Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (124)
Raspunsuri - Pagina 7
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacami Buna din nou! Eladeea,este stabil daca strangi bine suruburile de la rotile din spate Eu l-am vrut doar pt. functia de premergator in sine,nu pt. jucarie;asa ca,banii pe care i-am dat sunt suficienti. Bb,este o idee buna caruciorul de jucarie.Strefania mi se pare insa atat de micuta Eu i-am cumparat si lui Sebastian carucior de papusi,este drept ca l-a folosit cu mare placere doar o zi.A vazut o fetita in parc cu unul, i l-a imprumutat fetita pt "1 minut"; binenteles ca nu i l-am mai putut desprinde de pe manute,nu i-a dat drumul nici cand l-am luat in brate,pe sus..Va imaginati scena Miha,sa fie sanatoasa.Noi avem de pe la 9-10 luni doi dintisori jos, de atunci nimic..Dar roade f. bine si cu gingiile daca este ceva interesant..Zilele trecute a fost f. irascibila, a urlat neconsolat,nu ma puteam atinge de ea nicicum.A facut si febra intr-o seara, desi in rest nu muci,nu tuse sau alte simptome de boala.A facut si vreo 3 zile mai moale (dar nu diaree) si de mai mute ori pe zi.Vad ca acum nu mai are nimic, dar isi tot baga un degetel pe gingia de suss si impinge acolo..M-am uitat cu mare greutate in gurita ei, gingia de sus este super-inflamata, in locul incisivilor frontali se vad ca doua boabe de fasole Cred ca in curand o sa aratam si noi un zambet mai matur Alina ,La Multi Ani fericiti si plini de realizari (si bb2 cat mai curand)! Anca,BB si Mihuta, sa va traiasca sotiorii ![]() tuturor celor ce poarta numele Sf. DumitruP.S. multumesc pt. complimente;pozele sunt de doar 5 ani in urma dar cu 20 kg in minus pt. mine.La mine se cunoaste diferenta si de 5 kg,daramite de atata amar de kg in plus..Dar sigur le voi da jos,problema este cat de curand (sper pana la inceputul verii viitoare,cel mai tarziu..).Dar sanatosi sa fim,nu? tuturorO saptamana frumoasa si usoara! mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |
mersi de lamuriri...
ma mai gandesc daca sa-i iau sau nu...nu de alta, dar vine ziua lui, apoi mosii...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
ancadragoman spune:
Am inteles acum ,dar si astea sunt periculoase ca trebuie sa te ti dupa el .
Noi am scapat ca Maria merge f bine singurica si a invatat sa cada la fel de bine![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
ellis spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Am inteles acum ,dar si astea sunt periculoase ca trebuie sa te ti dupa el . Noi am scapat ca Maria merge f bine singurica si a invatat sa cada la fel de bine anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
mai, si a mea merge fff bine, si vad ca pica in fundic la nevoie, dar eu inca ma tin dupa ea; sotul meu ma intreba sambata 'da' noi cand o lasam sa cada?'
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
ancadragoman spune:
la noi este invers ,Adrian se tine dupa ea si eu o las sa mai si cada![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
Vasari spune:
Buna dimineata!
La multi ani, Anya!! La multi ani celor ce au serbat Sf Dumitru! La multi ani Mihuta sotului tau! 
Ieri am cunoscut in parc un baietel pe care-l chema Dimitrie. Mi s-a parut foarte frumos numele.
Cami, foarte draguta echipa ta! Iar Stefania e din ce in ce mai dulce! Cum e la servici? Te-ai acomodat usor?
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman la noi este invers ,Adrian se tine dupa ea si eu o las sa mai si cada |
si la noi e la fel... Sotul e tot timpul disperat ...sa nu cada... Mai aud cate un "AI Ai...sa nu se loveasca"
...Ce ma enervez cateodata cand il vad asa disperat... 
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine

ancadragoman spune:
Anco sunt si ei grijuli ca stau o ora cu ei acasa![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
bibyrox spune:
Buna dimineata mamici!
Eu nu pot tine pasul cu voi ca nu pot sta mereu pe net. Deh.. serviciul...
Vroiam sa va intreb.. vreuna din voi a avut probleme cu bebelul referitor la kk??? Bogdanel al meu are aproape o luna de cand face moale.. uneori ii iese si prin pampers, alteori face mai legat dar tot moale. Dr-ita ne-a recomandat Debridat si regim: lapte fara lactoza, morcov, mere coapte, banane, supa fara zarzavat doar carnita si morcov si... cam atat. Este foarte greu pentru ca el este mancacios rau si mi-e asa mila de el sa nu-i dam atatea vitamine. Nu stiu ce sa fac. Credeti ca ar fi bine sa-i fac niste analize? Dr-ita spune ca nu e cazul si ca isi va reveni dar mi se pare totusi prea mult timp de cand e asa. E adevarat ca ii ies si 2 maselute... dar...
Ce parere aveti???
O mamica in al-
!!!Biby

Bogdan Alexandru - 17.11.2007Poze Bogdan
ram0nica spune:
Cami, vazut super-pozele!!!
Ce frumos e sa ai in curte topogan si leagan... deja visez
ca la bunic va avea si Vlad asa...
ancadragoman spune:
Mai nene ma ustura sanii de mor si gravi nu sunt ca abia mi-a trecut CM si iau si pastile.Ce naiba am?
Bibileana imi pare rau dar nu stiu ce sa iti raspund
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA

tuturor celor ce poarta numele Sf. Dumitru