Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (124)
Raspunsuri - Pagina 21
anacami spune:
Anca,nu speria fata, am zis pot sa anuleze, nu ca ar anula sigur..Eu am citit un prospect din asta de AC mai demult timp si se spunea ca trebuie verificat daca iei si alte medicamente, sa nu se anuleze efectul...Stiu ca nu era indicat sa iei purgative/diuretice in timp ce iei AC..sau lasat macar un timp de cateva ore intre..
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
anacami spune:
cine schimba capitolul, va rog? eu nu pot, ca merge exterm de greu..
Jasmin,ai folosit batista bebelusului si i s-a facut cumva frica?
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
ancadragoman spune:
Cami nu pe ea vroiam sa o speri ci pe mine ca si eu am luat in combinatia asta![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
ellis spune:
Neata!
JASMIN
; azi si A tipa la aspirator, dar era suparata ca l-am oprit.
SHERI - noi am tot facut analize, asa ca acum nu facem; 1an1luna priorix, 1an 6l prevenar - a3-a doza, 1an 10l varilrix - asta e schema mea .
BB - nu gasesti jucaria de la simba, am cautat eu.
ANCULE - nu-s campioana, mama, n-am cu ce ma lauda, acum vreo 2-3 ani era ceva, da' acusi dupa nu-stiu cate sarcini pierdute, alaptat, gravitatia isi spune cuvantul...![]()
ANDREEA - sa continuam....cine are par pe picioare, nu-l vrea...altii il vor pe cap![]()
![]()
ANCA, LAVI - desi nu-mi face nicio placere sa amintesc, eu, luna trecuta, cand am ramas, am scris aici ca dereglarea s-a produs de la super slim, PE CUVANT, eu aveam ovulatie ceas ziua 14, m-am protejat intre z 9-20, atunci cum naiba am ramas?
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
ancadragoman spune:
Ellis e cam nasoala treaba ,mai stau cateva zile si vad pe urma,oricum eu am avut menstruatie ,mai redusa cantitativ dar a fost
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Ellis e cam nasoala treaba ,mai stau cateva zile si vad pe urma,oricum eu am avut menstruatie ,mai redusa cantitativ dar a fost ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
si eu avusesem 1 zi sangerare
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
ancadragoman spune:
Eu gata m-am kk pe mine.![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
irina_stef spune:
neatza fetiiliii!
ce fac dragutele?noi tocmai ce ne-am trezit in tipete si urlete,lui robi i-a iesit ieri cel de-al 3-le dintisor sus,si lui raul i se vede bine un coltisor in gingie se simte si la mana dar inca nu a spart si cred ca ii doare.i-am dat cu calgel,dentinox dar degeaba,ii mai las si dupa masa de lña 10 le dau putin nurofen ca nu se mai poate.
mai de aseara sunt pe alta oplaneta.maine iubitii mei fac 1 anisor iar pe mine de aseara m-au luat tot felul de pase melancolice,ma uit la poze non-stop,sunt aeriana,imi amintesc fiecare moment.nu-mi vine sa cred ca a trecut un anisor de cand au iesit din burtica.anul trecut pe vremea asta eram internata si tot urcam scarile spitalului sa mi se rupa apa.![]()
in fine..noi maine le facem ziua intim in familie cu un tortulet si cadourile de la noi cu masa la fel in familie toti 4,si sambata cu invitatii si tot atunci taiem si motul.ptr mine e mai importanta ziua de maine decat sambata motul tavita si alte cele.
ANCUTZ LAVI eu nu stiu ce sa va zic,dar sper sa fie asa cum vreti voi!
mai fetelor am vazut aseara pana tarziu poze cu bulgarasii si globulete noastre,am vazut atatea ca nu mai stiu care si cum,oricum ce vroiam sa zic e ca toti dar absolut toti mi-au placut la nebunie,desi erau poze multe si sotul ma chema in pat,tot nu ma induram sa le las.
ps:plozii mei se cearta pe o soseta acum
ellis spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Eu gata m-am kk pe mine. anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
nu asta era intentia, dar am zis-o si atunci;
pai ai facut kk pe tine tot de la super slim, ca e si laxativ...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
ram0nica spune:
| citat din mesajul lui anacami BB,nu ma pricep, imi dau doar cu parerea:da,se poate ramane si peste AC,stii cum este cu procentele 99,99...%. |
Este adevarat!!! Asa am "ramas" eu, fara sa uit vreo pilula. M-am trezit embarasada in aproape 10 saptamani (CM venise normal). Ginecologul stia ca iau Mercilon (doar ea mi le recomandase pt niste chisturi mici-mici) si netrecand dupa luni de luat AC... asa ca mi-a mai dat si Duphaston si Flamexin. Si... surprize-surprize!

si peste AC,stii cum este cu procentele 99,99...%.