Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (124)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

La multi ani , Serban si Lucas!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

Va invit la capitolul 125

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Eu gata m-am kk pe mine.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

nu asta era intentia, dar am zis-o si atunci;

pai ai facut kk pe tine tot de la super slim, ca e si laxativ...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rxandra spune:

Buna dimineata tuturor!

Multumim mult pentru urarile de pe 25, cand Eva a implinit 11 luni; chiar daca eu nu prea activez pe forum, din cand in cand citesc cate un capitol si trebuie sa recunosc faptul ca am invatat multe lucruri de aici.
Eva mea este o adevarata domnisoara, este innebunita dupa shopping, si oriunde vede hainute mi le arata si zice EVA.
La fel de innebunita este si dupa carti si farduri!
Sta sa o probez cu haine si incaltaminte, sa ii fac codite, sa o pieptan sau sa ii pun agrafe, cu conditia ca apoi sa se vada in oglinda.
Este disperata dupa tata, si ma corecteaza mereu sa ii zic TATI.

Sper sa reusesc sa pun si niste poze curand!!!

La multi ani pentru toate globuletele si toti bulgarasii aniversati si numai bine tuturor mamicilor!

Ruxandra & princess EVA(25.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dany26

LA MULTI ANI SERBAN SI LUCAS!!!!!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Multumim, Dany si Andrei!

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacami

cine schimba capitolul, va rog? eu nu pot, ca merge exterm de greu..
Jasmin,ai folosit batista bebelusului si i s-a facut cumva frica?

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Cami, nu am folosit batista bebelusului... eu pt nasuc am o pompita gen para, f buna, dar am folosit-o f rar, de vreo 3-4 ori cand era mic, asa ca nu are legatura... In plus, la masina de spalat nu urla, dimpotriva e f curioasa, sta acolo si se uita cum se invartesc rufele...
A, am vazut poze, Stefania e o scumpica, Sebi la fel...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacami

Buna!
Myki, noi suntem mai mari ca voi si avem doi dinti,deci...Tu ce mai faci, ai facut/esti pe tratament medicamentos? ai facut operatie?
BB,nu ma pricep, imi dau doar cu parerea:da,se poate ramane si peste AC,stii cum este cu procentele 99,99...%.
Pastilele de slabit pe care le-ai luat anterior pot deregla ciclul sau sa taie efectul anticonceptionalelor..
Daca ti-au dereglat ciclul poti fi acum la ovulatie, moment in care stiu ca poate creste TB (nu neaparat insarcinata)..Oricum,trebuie sa urmaresti problema..Bafta,oricum va fi..
Sheri,bafta,sa se intample minunea cat mai curand!
Adra,asa deci,intalniri romantice..
Cristina,am inteles,de asta nu ne baga Raducu un seama!!!
Lixa,ce mai faceti? mai da-ne un semn de viata,te rog!
Adina,poze noi cu Floris nu ai? ai gasit cablu' de transfer?te rog, sunt curioasa cum a mai evoluat frumosul tau bebelus (de reclama)!

mami de Sebastian si Stefania
Tratament...DAAAAAAA...si deja am impresia ca o sa fac hepatita...regim dar cu asta e chiar ok caci de cand ma stiu nu pap sarat,prajeli si beau doar apa plata,tocaturi deloc...deci e ok dp asta de vedere.
Acum strang bani pt analiza la Fundeni,5000 mi-a spus dr,dar in mare cred ca ma duc in 7000 cu 'atentiile necesare'...dar aman pt ca se apropie Sf Mihail si Gavril,sarbatoriti barbatii casei dupa care pe 30 nov motul...si ma stresez putin ca nu am habar de nimik...si locuim si cu chirie...si suntem in santier...ca m-a mancat undeva sa fac aici niste modif...necesare

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Geta o mamica SUPER FERICITA!
http://entertainment.webshots.com/video/3024404820103443970XcdcXc?vhost=entertainment

Mergi la inceput