si acum inainte de inceperea gradinitei,dar nu l-am mai gasit.
Din cate imi spunea atunci dr dupa o raceala de asta zdravana,urmeaza o perioada de 10 pana la 14 zile de convalescenta,in care se poate reimbolnavi foarte usor,si de aici "mersul" dintr-o raceala in alta.
Multa sanatate la toti puiutii.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

miha, si eu caut antemergator, dar decat de la quellle(scuza-ma dar sunt nesweriosi din cate am auzit) mai bine comand de la micaalsa... nu vreau sa-i fac reclama, dar macar ea e serioasa...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor dar ce faceti cu premergatorul acum?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutam si noi mamicile!!!!!!

noi i-am comandat deja Mosului, ca am fost tare cuminti... cred ca eu sunt mai entuziasmata, sa vedem cum va fi domsoru'...

abia astept s-o primesc ( sau sa zic: 's-o primeasca'?)

pusici!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ANCA - de fapt e antemergator, aceeasi geanta postasului...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput