Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (124)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacami
Ramonica (parca tu iti puneai problema0, cel de Little Tikes este f. simplu sau poate au o promotie (prea coincide pretul in majoritatea magazinelor..).La Happy Baby (cel de vis-a-vis de Stadionul National,spre IOR) am vazut si un alt model, parca Biemme daca nu ma insel; costa 170 RON, dar era mult mai complex ca jucarie
Uite diferenta intre asta si unul de la Vtech:
http://www.toyz.ro/premergatoare/little-tikes/premergator-geanta-postasului/
http://www.toyz.ro/premergatoare/vtech/premergator-primii-pasi/
http://www.toyz.ro/premergatoare/tomy/premergator-cu-functii/ (daca apesi pe marire poza, vezi ce mai stie sa faca..)

Navigati pe toyz.ro, este un adevarat depozit de jucarii

Merci mult pt link-uri. Cel mai mult imi place al doilea, dar e si scump... Sa vedem ce zice mosul (Craciun).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

mai, Alessia nu e incantata de antemergatorul de la chicco, il impinge putin, apoi trece peste el si trage de el, si se joaca la el un pic, in total 5 min; si nu-mi pare f stabil, nu a cazut cu el, dar daca ss-ar impinge mai tare in fatza, nu garantez ca ar cadea;daca dadeam 2 milioane pe el ma ofticam rau, dar l-am luat de la alti parinti asa cae ok;

si a mea are un calut de il impinge in parc, dar mai mult e pe sus decat pe jos calul...

MIHA - nici nu astepta sa-ti confirme comanda, eu i-am sunat si din 2 perechi de cizme comandate, imi va veni doar una, cica sunt plecate din depozit de pe 14, pe unde or fi umbland ghetele copilului? deja sunt plina de nervi cu astia...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

tzoc poc si eu la apel ! Sunt pandita pe la usi sa cedez PC-ul, asa ca nu pot sa ma vantur prea mult pe forum. Partea buna e ca o sa primesc un laptop cumulat de ziua mea si Sf Mihai. E cumva cadou comun, ca scapa de mine de pe capul Pc-ului...

Alina, multi ani inainte sa petreceti impreuna ! Am admirat-o pe Maria cum se ascunde si cum danseaza. Cam la fel danseaza si Sophia, dar trebuie sa se tina de ceva. Si mai si lalaie meoldia...

Adina, ma intrebai de fasolea verde, nu i-o dau taiata, ci asa lunga ca sa o poata tine in mana. La noi asta e baiul, sa pape singura, accepta lingurita sau ajutorul doar cand e foamea prea mare.

Eu nu-i iau nimic de impins ca impinge scaunul ei de masa destul, in plus ma astept sa mearga singura foarte curand, merge foarte foarte bine in picioare, se tine de mainile noastre doar de forma. Partea proasta e ca l-a cam cocosat pe ta-su alergand toti cainii din parc... In schimb vreau sa-i iau masuta muzicala de la Chicco, desi in realitate ei nu-i place sa se joace cu ceva ci cu cineva...

Maine e ziua sotului (de nastere) asa ca ma duc sa mai mesteresc ceva in bucatarie.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Mihuta, super!!! sa vezi ce bine e sa ai laptop personal si sa nu te streseze sotzu' ca vrea "sa bage un joc"..... sa stii ca si iasmi impinge scaunul de masa, caruciorul, scaunele din bucatarie.....tocmai ca vad ca ii place vreau sa ii iau o jucarie dinaceia...mai ales ca se poate juca si altfel cu ea decat sa o impinga!! aaaa si iasmi merge singurica dar tot ii face placere!!
la multi ani sotzului pt maine!!!

ank nu e chiar asa ieftin, un carucior de papusi frumos e in jur de 2 mil.

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

.... asa sunt toti niste guri sparte...si nu se uita ca in spatele sutelor de haine care le iau pe ei si copii lor se ascund maratoane de otite sau rosu si puroi in gat

Asa este...
Nu stiu daca v-am mai povestit...eram odata cu copilasii la plimbare.Amandoi destul de sumar imbracati pentru cele cateva grade si fara caciuli pe cap. Si ma ia o baba la intrebari,siderata de faptul ca nu poarta caciuli,"ca-s mici maica" Nu m-am putut abtine si i-am zis:"is pedepsiti ca n-au mancat" La care ea..."eiii daca n-au mancat merita intr-adevar pedepsiti" Nu mai conta ca le ingheata capurile ...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

miha in cat timp ajunge de la quelle comanda???

Daca ajunge vreodata... in maxim 3 saptamani zic ei.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman
maria prefera carucior de papusi sa impinga sau roata daia cu bat

Ce nostalgii imi produci mai Anca mai...
Imi aduc aminte ca dupa ce a inceput Robert sa mearga,desi o facea destul de bine,cand eram afara nu voia si pace.Doar in brate sau in tricicleta de aia de impins.Sau in cazuri exceptionale mergea dar strans legat de mana mea. Pana intr-o zi cand i-am cumparat o roata de asta cu bat. Bai nene...am alergat tot cartierul dupa el...Nu-l mai puteam opri din alergat nu din mers. Dar imi era atat de drag si eram atat de mandra de puiul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

din fericire sotul a dat de documentarul cu craniile de cristal pe TV asa ca am poposit iar aici.

Asa e BB, am trait si noi o buna parte din viata idilica cu 2 PC si wireless in casa, dar s-a stricat laptopul si uite asa am ramas sa impartim PC-ul mare...

Ca tot vorbiti de caciuli, fesuri, voi de care ati luat ? Eu i-am luat o caciulita din polar lila care sa se asorteze cu geaca mov de iarna, dar inca nu e vremea de ea. Alt fes n-am si nici nu stiu daca imi accepta. Voi ati luat din acelea cu snur sub barbie sau gen fes, sau cum ? La noi e problema ca Sophia si le da jos din cap...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Poftiti la o bauta ca azi e ziua lu Mitica al meu

La multi ani Miticuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihuta

Ca tot vorbiti de caciuli, fesuri, voi de care ati luat ? Eu i-am luat o caciulita din polar lila care sa se asorteze cu geaca mov de iarna, dar inca nu e vremea de ea. Alt fes n-am si nici nu stiu daca imi accepta. Voi ati luat din acelea cu snur sub barbie sau gen fes, sau cum ? La noi e problema ca Sophia si le da jos din cap...

mami de Sophia

noi avem de toate felurile: tip basca, tip[ fes (de bumbac si groasa), care se leaga sub barbie (de bumbac si groasa). iasmi le accepta pe toate, inca incearca ea singura sa si el puna in cap..

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput